- 13 Nisan 2017
- 143
- 97
- 48
- 36
Nekadar sürdü peki benim hala devam ediyorBen de 4 gün önce yaşadım aynı durumu gece kanamam olmuş hatta çarşafa bile kan geçmişti hastaneye gittim ultrasonda kalp atışlarına bakti hiç bir sorun yok dedi dinleneceksin dedi kullandığım çok fazla ilac var zaten diye ilaç da yazmadı sonrasında kanamam kahverengiye döndü şimdi de kesildi
Birden bire hiç agrim olmadı ve hala devam ediyorBirden bire mi oldu ağrı galan bişey hissetmedin mi. İnşallah atlatırsınMoralini yüksek tut. Kanamaları olan ve sonrasında duran çok okudum
Umarım öyledir canım ben de senin gibi düşünüyorum çarşamba kese göreceğiz belli olur o zaman her sey teşekkür ederimİçin rahat olsun bence belli değerlerin üzerindeki değerleri yazmıyordur.
Canım bence beta değerin çok yüksek olduğu için tam sayısal değerini yazmamışlar. Endişelenme. Ben zaten hiç beta değeri on bin olan falan görmedim demekki cihazın ölçümü belli bi değere kadar sonra ultrasondan bakılıyorUmarım öyledir canım ben de senin gibi düşünüyorum çarşamba kese göreceğiz belli olur o zaman her sey teşekkür ederim
İki gün sürmüştü ama köyü kahverengiydi kan şeklinde değildi sadece gece olan kanamam kan şeklindeydiNekadar sürdü peki benim hala devam ediyor
Evet canım ben de görmedim zaten kendimce kan vereyim bakayım ne kadar artmış diye merak etmiştim bi daha doktorumun sözünden çıkmam artık dersimi aldım teşekkür ederimCanım bence beta değerin çok yüksek olduğu için tam sayısal değerini yazmamışlar. Endişelenme. Ben zaten hiç beta değeri on bin olan falan görmedim demekki cihazın ölçümü belli bi değere kadar sonra ultrasondan bakılıyor
yok canim kimyasal olduCanım senin sonuç noldu? İnşallah değerlerin artmıştır.
Geçmiş olsun canım. Bende şuan senin ki gibi bir durum yaşıyorum bugün 9.gunum test yaptım 0.527 çıktı artar mı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallahyok canim kimyasal oldu
kacinci gün embriyosu canim 3. gün ise sonradan artabiliyor hatta bazı arkadaşlarda 5. gün bile 12 günde sonra artiyorGeçmiş olsun canım. Bende şuan senin ki gibi bir durum yaşıyorum bugün 9.gunum test yaptım 0.527 çıktı artar mı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah
6 yıl sonra ilk kez kendiliğinden oldu yanikızlar merhaba bende sizle tüp bebek yaptirmistim ama kimyasal olmuştu bazılarınız hatırlar beni ben sabah kan tahlili yaptırdım 6 yıl sonra ilk kez minicik bir kese gördük ve kan 1153 cıktı adetin 1 hafta geçmiştibeni de tekrar araniza alirmisiniz
5.gun embriyosu inşallah artarkacinci gün embriyosu canim 3. gün ise sonradan artabiliyor hatta bazı arkadaşlarda 5. gün bile 12 günde sonra artiyor
Şimdi hamilesin öyle mi ayy çok sevindim hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah6 yıl sonra ilk kez kendiliğinden oldu yani
insallah artar canim5.gun embriyosu inşallah artar
sağol canim benim insallah ama kalp atisi duymadım daha önce tüp bebekle 2 düşük bir kimyasal yasadim ikisinde de kalp atışını duyamadım insallah duyayım öyle inanicamŞimdi hamilesin öyle mi ayy çok sevindim hayırlı olsun canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallahsağol canim benim insallah ama kalp atisi duymadım daha önce tüp bebekle 2 düşük bir kimyasal yasadim ikisinde de kalp atışını duyamadım insallah duyayım öyle inanicam
Yaaaaa nasıl gözlerim doldu kuzum benim İnan çok sevindim yer gök dua mucizen seni buldu inşallah içini hep rahat tut hemen güzel bir doktora başla keseyi görmüşsün bu mükemmel bir haber son adet tarihine göre şuan kaç haftalıksınkızlar merhaba bende sizle tüp bebek yaptirmistim ama kimyasal olmuştu bazılarınız hatırlar beni ben sabah kan tahlili yaptırdım 6 yıl sonra ilk kez minicik bir kese gördük ve kan 1153 cıktı adetin 1 hafta geçmiştibeni de tekrar araniza alirmisiniz
canim benim 2. düşükten sonra âdetlerim 35 günde 33 günde bir oluyordu . şuan 5+2 gibi afetimi 30 günden hesap edersek ama kese çok küçük 1153 cıktı kan değerim ben önce keseye baktirdim . Allahın izniyle insallah bir an evvel kalp atışını duysamYaaaaa nasıl gözlerim doldu kuzum benim İnan çok sevindim yer gök dua mucizen seni buldu inşallah içini hep rahat tut hemen güzel bir doktora başla keseyi görmüşsün bu mükemmel bir haber son adet tarihine göre şuan kaç haftalıksınbebiş vajinal olarak alttan en erken 6+3 gibi görünür ama karından ultrasonu beklersen en az 7.haftayı bekleyeceksin sanırım Nasıl mutlu oldum anlatamam maşallah subhanallah bol bol dua edelim
Canım sana okadar sevindim ki anlatamam izmirdeydin değilmi eşin görevdeydi.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın hepimiz alırız inşallah.kızlar merhaba bende sizle tüp bebek yaptirmistim ama kimyasal olmuştu bazılarınız hatırlar beni ben sabah kan tahlili yaptırdım 6 yıl sonra ilk kez minicik bir kese gördük ve kan 1153 cıktı adetin 1 hafta geçmiştibeni de tekrar araniza alirmisiniz
evet canim insallah bakalim doktor perşembe yine gel kesenin gelişimine bakalim dedi insallah bukez bebegim benimle olur. siz kalp atışını ne zaman duydunuz ya çok korkuyorum ya duyamazsam diyeCanım sana okadar sevindim ki anlatamam izmirdeydin değilmi eşin görevdeydi.İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın hepimiz alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?