2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bugun transferimi oldum cok sukur.. benle beraber Allah hepimizin yardimcisi olsun. Simdi 12 gun bekleme surecine girdim
Allah hepimizin yüzüne gülsün bende çarşamba oldum asla gecmiyor vakit az önce de cok kısa adet ağrısı giib ağrım oldu bi kac saniye insallah degildir cok zor beklemek

dun oldum transferi canim Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin cümlemize insallah önceki 2 tanesinde 2. gün kaşık ağrısı olmuştu şuan bunda yok diye bi stres oldum ama hayirlisi
Brlki bu sağlıklı olacagi icin kasık ağrında yoktur bide öyle düşün kötüyü düşğnme

Bugun transferimi oldum cok sukur.. benle beraber Allah hepimizin yardimcisi olsun. Simdi 12 gun bekleme surecine girdim
Hayırlı olsun canım inşaallah 12 gün sonra güzel haberleri veririz ikimiz ve diğer arkadaşlarımız. Benimde 3 te tranferim olacak bekliyorum

Hayırlı olsun canım inşaallah 12 gün sonra güzel haberleri veririz ikimiz ve diğer arkadaşlarımız. Benimde 3 te tranferim olacak bekliyorum☺
Ayy hepiniz icin ben de okuyunca heyecanlaniyorum. Ben de hastanedeyim kontrole geldim 4 gun gonal f kullandim bakalim kac tane yumurtam buyuyor
Covid testi istiyorlar benden saglik bakanligi sart koymus. Burundan aliniyormus cok acitiyor mu??

Hic merak etme canım. Hersey guzel olacak. Transferinde başarılar simdiden

Evet saatleri ayrı stres alarm kurdum o şekilde takip ediyorum. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

transferi gerceklesenler hayirli olsun.tecrubelerinizi paylasir misiniz.evde deneme yaptim sıkışıklık için yarim litre suyla 1.5 saat zor durabildim

transferi gerceklesenler hayirli olsun.tecrubelerinizi paylasir misiniz.evde deneme yaptim sıkışıklık için yarim litre suyla 1.5 saat zor durabildim
Hastaneye gittigimde sıkısık degildim zaten sıkısık gelmemi söylediler bize oda verdiler son 1 saat kala su icmeye basladim sora beni aldilar saatlerce sıkısık durmadim ben

Anladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderim
Canim ben esra hocanin hastasiydim...giristeki 2 tane hemsire var cok ilgililerr..ama onun disinda..esra hoca inanilmaz.yogun..sadece 5 dakka soru sorabiliyosun..birde hastane olarak israrla 3. Gun embriyosu koyuyorlar...benim 1 asilama 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..o hastanede..hepsinide esra hoca yapti..kimsenin elinde sihirli degnek yok tabi..ama cok yogunnnn bi insan...bunu ondan sonraki doktorum bulent beyde anladim..1 saat oturduk konustukk..daha sonra telefonlada konustukk..esra hoca biraz agresif geldi bana..soru sordugun zaman bazilarini evet acikliyor ama bazilarinda sen salakmisin bakisi atiyo bi..yuzunun sekli degisiyo..birde ben sunu cok fazla duydumm o hastaneye gidipte. Embriyosu kalitesiz olanii...ve hep 3. Gun transferi yapiyolar.nacizane..eger oyle bisey olursa yaptirmani tavsiye etmem kuzum..yani 3. Gun embriyosunu..insallah hayirliai olur..ama ben adanada cok arastirdimm..sadece 2 iyi doktor var..bublardan biri acibadem volkan noyan..digeride..bulent haydardedeoglu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…