İnşallah coook güzel geçer. Duayla gir.insallah canim benim amin amin amin sağlıklı bir hamilelik olsun bu kez
Allah hepimizin yüzüne gülsün bende çarşamba oldum asla gecmiyor vakit az önce de cok kısa adet ağrısı giib ağrım oldu bi kac saniye insallah degildir cok zor beklemekBugun transferimi oldum cok sukur.. benle beraber Allah hepimizin yardimcisi olsun. Simdi 12 gun bekleme surecine girdim
dun oldum transferi canim Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin cümlemize insallah önceki 2 tanesinde 2. gün kaşık ağrısı olmuştu şuan bunda yok diye bi stres oldum ama hayirlisiİnşallah coook güzel geçer. Duayla gir.
Brlki bu sağlıklı olacagi icin kasık ağrında yoktur bide öyle düşün kötüyü düşğnmedun oldum transferi canim Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin cümlemize insallah önceki 2 tanesinde 2. gün kaşık ağrısı olmuştu şuan bunda yok diye bi stres oldum ama hayirlisi
Hayırlı olsun canım inşaallah 12 gün sonra güzel haberleri veririz ikimiz ve diğer arkadaşlarımız. Benimde 3 te tranferim olacak bekliyorumBugun transferimi oldum cok sukur.. benle beraber Allah hepimizin yardimcisi olsun. Simdi 12 gun bekleme surecine girdim
Ayy hepiniz icin ben de okuyunca heyecanlaniyorum. Ben de hastanedeyim kontrole geldim 4 gun gonal f kullandim bakalim kac tane yumurtam buyuyorHayırlı olsun canım inşaallah 12 gün sonra güzel haberleri veririz ikimiz ve diğer arkadaşlarımız. Benimde 3 te tranferim olacak bekliyorum☺
ayy insan herşeyden korkuyo canim benimBrlki bu sağlıklı olacagi icin kasık ağrında yoktur bide öyle düşün kötüyü düşğnme
valla bana test yapılmadı sadece pandemi döneminde transfer olmayı kendim istedim diye imza aldilarKızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Hic merak etme canım. Hersey guzel olacak. Transferinde başarılar simdidenTeşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah
Cerrahi işlem sayılmadığı için istemezler herhaldevalla bana test yapılmadı sadece pandemi döneminde transfer olmayı kendim istedim diye imza aldilar
İsteyen kurumlar var canım benden istemedilerCerrahi işlem sayılmadığı için istemezler herhalde
Bende folik asit ve estrofemi kullanıyordum şimdi bide progrstan fitil progrstan iğne, leucostim, transfer gününden itibaren hibor ve transfer gününe kadar Monodoks antibiyotik verdi enfeksiyon olmasın diye.Birde sadece bir kerelik dün ovitrelle in 1/3 ini vurdum.Çok fazla gerçekten bide saatleri de önemli unuturum diye korkuyorum
Yok test yapılmıyor hastanede transfer olurken. Sadece bir form dolduruyorsunCerrahi işlem sayılmadığı için istemezler herhalde
Benden alındı hem yumurta toplama öncesi aldilar hemde transfwr öncesi aldılarKızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Bilmezmiyim.. bak yine adet ağrısı gibi ağrı geldi geöçti aha dedim oluyorum nası korkuyorum suan bide rüyamda aadet oldugumu gördüm ama kan rrngi degildi siyaha yakın koyu kahveydiayy insan herşeyden korkuyo canim benim
Hastaneye gittigimde sıkısık degildim zaten sıkısık gelmemi söylediler bize oda verdiler son 1 saat kala su icmeye basladim sora beni aldilar saatlerce sıkısık durmadim bentransferi gerceklesenler hayirli olsun.tecrubelerinizi paylasir misiniz.evde deneme yaptim sıkışıklık için yarim litre suyla 1.5 saat zor durabildim
Evet regl olduğum gün verdim transfer sürecine başlarken yani. Negatifi görmeden başlamıyolarKızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Canim ben esra hocanin hastasiydim...giristeki 2 tane hemsire var cok ilgililerr..ama onun disinda..esra hoca inanilmaz.yogun..sadece 5 dakka soru sorabiliyosun..birde hastane olarak israrla 3. Gun embriyosu koyuyorlar...benim 1 asilama 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..o hastanede..hepsinide esra hoca yapti..kimsenin elinde sihirli degnek yok tabi..ama cok yogunnnn bi insan...bunu ondan sonraki doktorum bulent beyde anladim..1 saat oturduk konustukk..daha sonra telefonlada konustukk..esra hoca biraz agresif geldi bana..soru sordugun zaman bazilarini evet acikliyor ama bazilarinda sen salakmisin bakisi atiyo bi..yuzunun sekli degisiyo..birde ben sunu cok fazla duydumm o hastaneye gidipte. Embriyosu kalitesiz olanii...ve hep 3. Gun transferi yapiyolar.nacizane..eger oyle bisey olursa yaptirmani tavsiye etmem kuzum..yani 3. Gun embriyosunu..insallah hayirliai olur..ama ben adanada cok arastirdimm..sadece 2 iyi doktor var..bublardan biri acibadem volkan noyan..digeride..bulent haydardedeoglu..Anladım canım ben hiç bilmiyorum Erhan hoca gitmiş herhalde görmedim. Şuana kadar memnunum çok ilgililer zaten bakacam eğer içime sinmeyen olursa acıbademde bir doktor varmış ona giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?