Canım bu konuda çok iyi olduğunu duyduğum Banu çiftçi var kendisi de aynı şeyleri yaşamış erken menepoza girmiş sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum muahanesi Nişantaşı’nda transferi taksim Acıbadem de yapıyor diğer tüp bebek merkezleri çok kalabalık yeterince ilgi alaka göremiyorsun ben yeni başlasaydım kesinlikle Banu Hanımı tercih ederdimArkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Yok canim hic test yapılmadı.Kızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
Opu oncesi benden istediler. Bakalim transfer icin de istenebilir saglik bakanligi sart koymusKızlar transfer olanlardan covid testi istenen oldu mu?
canim benim bu kadar ilaçla adet olunmuyor korkmaBilmezmiyim.. bak yine adet ağrısı gibi ağrı geldi geöçti aha dedim oluyorum nası korkuyorum suan bide rüyamda aadet oldugumu gördüm ama kan rrngi degildi siyaha yakın koyu kahveydi
Olunmaz da ama tutunmadi korkusu oluyo bu ağrı gelincecanim benim bu kadar ilaçla adet olunmuyor korkma
Volkan noyanı da duydum esra hocanın çok samimi ark tavsiyesi üzerine gittim şuan için ilgili hemşilerde iyş olmazsa acıbadem volkan beye gitmeyi düşünürüm inşallah tutar da gerek kalmazCanim ben esra hocanin hastasiydim...giristeki 2 tane hemsire var cok ilgililerr..ama onun disinda..esra hoca inanilmaz.yogun..sadece 5 dakka soru sorabiliyosun..birde hastane olarak israrla 3. Gun embriyosu koyuyorlar...benim 1 asilama 2 negatif tup bebek deneyimim oldu..o hastanede..hepsinide esra hoca yapti..kimsenin elinde sihirli degnek yok tabi..ama cok yogunnnn bi insan...bunu ondan sonraki doktorum bulent beyde anladim..1 saat oturduk konustukk..daha sonra telefonlada konustukk..esra hoca biraz agresif geldi bana..soru sordugun zaman bazilarini evet acikliyor ama bazilarinda sen salakmisin bakisi atiyo bi..yuzunun sekli degisiyo..birde ben sunu cok fazla duydumm o hastaneye gidipte. Embriyosu kalitesiz olanii...ve hep 3. Gun transferi yapiyolar.nacizane..eger oyle bisey olursa yaptirmani tavsiye etmem kuzum..yani 3. Gun embriyosunu..insallah hayirliai olur..ama ben adanada cok arastirdimm..sadece 2 iyi doktor var..bublardan biri acibadem volkan noyan..digeride..bulent haydardedeoglu..
evet malesef canim insan korkuyo valla ben e gerginim son embriyom birde o iğneler beni çok etkiliyordu korkuyorum artık iğneden falan aynı şeyleri yasamaktanOlunmaz da ama tutunmadi korkusu oluyo bu ağrı gelince
Bide cok zor cidden ya cok emek veriliyo. Hergün iğne ben bide kendim yapamiyorım haftaici sağlık ocagina haftasonu özele gidiyorum cidden zor bide bi sürü ilac yan etki olarak hic olmadi bende ama.. zor amaevet malesef canim insan korkuyo valla ben e gerginim son embriyom birde o iğneler beni çok etkiliyordu korkuyorum artık iğneden falan aynı şeyleri yasamaktan
valla ben evde tekim canim mecbur kendim yapıyorum şimdi transfer sonrası da iğne oluyorum benim yumurta toplamam olalı 1 yıl oldu unutmusum resmen göbekten iğne olmayıBide cok zor cidden ya cok emek veriliyo. Hergün iğne ben bide kendim yapamiyorım haftaici sağlık ocagina haftasonu özele gidiyorum cidden zor bide bi sürü ilac yan etki olarak hic olmadi bende ama.. zor amaallah insallaj karşılıgını veriri bizlere
Normal canım sabah Bi yazı okudum baya uzundu kısaca transfer sonrası belirti hissetmesini diyor. Tutunma kanamadı diyede bişey yok diyor Mecbur 10 gün oturup beklicem. Bende senden 1 gün önce transfer oldum. Dinliyorum kendimi Bi değişiklik var mı diye yok amaDun transfer oldum. Kizlar hic belirti yok bende. Ne kasik agrisi var ne başka bir sey. Ne tutunma kanaması. Normal mi sizce bu?
Insallahh canimm.insallah gerekk kalmazz.Volkan noyanı da duydum esra hocanın çok samimi ark tavsiyesi üzerine gittim şuan için ilgili hemşilerde iyş olmazsa acıbadem volkan beye gitmeyi düşünürüm inşallah tutar da gerek kalmaz
Merhaba ben yeni katıldım aranıza.3 ağustosta 1 adet 4.gün embriyosu transfer edildi.Beklemedeyim.Herkes için hayırlı olsun inşallahYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @mrskorkut -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- E esil16 -4 Ağustos
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- A antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- A alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @minik3434 -13Ağustos
- @pissa
- 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
- @gulgulgulgul20202020
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
- @Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @Pasagirl -20 Ağustos-
- @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Nefesim45
- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- @Aponjj -5. Gün embriyosu
- @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Papatya88orkide
- @superisiperisi_
- @afrartis
- @poly-anna
- @sureyya
- @pembiss123
- @cengelliigne
- C canskus
- @Esraesrael
- @Violet96
breath12 - @afili29
- @Iro_123
- @duam08
- @Aylin343534
insallah hep birlikte sağlıklı hamilelikler yaşarız insallahMerhaba ben yeni katıldım aranıza.3 ağustosta 1 adet 4.gün embriyosu transfer edildi.Beklemedeyim.Herkes için hayırlı olsun inşallah
İnşallahEvet saatleri ayrı stres alarm kurdum o şekilde takip ediyorum. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
İnşallah güzel hayırlı haberlerleinsallah hep birlikte sağlıklı hamilelikler yaşarız insallah
değer canim insallah sağlıkla ilerlesin de hamileliklerimiz insallahTransfer olan arkadaşlar hayırlısı olsun hakkınızda rabbim kucaklarımızı doldursun stresli bir bekleyiş maalesef kalçadan göbekten derken delik deşik olduk acıları fena ama bebişler için değer
Hayırlı olsun hemen ekliyorum sizi de uğurlu listemizeMerhaba ben yeni katıldım aranıza.3 ağustosta 1 adet 4.gün embriyosu transfer edildi.Beklemedeyim.Herkes için hayırlı olsun inşallah
Evet canım sağlık bakanlığı istiyor biraz acıyor ama anlık yaniAyy hepiniz icin ben de okuyunca heyecanlaniyorum. Ben de hastanedeyim kontrole geldim 4 gun gonal f kullandim bakalim kac tane yumurtam buyuyor
Covid testi istiyorlar benden saglik bakanligi sart koymus. Burundan aliniyormus cok acitiyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?