2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Çok tesekkurler canım hep ovulasyonla takip yaptgm icin bu akintı yumurtlamada oluyordu daha tarih icin erken ondan endiselendim ilk tüp bebek denemem olacak benim daha once de hic hamile kalmadım heyecanliyim
Evet gerçek zamanla aynı şekilde ilerlediği için yum zamanı akıntı olduğu gibi normal yani. İlk denemen demek rabbim inşallah heyecanını aynı şekilde yaşatsın bebeğini kucağına aldığın güne kadar sürsün inşaallah

Amin insallah hepimize yavrularımızı sağlikla kucaklarımıza almayı nasip etsin 1 basarisız aşılamam var doktor tekrar denemeyelim dedi esimde varikoselden dolayı hareket sorunu var insallah tüp bebek vesile olur bu sefer

4 ile 6 yi bilmiyordum... yaa çok heyecanli olmalısın saglikla tutunsun bebisin
Evet çok heyecanlıyım. O transfer anı çok duygusal sende yaşayınca anlayacaksın çok güzel duygu gercekten. Ve bizler inşaallah hamile kalırsak çok şanslı anneleriz bebeklerimizi embiryo halinde transferini bu şeklide görmüş oluuyoruz ve embiryo resimleri de oluyor.

Çok teşekkurler canım insallah sağlıkla büyüyorlardır.. peki sende bu ignelerden mi kullandın herkesten baska igne isimleri okudum etkili bir igne mi acaba
Ben gonal f + merional kullandım farketmiyor hepsinin görevi aynı.Dozu da yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar

Kesin ağlarım çok duygusalım zaten Allah saglikla 9 ay gelisimlerini izletmeyide nasip etsin

Arkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Birşey olmaz Allahın izni ile sağlıkla çözünürler

Dua edicez canım insallah saglıkla tutuncaklar aklina olumsuzluklari getirme

Merhaba canım aramıza hoşgeldin Ben de İstanbuldayım Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezindeyim Ben Şiddetli Erkek İnfertilitesi nedeni ile Tüp bebek sürecindeyim 4 yıldır uğraş veriyorum bakalım nasip ne zaman ama bu merkezden genellikle memnun kalıyorlar başarı şansı yüksek deniyor benim durumlar farklı diye sonuca ulaşamadım yoksa hamilelik 3 kez yaşadım (biri doğal yolla oldu) ama sona gelemedim hiç. Şuan tüp bebek olarak 3.denememi yaptım bütün transfer sonrası 4.günüm bu işlerle haşır neşir olduk iyice aklına takılan herhangi birşey olursa özelden de Burdan da yardımcı olurum bu yol uzun meşakkatli yol bol sabırlar dilerim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…