Maşallah çok iyi bence canım,Günaydın kızlar dün toplamda 13 yumurta toplanmıştı sabah aradılar 12 yumurta sağlıklıyım 8 tane embriyo oluşmuş iyi mi sizce
Benim dondurulmus olcak 1 ay rahim dinlendircekmis doktorum ama okudugum kadarıyla 3. Gun yada 5. Gun embriyo transferi yapılıyorEvet canım acaba ne zaman transfer yaparlar ilk tüp bebek denemem olacağı için birşey bilmiyorum
Evet gerçek zamanla aynı şekilde ilerlediği için yum zamanı akıntı olduğu gibi normal yani. İlk denemen demek rabbim inşallah heyecanını aynı şekilde yaşatsın bebeğini kucağına aldığın güne kadar sürsün inşaallahÇok tesekkurler canım hep ovulasyonla takip yaptgm icin bu akintı yumurtlamada oluyordu daha tarih icin erken ondan endiselendim ilk tüp bebek denemem olacak benim daha once de hic hamile kalmadım heyecanliyim
Benim bugün 4. Gün dondurulmuş embiryo transferi olacak canım duruma göre değişiyor o 3.4.5.6. günlerde transferler oluyor artık.Benim dondurulmus olcak 1 ay rahim dinlendircekmis doktorum ama okudugum kadarıyla 3. Gun yada 5. Gun embriyo transferi yapılıyor
Amin insallah hepimize yavrularımızı sağlikla kucaklarımıza almayı nasip etsinEvet gerçek zamanla aynı şekilde ilerlediği için yum zamanı akıntı olduğu gibi normal yani. İlk denemen demek rabbim inşallah heyecanını aynı şekilde yaşatsın bebeğini kucağına aldığın güne kadar sürsün inşaallah
4 ile 6 yi bilmiyordum... yaa çok heyecanli olmalısın saglikla tutunsun bebisinBenim bugün 4. Gün dondurulmuş embiryo transferi olacak canım duruma göre değişiyor o 3.4.5.6. günlerde transferler oluyor artık.
inşaallah bu ilk ve son olur rabbim nasip eder inşallahAmin insallah hepimize yavrularımızı sağlikla kucaklarımıza almayı nasip etsin1 basarisız aşılamam var doktor tekrar denemeyelim dedi esimde varikoselden dolayı hareket sorunu var insallah tüp bebek vesile olur bu sefer
Evet çok heyecanlıyım. O transfer anı çok duygusal sende yaşayınca anlayacaksın çok güzel duygu gercekten. Ve bizler inşaallah hamile kalırsak çok şanslı anneleriz bebeklerimizi embiryo halinde transferini bu şeklide görmüş oluuyoruz ve embiryo resimleri de oluyor.4 ile 6 yi bilmiyordum... yaa çok heyecanli olmalısın saglikla tutunsun bebisin
Ben gonal f + merional kullandım farketmiyor hepsinin görevi aynı.Dozu da yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlarÇok teşekkurler canıminsallah sağlıkla büyüyorlardır.. peki sende bu ignelerden mi kullandın herkesten baska igne isimleri okudum etkili bir igne mi acaba
Kesin ağlarım çok duygusalım zaten Allah saglikla 9 ay gelisimlerini izletmeyide nasip etsinEvet çok heyecanlıyım. O transfer anı çok duygusal sende yaşayınca anlayacaksın çok güzel duygu gercekten. Ve bizler inşaallah hamile kalırsak çok şanslı anneleriz bebeklerimizi embiryo halinde transferini bu şeklide görmüş oluuyoruz ve embiryo resimleri de oluyor.
Aynen bende sulu gözüm.amin canımKesin ağlarım çok duygusalım zaten Allah saglikla 9 ay gelisimlerini izletmeyide nasip etsin
Bende hep gonal f okudum ondan sormak istedim tabi herkesin yapisina gore veriyorlardir dozlariBen gonal f + merional kullandım farketmiyor hepsinin görevi aynı.Dozu da yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar
Arkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürlerYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @esil16 -4 Ağustos
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- @antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek - @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @minik3434 -13Ağustos
- @pissa
- 7 78kova -5. Gün embriyosu-çift
- @gulgulgulgul20202020
- @My heaven
- @sevgiliseyyah
- @Uykuluprenses58
- @Nezara
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @Pasagirl -20 Ağustos-
- @uranus35 -28Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Nefesim45
- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- @Aponjj -5. Gün embriyosu
- @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Papatya88orkide
- @superisiperisi_
- @afrartis
- @poly-anna
- @sureyya
- @pembiss123
- @cengelliigne
- @canskus
- @Esraesrael
- @Violet96
- @Mucizem33
- @afili29
- @Iro_123
- @duam08
- @Aylin343534
İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Birşey olmaz Allahın izni ile sağlıkla çözünürlerTeşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah
Dua edicez canım insallah saglıkla tutuncaklarTeşekkür ederim canım inşaallah amin, dualarını esirgemeyen arkadaşlarım rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah. Saat 3 gibi transferim olacak benim hem transfer heyecanım var hemde dondurulmuş orta kalite iki embiryom var biraz riskli bi durum inşaallah çözülürken sıkıntı olmaz iki bebeğimi de alır gelirim, dualarınızı eksik etmeyin lütfen hayırlısı ile tranferim olur inşaallah
Merhaba canım aramıza hoşgeldinArkadaşlar maşallah bol hamilelikler diliyorum umarım en yakın zamanda çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız benim sizden istediğim. İstanbulda en iyi tüp benek Merkezi hangisi bilmiyorum aranıza yeni katıldım bende de erken menapoz teşhisi konuldu yumurtam hiç yok gibi birşey o sebebten İstanbul’da bu hastalığa iyi gelecek bir doktor ve tüp bebek merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Amin canım inşaallah sağolasınİnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine.Birşey olmaz Allahın izni ile sağlıkla çözünürler
Teşekkür ederim canım çok sağol rabbim kabul etsin dualarınıDua edicez canım insallah saglıkla tutuncaklaraklina olumsuzluklari getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?