• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
Hareketsiz sakın yatma canım sakın rahme kan gitmesi lazım ananas günlük 1 dilim avakodo da yedim bol kabak çekirdeği ve günlük 2 bardak havuç suyu ben hiç yatmadım çamaşır bulaşık yemek ne varsa yaptım sadece evi süpürmedim. Ağır kaldırmadım. Ani hareket yapmadım

Sagol cnm ama cok moralim bozuldu dr da ole dedi kaliteli olsun sorun etme die. Sizin de ins hayrli sonuclarinizi okuruz burdan
İnşaallah amin 🤲 İnan canım 12 yum toplandı benden geriye kala kala iki orta kalite embiryom kaldı. Keşke bir tane olsa kalite olsaydı dedim o yüzden kaliteli olsun yeter rabbim nasip etsin yeterki inşaallah hayırlısı olsun hakkımızda

Hareketsiz sakın yatma canım sakın rahme kan gitmesi lazım ananas günlük 1 dilim avakodo da yedim bol kabak çekirdeği ve günlük 2 bardak havuç suyu ben hiç yatmadım çamaşır bulaşık yemek ne varsa yaptım sadece evi süpürmedim. Ağır kaldırmadım. Ani hareket yapmadım
Çok sağol canım bende hareketlendim.Havuç suyu yapayım bende🙏

Kızlar günaydın 🤗 transfer olanlara bebislerinin saglıkla tutunmasını ve benim gibi transfer gunu bekleyenlere sorunsuz bir transfer diliyorum :dua: .

Bende bugun yumurta gelisimi icim ignelerimi 5. Gunu icersindeyim 5. Ignemi aksam olacagim.. doktorum merional 150 ve fostimon 150 lik igne karisimi verdi... bugun seffaf akintım çok ayni yumurtlama dönemindeki gibi bu normal mi 10 nunda kontrolum olacak opu tahmini 14 u gibi olur ama bu akintı korkuttu erkenden mi büyüduler diye sizlere sormak istedim

Kızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
her doktor farklı söylüyor sanirim.bana hemen ayağa kalkabiirisiniz yolculuk yapabilirsiniz.dus alabilirsiniz dedi.kendimi çok yormüyorum ama ilk gunden itibarenn yürüdüm.diger 2 denememde hiç birşey yapmamıştım.surekli yatmıştım tutmadılar.bu kez çok daha rahat hareket ediyorum.rabbim olmasini isterse olur diyorum.

O 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam 😊
nitro nitro bu konuda bilgili sanırım okuyunca cevaplar, arı sütü bal polen iyi geliyor diye okumuştum.

Canım vücutta sperm de yumurta hücresi de en az iki ay önceden üretilip büyümeye başlıyor demişti doktorum.Erkeğinde kadınında toplamadan iki ay öncesinden vitaminlere başlaması gerekiyor.Belki bizlerdeki hamile kalamama amh düşüklüğü endometriozis gibi rahatsızlıklar bugüne kadarki beslenme tarzımızdan ,stresten,çevresel etkenlerden kaynaklı.Ama sen yine de avokado,incir taze meyve sebze taze balık sabah en az bir yumurta ye işlenmiş ve peketli tüm gıdalardan uzak dur.Eşin için keçi boynuzu yesin kendisini.Maca kökü tozu çok faydalı diyorlar.Gojiberry nin taze meyvesi, ananas,havuç arı sütü-polen bunların hepsinin faydası var, ceviz fındık kuruyemişler.Hiçbirşey olmasa bile sağlıklı beslendim dersin vücudundaki değişimi hissedersin.

Kızlar günaydın 🤗 transfer olanlara bebislerinin saglıkla tutunmasını ve benim gibi transfer gunu bekleyenlere sorunsuz bir transfer diliyorum :dua: .

Bende bugun yumurta gelisimi icim ignelerimi 5. Gunu icersindeyim 5. Ignemi aksam olacagim.. doktorum merional 150 ve fostimon 150 lik igne karisimi verdi... bugun seffaf akintım çok ayni yumurtlama dönemindeki gibi bu normal mi 10 nunda kontrolum olacak opu tahmini 14 u gibi olur ama bu akintı korkuttu erkenden mi büyüduler diye sizlere sormak istedim
Çok normal canım hatta yumurtaların ben artık olgunlaşıyorum döllenmeye hazırım diyor🤗

Amin, inşaallah canım.
Normal canım akıntı olması benimde olmuştu.hemsirede normal demişti.

Çok normal canım hatta yumurtaların ben artık olgunlaşıyorum döllenmeye hazırım diyor🤗
Çok teşekkurler canım 😍 insallah sağlıkla büyüyorlardır.. peki sende bu ignelerden mi kullandın herkesten baska igne isimleri okudum etkili bir igne mi acaba

Amin, inşaallah canım.
Normal canım akıntı olması benimde olmuştu.hemsirede normal demişti.
Çok tesekkurler canım hep ovulasyonla takip yaptgm icin bu akintı yumurtlamada oluyordu daha tarih icin erken ondan endiselendim ilk tüp bebek denemem olacak benim daha once de hic hamile kalmadım heyecanliyim 🤗

Back
X