- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Benim 9 toplanmış 7 si döllenmişti 3 tanesi 5.gün e gittiKizlar opuda kac yumurtanz toplandi benim 3 yumurtam buyumus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 9 toplanmış 7 si döllenmişti 3 tanesi 5.gün e gittiKizlar opuda kac yumurtanz toplandi benim 3 yumurtam buyumus![]()
Sagol cnm ama cok moralim bozuldu dr da ole dedi kaliteli olsun sorun etme die. Sizin de ins hayrli sonuclarinizi okuruz burdanÜzülme canım inşaallah üçü de kaliteli olsun yeterli, bı tane yeter bize rabbim nasip ettikten sonra tek yum toplanana veriyor, yeterki vakti zamanı gelmiş olsun![]()
Hareketsiz sakın yatma canım sakın rahme kan gitmesi lazım ananas günlük 1 dilim avakodo da yedim bol kabak çekirdeği ve günlük 2 bardak havuç suyu ben hiç yatmadım çamaşır bulaşık yemek ne varsa yaptım sadece evi süpürmedim. Ağır kaldırmadım. Ani hareket yapmadımKızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
İnşaallah aminSagol cnm ama cok moralim bozuldu dr da ole dedi kaliteli olsun sorun etme die. Sizin de ins hayrli sonuclarinizi okuruz burdan
Hic belli olmuyor canim o durum. Benden 9 yumurta cikti 3 tanesi 4 . Gune gitti. Arkadaştan 4 yumurta cikti 4 u de embriyi olup 5. Gune gitti.O 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam![]()
O 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam![]()
Çok sağol canım bende hareketlendim.Havuç suyu yapayım bendeHareketsiz sakın yatma canım sakın rahme kan gitmesi lazım ananas günlük 1 dilim avakodo da yedim bol kabak çekirdeği ve günlük 2 bardak havuç suyu ben hiç yatmadım çamaşır bulaşık yemek ne varsa yaptım sadece evi süpürmedim. Ağır kaldırmadım. Ani hareket yapmadım
Arı sütü bal polen karışımı tüket canımO 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam![]()
Ayrıca ınfolık combi içmiştimO 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam![]()
her doktor farklı söylüyor sanirim.bana hemen ayağa kalkabiirisiniz yolculuk yapabilirsiniz.dus alabilirsiniz dedi.kendimi çok yormüyorum ama ilk gunden itibarenn yürüdüm.diger 2 denememde hiç birşey yapmamıştım.surekli yatmıştım tutmadılar.bu kez çok daha rahat hareket ediyorum.rabbim olmasini isterse olur diyorum.Kızlar bu arada transfer yaptıran arkadaşlar nasıl besleniyor? Diğer topiklerde avokado ananas faydalı demişlerdi ben yemeye çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz? Full hareketsiz yatıuor musunuz?
O 3unun de kaliteli olmasi olasigi yuzde 50. Korkyrm iste. Ne yiyip icsem de kaliteyi arttrsam![]()
nitro bu konuda bilgili sanırım okuyunca cevaplar, arı sütü bal polen iyi geliyor diye okumuştum.
Çok normal canım hatta yumurtaların ben artık olgunlaşıyorum döllenmeye hazırım diyorKızlar günaydıntransfer olanlara bebislerinin saglıkla tutunmasını ve benim gibi transfer gunu bekleyenlere sorunsuz bir transfer diliyorum
.
Bende bugun yumurta gelisimi icim ignelerimi 5. Gunu icersindeyim 5. Ignemi aksam olacagim.. doktorum merional 150 ve fostimon 150 lik igne karisimi verdi... bugun seffaf akintım çok ayni yumurtlama dönemindeki gibi bu normal mi 10 nunda kontrolum olacak opu tahmini 14 u gibi olur ama bu akintı korkuttu erkenden mi büyüduler diye sizlere sormak istedim
Amin, inşaallah canım.Kızlar günaydıntransfer olanlara bebislerinin saglıkla tutunmasını ve benim gibi transfer gunu bekleyenlere sorunsuz bir transfer diliyorum
.
Bende bugun yumurta gelisimi icim ignelerimi 5. Gunu icersindeyim 5. Ignemi aksam olacagim.. doktorum merional 150 ve fostimon 150 lik igne karisimi verdi... bugun seffaf akintım çok ayni yumurtlama dönemindeki gibi bu normal mi 10 nunda kontrolum olacak opu tahmini 14 u gibi olur ama bu akintı korkuttu erkenden mi büyüduler diye sizlere sormak istedim
Çok teşekkurler canımÇok normal canım hatta yumurtaların ben artık olgunlaşıyorum döllenmeye hazırım diyor![]()
Çok tesekkurler canım hep ovulasyonla takip yaptgm icin bu akintı yumurtlamada oluyordu daha tarih icin erken ondan endiselendim ilk tüp bebek denemem olacak benim daha once de hic hamile kalmadım heyecanliyimAmin, inşaallah canım.
Normal canım akıntı olması benimde olmuştu.hemsirede normal demişti.
Maşallah insallah sağlikla sana tutunur bebeginGünaydın kızlar dün toplamda 13 yumurta toplanmıştı sabah aradılar 12 yumurta sağlıklıyım 8 tane embriyo oluşmuş iyi mi sizce
Evet canım acaba ne zaman transfer yaparlar ilk tüp bebek denemem olacağı için birşey bilmiyorumMaşallah insallah sağlikla sana tutunur bebegintaze transfer mi olacaksın