• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Valla kızlar bende ki ovülasyon testi yumurtlama günüm de bile silik cıkarıyordu pek güven vermiyor ama yaptım şuan şöyle çıktı ne dersiniz var mı bir umut 😅😅 Bu bir Ovülasyon Testidir gebelik testi değildir gebelik testim yok o sebeple bunda da cıkıyor dendiği için yaptım muhakkak söyleyeyim yanlış yönlendirme yapmayayım 🤣🤣

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 45
Valla kızlar bende ki ovülasyon testi yumurtlama günüm de bile silik cıkarıyordu pek güven vermiyor ama yaptım şuan şöyle çıktı ne dersiniz var mı bir umut 😅😅 Bu bir Ovülasyon Testidir gebelik testi değildir gebelik testim yok o sebeple bunda da cıkıyor dendiği için yaptım muhakkak söyleyeyim yanlış yönlendirme yapmayayım 🤣🤣
Bat tarihi gecmedigi icin braz daha silik ama koyu geldi bana 🤗 insallah hamileyim haberini vereceksin🤲🏻💖

Transferin kacinci gunu canim?

bacim senden çok umutluyum dedim ya sana oldu bu insallah 😍😍😍😍😍

Kuzum testim kalmamış evde bi ovülasyon testim var sadece 🤣🤣 ya çatlatma iğnesi etkisi devam eder mi hala ben bu iğneyi ilk kez bu tedavide oldum o yüzden ne kadar etki verir onu da bilmiyorum en iyisi günümü mü beklemek çok kararsız kaldım canım benim
Yok canım geçmiştir iğne etkisi

Ya kızlar inanın hamile olmasam bile bu verdiğiniz motivasyon bile beni o kadar mutlu ediyor ki aşırı duygulandım 😢 iyi ki varsınız Allah o güzel kaplerinize göre versin 🤲🏼🥺🥺🥰🥰♥♥♥
bacim önemli olan pozitif değil Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok amın çok çok amin nn

Back
X