- 25 Şubat 2020
- 1.344
- 1.376
- 133
- 37
Evet ovulaston testiyle deneyenler de var onla da çıkıyomuş.Çok krsin sağlıklı bi yöntem değil ama varsa bi dene istersenHemen yapıyorum canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ovulaston testiyle deneyenler de var onla da çıkıyomuş.Çok krsin sağlıklı bi yöntem değil ama varsa bi dene istersenHemen yapıyorum canım![]()
Bugün beşinci gün 5. Gün embriyosu tekkacinci gün canim
Bat tarihi gecmedigi icin braz daha silik ama koyu geldi banaValla kızlar bende ki ovülasyon testi yumurtlama günüm de bile silik cıkarıyordu pek güven vermiyor ama yaptım şuan şöyle çıktı ne dersiniz var mı bir umutBu bir Ovülasyon Testidir gebelik testi değildir gebelik testim yok o sebeple bunda da cıkıyor dendiği için yaptım muhakkak söyleyeyim yanlış yönlendirme yapmayayım
![]()
Gebelik testinde çıktıysa tamamdır canım hamilelik olmasa çıkmazdı Zaten inşaallah kanda da pozitifi görürsünBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi![]()
Bu gebelik testinde baya hamile görünüyorsun canımBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi![]()
Kuzum beklenen adetime o kadar çok var ki aslında nerden baksan 11-12 gün var dahaBat tarihi gecmedigi icin braz daha silik ama koyu geldi banainsallah hamileyim haberini vereceksin
![]()
Transferin kacinci gunu canim?Valla kızlar bende ki ovülasyon testi yumurtlama günüm de bile silik cıkarıyordu pek güven vermiyor ama yaptım şuan şöyle çıktı ne dersiniz var mı bir umutBu bir Ovülasyon Testidir gebelik testi değildir gebelik testim yok o sebeple bunda da cıkıyor dendiği için yaptım muhakkak söyleyeyim yanlış yönlendirme yapmayayım
![]()
bacim senden çok umutluyum dedim ya sana oldu bu insallahValla kızlar bende ki ovülasyon testi yumurtlama günüm de bile silik cıkarıyordu pek güven vermiyor ama yaptım şuan şöyle çıktı ne dersiniz var mı bir umutBu bir Ovülasyon Testidir gebelik testi değildir gebelik testim yok o sebeple bunda da cıkıyor dendiği için yaptım muhakkak söyleyeyim yanlış yönlendirme yapmayayım
![]()
ben transfer tarihi dahil 6. günde gordum canim hepErken gebelik testinde kacinci gunde çıkmaya başlıyor kizlar?
Yok canım geçmiştir iğne etkisiKuzum testim kalmamış evde bi ovülasyon testim var sadeceya çatlatma iğnesi etkisi devam eder mi hala ben bu iğneyi ilk kez bu tedavide oldum o yüzden ne kadar etki verir onu da bilmiyorum en iyisi günümü mü beklemek çok kararsız kaldım canım benim
Bence kesin hamilesin şimdiden tebrik ediyorum kuzuuu yarın tekrar yapBu da dün akşam yapmış olduğum GEBELİK testiydi ovülasyon değil dümdüz gebelik testi![]()
bacim önemli olan pozitif değil Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok amın çok çok amin nnYa kızlar inanın hamile olmasam bile bu verdiğiniz motivasyon bile beni o kadar mutlu ediyor ki aşırı duygulandımiyi ki varsınız Allah o güzel kaplerinize göre versin
♥♥♥
O kadar erken mi ya. O zaman ben çarşamba günü bi test yapayim.ben transfer tarihi dahil 6. günde gordum canim hep
Ya kuzum benim inan olsa da olmasa da şu güzel muhabbet bile beni aşırı mutlu motive ediyor olursa çok mutlu olurum olmazsa ben bu gazla hemen devam ederim asla ara vermembacim senden çok umutluyum dedim ya sana oldu bu insallah![]()