• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Elinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )
Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti

Ohoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallah 🧿 kozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum ✅işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar 🤗
Yaaa inşallah yarın o güzel haberi vermek bana da nasip olur inşallah canım arkadaşım Allah senden ve hepinizden razı olsun en güzel motivasyon kaynağım oldunuz 🥰🥰♥️

Allahtan ümidi kesmemek lazım burda beni siz motive etmiştiniz ben yenilgiyi baştan kabul etmiştim oysa.
Kandada göreceksin inşallah allahın izniyle.
Bugünleri gördükya çok şükür rabbime
😍😍😍🥰🥰🥰 Canımmmm sana kocaman içten sarılıyorum çok ama çok teşekkür ederim Amiiin inşallah güzel bir değer haberi veririm ♥️♥️🥰

Senin listen daha kabarık.
Demek süreç böyle.
Sağolsunlar merkezde hiç bir bilgi alamadığımız için yaptıkları işede artık endişeyle bakar olduk. Teşekkür ederim canım
Evet cok fazla ilac var. Insallah sorun yaşamayız. Ilaclar cok fena odem yapti. Sigarayı bıraktığım ixin de iyice kilo aldim.

Kızlar sorum hepinize;
Transferle birlikte sizede ilaç verildimi
Bana transferden önce şu ilaçlar başlandı ve kalp atımına kadar devam denildi.

Estrofem
Coraspin
Progestan kapsül
Progestan iğne
Folic asit
B12
Bana da progestan hariç haftada bir proluton kalçadan iğne ve fitil yerine her gün sabah akşam prolutex göbekten iğne ger kalan herşey aynı canım bir de bende climara forte bandı var 2 günde bir 2 adet yapıştırıyorum

Yaaa inşallah yarın o güzel haberi vermek bana da nasip olur inşallah canım arkadaşım Allah senden ve hepinizden razı olsun en güzel motivasyon kaynağım oldunuz 🥰🥰
Sen neden endiselisin idrarda bu kadar net ise kanda cok cok yuksek bir deger cikar. Muhtemeleb ikiz canim senin. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebiskolarini

Sen neden endiselisin idrarda bu kadar net ise kanda cok cok yuksek bir deger cikar. Muhtemeleb ikiz canim senin. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebiskolarini
O kadar travmalarım olmuş ki acaba yine mutluluğum yarım kalacak mı diyorum elimde değil o kadar uzak geliyor ki çocuk doğurabilme hayali kuzum 😪😪

Biraz önce resmen kasıklarım seğirdi kızlar gaz değil eminim resmen titredi tövbe yarabbim 😅😅 bu arada D Derinsart o bacağa vuran ağrı arada giren kasık ağırsa aynı belirtilerimiz var bak gör içime doğdu yarın Allah’ın izniyle sen o güzel sonucu alacaksın 🤰🏽💖🥰🥰

Back
X