- 25 Şubat 2020
- 1.344
- 1.376
- 133
- 37
Olsun siz yine bizimki çok kaliteli seçilmiş çocuk bizimki diyinGerçi benimkinin kalitesi çok düşüktü allahım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun siz yine bizimki çok kaliteli seçilmiş çocuk bizimki diyinGerçi benimkinin kalitesi çok düşüktü allahım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin.
Ay ben aynısını soracaktım bende de böyle ağrı varsol bacagim ve sol kasigim ağiryor![]()
Canım neydi kalitesi embriyonun?Gerçi benimkinin kalitesi çok düşüktü allahım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün nasip etsin.
Hayırlı olsun canımInsallah canimmm.
ne acaba bugun daha sık ağrıdı kasıgım ve bacagim hala devm ediyor korkuyorum acıkcasıAy ben aynısını soracaktım bende de böyle ağrı var
bana sadece duphaston verdi başka hiç birşey yokKızlar sorum hepinize;
Transferle birlikte sizede ilaç verildimi
Bana transferden önce şu ilaçlar başlandı ve kalp atımına kadar devam denildi.
Estrofem
Coraspin
Progestan kapsül
Progestan iğne
Folic asit
B12
Tesekkurlwr canim. Insallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimizi kucağınıza aliriz. Sonuxlari dört gözle bekliyorum yarin. Tum dualarim sizlerleHayırlı olsun canım
Kuzum evet normal 5 TL ye almıştım kenara doldurmuştum transfer öncesiHayırlısı olsun canım kaçıncı gündesin. Bir de bu normal gebelik testi dimi
Canım benimkiler 5bb 5bc yazıyor kayıttaCanım senin kaliteleri neydi embriyoların
Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorumElinize sağlık valla, burayı heyacanla okuyorum. Önümüzdeki aylarda ben de böyle bir listede yer alacağım inşallah: ) Pozitif ya da negatiflerin arasında kimler 40lı yaşlarda, kimlerin eşinde sperm azlığı var ve kimler Memorial Şişlide tedavi görüyor çok merak ediyorum: )
Yaaa inşallah yarın o güzel haberi vermek bana da nasip olur inşallah canım arkadaşım Allah senden ve hepinizden razı olsun en güzel motivasyon kaynağım oldunuzOhoooo maşallah senin ikiz kanı falan beklemiyorum artık seni de hamiş yapıyorum listede kırk bir kere maşallahkozlar bu arada negatif sonuç alanları silmiyorum
işareti koyuyorum bilginize sonunda istatiğe bakarız inşallah yüksek bir oran çıkar
![]()
Allahtan ümidi kesmemek lazım burda beni siz motive etmiştiniz ben yenilgiyi baştan kabul etmiştim oysa.
Kandada göreceksin inşallah allahın izniyle.
Bugünleri gördükya çok şükür rabbime
Evet cok fazla ilac var. Insallah sorun yaşamayız. Ilaclar cok fena odem yapti. Sigarayı bıraktığım ixin de iyice kilo aldim.Senin listen daha kabarık.
Demek süreç böyle.
Sağolsunlar merkezde hiç bir bilgi alamadığımız için yaptıkları işede artık endişeyle bakar olduk. Teşekkür ederim canım
Bana da progestan hariç haftada bir proluton kalçadan iğne ve fitil yerine her gün sabah akşam prolutex göbekten iğne ger kalan herşey aynı canım bir de bende climara forte bandı var 2 günde bir 2 adet yapıştırıyorumKızlar sorum hepinize;
Transferle birlikte sizede ilaç verildimi
Bana transferden önce şu ilaçlar başlandı ve kalp atımına kadar devam denildi.
Estrofem
Coraspin
Progestan kapsül
Progestan iğne
Folic asit
B12
Sen neden endiselisin idrarda bu kadar net ise kanda cok cok yuksek bir deger cikar. Muhtemeleb ikiz canim senin. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebiskolariniYaaa inşallah yarın o güzel haberi vermek bana da nasip olur inşallah canım arkadaşım Allah senden ve hepinizden razı olsun en güzel motivasyon kaynağım oldunuz♥
O kadar travmalarım olmuş ki acaba yine mutluluğum yarım kalacak mı diyorum elimde değil o kadar uzak geliyor ki çocuk doğurabilme hayali kuzumSen neden endiselisin idrarda bu kadar net ise kanda cok cok yuksek bir deger cikar. Muhtemeleb ikiz canim senin. Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin bebiskolarini
Canim insallah saglikla doğacak bebeklerin. Korkma canim.O kadar travmalarım olmuş ki acaba yine mutluluğum yarım kalacak mı diyorum elimde değil o kadar uzak geliyor ki çocuk doğurabilme hayali kuzum![]()
İnşallah canım yarın belli olacak herseyTesekkurlwr canim. Insallah hepimiz hayırlısıyla bebislerimizi kucağınıza aliriz. Sonuxlari dört gözle bekliyorum yarin. Tum dualarim sizlerle
Çok sevindim: )Ben 37 buxuk yasindayim. Esimde sperm azlığı var yuzde 5 ileri hareket. Yumurta sayim da 9 du. Dollenne orani oldukça azdi. Erbil yağmurda tedavj görüyorum
Cok sukur pozitif cikti