Bu kan sulandırıcı ilaçlarla ilgili coraspirin dahil Gazi üniversitesi tüp bebekteki hocamız da yurtdışında yapılan birçok araştırma var, bunlar pozitif sonuç için bir etki yapmıyor diyip pıhtılaşma sorunu olmayan kimseye yazmak istemiyordu ama bir hastanın kan sulandırıcı iğne yazması için aşırı ısrar ettiğine şahit olmuştum. Kadının ısrarı üzerine kan sulandirici iğne vermişlerdi. Doktorum pek kibar, insanlara sebepleri anlatiyor ama ısrar eden kişileri de kıramiyor. Yurtdışı araştırmalarını, panellerini asla kaçırmıyor araştırma hastanelerindeki hocalar. Bana da "sorunların varmış o yüzden sana erken ultrason bakıyoruz yoksa bu kadar erken çağırmazdım" demişti. Kan testi pozitif sonuç sonrası, 2hafta içinde kanama olmadan önce, 3kez vajinal ultrasona girdim. Onun da zararı olduysa artık benim suçumdur yani.. oram ağrıyo buramda şu var , yok ishal oldum,yok bacağım uyuştu,rahimde sıvı birikmesi vardi hcg yüksekti ikinci keseyi göresiye dış gebelik ihtimali riski virt zirt diye sürekli tedirgin olduk diye bakıldı.