- Emoji Skoru
- 12.141
- Puanlar
- 733
Kerhane tatlısı denilenin adi ballı ballı ve ben cok severim onuuu.ben bi yumurta görsem ona da raziyim cürük carik da olsa ahhahah:)
ya saka bi yana galiba artik catladi dün gece benim yumurt bugun baski yok. esime gunasiri iliski diyemedim dün gergindik zaten ikimiz de, bugun bidaha denicem sansimi ama burasi 40 derece ve klima yok. esime cidden spermine ihtiyacim var sonra rahat birakcam seni valla fln mi desem :)ya benim esim hicbisi yemez ya, ancak lokum fln bulaydim onu da bi bulamadim , bi de kerhane tatlisi dedikleri böyle tulumba tatlisina benzeyne bi tatli avrdi ah o olaydi keske, ya bunlari dusunmem bile sanki gidisatiu negatiflestiri konuya takmama sebep olur diye dusunmemeye calisiyorum. ayrica sabah tükürügüminanilmaz yogun ya, mikroskopta o kadar yogun görünüyor ki catallar altinda kaliyor.daha sonra da asla hicbisiicmedigim 3 saat yok, su iciyorum, su icmek de mikroskobu etkiliyo mu bilmiyorum, ama baya dün oglen baktigim komple cataldi bugun catlamasi normal olur yani. ya beni öyle cok yamultmadi kür niye böyle 5 guncuk yiyebildinki? beni 8. gunden sonra yamultmaya basladi
5vgun yiyebilme sebebim onu yedikten sonra sekerim mi firliyor nedir anlamadigim sekilde rahatsiz oluyordum 10 dk.