• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak ne güzel diyorsun hamile kalabiliyorsun kafaya takmadığında, stres çok büyük engel niye olmuyor diye düşünme daha çok yeni evlisin. Bi arkadaşa daha söyledim hiç bir sorun olmadığında bile hamile kalma şansı %25-30 civarı yani birkaç ay hatta bir yıl olmamasını doğal karşılıyor doktorlar panik yapma elinden geleni yaptıktan sonra gerisi Allaha kalmış nasip diyoruz yani
Bilmiyorum ki canm evet ondan olabilir bu aralar kafama takıyorum aslında takmamak lazım evet okumuştum o yazdığını öyle yapicam canm çok sağol :KK68:
Hamile olduğumuz tak diye ekranlarına yansıyor da düşük yaptığımız neden yansımıyor, neden insanların yarasını tekrar kanatıyorlar hiç anlamıyorum...

Bu ay birlikte çoook kişi hamile kalıcaz Allahımın izniyleeee...
Hic bilmiyorum canım şimdi aramaları çok ilginç gerçekten Insallah hepimiz kalalim:KK24:
Yatma falan fıs şeyler canımcım.
Yatmasan uzanmasan da olur olacağı varsa.
Ben sana sadece 2 güne bir ilişki öneriyorum hepsi bu.
Ben ilkinde böyle yaptım hemen oldu.
Bide hiç beklentim yoktu, stresim yoktu. Sen de aynı şekilde yap ve hayatının akışına kapıl.
Göreceksin olacak.
Bu ay Bende iki günde bir ilişki deniycem bakalım bu sefer tutacak mi evet katılıyorum sana yatma falan boş şeyler bu dedigimi deniycem ama teşekkürler :KK6:

Sonucunu yaz hemen cikinca😍
Nasil gecirdin bu ayi canim,kac aydir istiyorsun neler yaptin🤗
Bende TSH ve prolaktin yüksekliği vardı korunmayı bırakmadan önce 2 ay ilaç kullandım sonra doktorum ilaç dan hemen sonra düşünme dedi bir ay daha korunduk sonra oldu galiba hala inanamıyorum Haziran da 3 kez birlikte olduk müsait zaman bulamamıştık😂 bakalım sonucum çıksın yazacagım🥰🙏

Hahha aynı soruyu ben soracaktım benden önce davramissin :KK68: evet ovulasyon haftasında neler yaptım hadi anlattt:KK73::KK48:
Tam ovulasyon donemine girecegim kacirmak istemiyorum bu ay artik, mayis ayinda ramazan diye kacirdik onemli gunleri haziran da tam bayram tatiline denk geldi ailelerin yanindaydik,bu ay artik kacirmam insallah😔

Tam ovulasyon donemine girecegim kacirmak istemiyorum bu ay artik, mayis ayinda ramazan diye kacirdik onemli gunleri haziran da tam bayram tatiline denk geldi ailelerin yanindaydik,bu ay artik kacirmam insallah😔
İnşallah canım ovulasyon sonrasını değerlendirdim bır gün sonra falandı

Kızlar sonucum cıktı🥰

Eklentiler

• 2C8C5BD1-6B50-4341-90CE-57D0B3E996A9.webp
    2C8C5BD1-6B50-4341-90CE-57D0B3E996A9.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 41
Masallah 😍 cok guzel cikmis sonucunuz hayirlisiyla kucaginiza alin, ovulasyon testi mi kullandin peki
Hayır canım kullanmadım bu ay olmasaydı baslayacaktım kullanmaya kendim hesapladım belirtileri takip ettim çok şükür 🙏 inşallah kalp atışını keseyi sorunsuz atlatırız🙏 Birde ilişkiden sonra hemen kalkıp duş almadım yarım saat falan yatakta uzandım

Bu ay ben de insallah iki gune bir deneyecegim, 9.gun oldu 11. Gun 13.gun seklinde gitmeyi planliyorum,belki teste cikan ovulasyon gunune gore ust uste olabilir. Insallah bu ay inaniyorum Rabbim nasip edecek🤗
İnşallah canım benim :)
Kritik günleri değerlendir mutlaka.

Yaa burdaki emojiler ne tatlı sürekli kullanasın geliyor keske whatspta da olsa:KK73:pon pon kız benim olsun:KK73:

• Beğen
Reactions: BYV
Back
X