Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım ekledim:))busra1tan Canım diğer bilgileri yazmamışım. 1. bebeğim olacak inşallah :) G.Antep olarak yazabilirsin.
Yemek yaptın mı? Yıkanacak çamaşır varsa onları yıkayıp assaydın. Ütülenecek bir şeyler bul. Perdeleri yıkaYa kızlar evde zaman geçmiyor, buraya bakıyorum tv izliyorum ev işleri bile hemen bitiyor kızımla da oynuyorum ama yok arkadaş ruhum sıkıldı kitap okumaktan da sıkıldım kendime meşguliyet bulamadım resmen darlandım haa
Yemek yaptın mı? Yıkanacak çamaşır varsa onları yıkayıp assaydın. Ütülenecek bir şeyler bul. Perdeleri yıka![]()
Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyorAynen benimde canım sıkılıyor şuan kitap okudum biraz k.k gezineyim dedim
Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyor![]()
Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyor![]()
Yemek yaptım, çamaşır yıkadım astım, ütülenecekler bekliyor sıcakta canım istemedi onu, perdeleri yeni yıkamıştım tekrar yıkayamam kii, dur ben ütü yapayım o zaman yemekten sonra :)Yemek yaptın mı? Yıkanacak çamaşır varsa onları yıkayıp assaydın. Ütülenecek bir şeyler bul. Perdeleri yıka![]()
Senin kız kaç yaşında.Ya yürüyüş yapmak istiyorum ama hava sıcak akşam yemekten sonra çıkıyorz biraz ama gündüz sıkıldık valla çocukla.. Anne eğlenceli birşeyler yapalım diyor![]()
Canın istiyorsa yap, yoksa yarın yaparsın. Benim de perdeler yıkanacak ama nerde bende o cesurluk. Bi gün güç kuvvet gelse bana RabbimdenYemek yaptım, çamaşır yıkadım astım, ütülenecekler bekliyor sıcakta canım istemedi onu, perdeleri yeni yıkamıştım tekrar yıkayamam kii, dur ben ütü yapayım o zaman yemekten sonra :)
Benimki 5,5 işte az kaldı 6ya, gündüz uyutmuyorum gece yatmak bilmiyor bida, bi ara oyuncak alalım dedi çıkacaktık ama sıcak diye çıkmadık akşam alalım dedik keşke çıksaymışız şapkaları takıp :)Senin kız kaç yaşında.
Ben oğlanla dışarı çıkacaktım. Adamıma kabak çekirdeği ile fındık alacaktım
Baktım oğlan ağlıyor, uykusu gelmiş. Vazgeçtim. Uyudu oğlan, yeni uyandı :))
Hoşgeldin :)Bu arada bende bu gruba yeni katildim![]()
Teşekkürler canımHoşgeldin :)
Çocuklarımız da yaşıt sayılır Sibel:)Benimki 5,5 işte az kaldı 6ya, gündüz uyutmuyorum gece yatmak bilmiyor bida, bi ara oyuncak alalım dedi çıkacaktık ama sıcak diye çıkmadık kşam alalım dedik keşke çıksaymışız şapkaları takıp :)
Hoşgeldin canım.Teşekkürler canım
Rabbim banada nasip eder inşaallah tez zamanda bebiş ..Çocuklarımız da yaşıt sayılır Sibel:)
Bakalım ikincileri yaşıt yapabilecek miyiz:)))
Hadi bakalım inşallah aynı ay hamile kalalım hatta bu ay :)Çocuklarımız da yaşıt sayılır Sibel:)
Bakalım ikincileri yaşıt yapabilecek miyiz:)))