Həkimim işə getmir xestexanaya zəng vurdum uzilerde işləmir bircə labaratoriyalar isliyir qana gedecem ikinci gün
Gəncədə qalırıq biz
Siz hardansiz sən getmisən hekime
Hee Bakıda olsaydın öz hekimimi deyerdim onun yanına gederdin o işdiyir men getmişdim uziye saldı meni keseni gördük çox şükür dedi 20sinden sonra gel ürey döyüntüsü üçün. Deqiq gencede heç bir uzi işlemir?
Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Canim hiç kirilma annene şuan kimse sağlık düşünemiyor oda senin için korkuyordur panik yapmıştır şok olmuştur ara o seni bizim elimizde olan birşey değil ki 1 ay önce.olan birşey çoğu bilmezdik ki
Hee Bakıda olsaydın öz hekimimi deyerdim onun yanına gederdin o işdiyir men getmişdim uziye saldı meni keseni gördük çox şükür dedi 20sinden sonra gel ürey döyüntüsü üçün. Deqiq gencede heç bir uzi işlemir?
Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisam
Kızlar çok üzgünüm.Anneme mesaj attım testimi bak sonra beni ara dedim.aradim beni ilgilendirmiyor dedi böyle bir zamanda herkes ne halde sen ne yapıyorsun dedi.kapatti konuşmadı bile.ben mutlu olacağını sanmıştım.Sonucta turkiyede 1 kişi bile yoktu ben hamile kaldigimda virüs olunca ara verdik zaten tek ilişki ile tutmuş ben de saskinim ama allah verdi diye mutluyum.Bugun annem beni çok üzdü çok....
Kızlar günaydın beklemek çok stresli Cuma beta 813 tü Pazartesi keseyi inşallah görürüm doktor 1000-1500 arası görüyoruz ortalama dedi çok heyecanlıyım hepimizin gebeliği sorunsuz geçer inşallah çok amin
Men gəncədəki en yxsi xestexanaya hekime gedieəm başqalarına etibarım yoxdu görək 20nen sora karantin bitsə həkimdə gələr isə belə dermnlar içirəm hekimnen telde danismisam
Eki Görüntüle 2617895
kızlar günaydın herkese sanırım ben kendimi çok kaptırdım bu resmi henüz sosyal medyamda paylaşmadım ama 10.gün sonra paylaşacam sizinle paylaşmak istedim
Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır
Instegramdan bir sayfan aldım canım ben bu tarz şeyleri çok seviyorum ve önemsiyorum hemende sipris verdim Rabbim sonunu güzel etsin inşallah buda anı kalır
Bende senle aynı durumdayim canım.bir tek gebelik testi yaptım bekliyorum.1 ay gitmeyi düşünmüyorum.bi aksilik çıkmazsa 12. Hafta da giderim diye dusundum
Merhaba, oncelikle hepinizi tebrik ederim. Benim de daha once 8 haftalik bir kaybim olmasi sebebiyle hala kendime pek konduramiyorum ve tedirginlik yasiyorum. Ancak bu sefer ki semptomlarim daha belirgin ve hala lekelenmem olmadi. Ancak doktora gidemedim hem kalp atisi duyamama korkusundan hem de hastane ve muayenehane ortamina girmek istememe sebebiyle. 7 haftam da gitmeyi planliyorum. Simdilik 6 haftalik olarak hesapladim.