• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar günaydın 🌞 bebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız

[/QUOTE]
Kizlar selam korkuyla direk yazdim buraya. Endiselendirdiysem hakkinizi helal edin.
Yatış yapıldı suan hastanedeyim. Kanamayı takip edecek doktor.
Çok şükür kalp atışı var bebeğin. Plasentası yerinde normal çıktı.
Bugün hiçbir is yapmadım. Sabahtan online dersim vardı 2'ye kadarSonra velilerimle telefon görüşmesi yaptım sonra da yemek hazırladım oğlumla yedik. Yemekten kalkinca birden kanamayi hissettim. wc ye koştum ki normal kan geliyo. Akıntı da değil. Eşimi aradim hemen geldik acile. Muayene yapıldı. Açılma yok plasenta yerinde. Nst bağladı onda da bisey çıkmadı. Simdi servise yatırdılar serum bağlandı. Tekrar nst bağlandı. Takip edecekler kalp atışı bebegin hareketlerini ve kanamayı. Haftasonu burdayım. Belki p.tesi de yatabilirmişim. Doktor anormal görürse sezeryana alabilirmiş. Dua edin bize daha çok küçük.
Çok şükür birşey çıkmadığına sevindim inşallah Allah'ın izniyle anormal birşey çıkmaz olursa bile hiç üzülme nice erken doğanlar var sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤲🤲

Selam kızlar günaydın 🌞 bebe şampuanı falan hangi marka almayı düşünüyorsunuz mustela düşünüyodum ama Konak yapıyomuş sebamed daha iyi geliyormuş kararsız kaldım siz ne aldınız yada alcaksınız
Sampuani bundan aldim. Bir cesidi daha varmis hem vücut hem sac için. Vücudu icin de onu alacağım. Basta bunu bilseydim ondan alırdım direkt 🤔

Eklentiler

• Screenshot_20201010-111131_Ebebek.webp
    Screenshot_20201010-111131_Ebebek.webp
    9 KB · Görüntüleme: 17
H
Kızlaar,bu sene içinde 3 arkadaşımda 32.haftanın içinde erken doğum yaptı.Bende de şimdi bi endişe bi panik başladı.Nası aşıcam bunu kendi kendime panik yapıp duruyorum 2 gündür :(
Canm Herşey olacağına varır bu yüzden düşünüpte kendini strese sokma, hazırlıkları yapip artık Allah'ın takdirine birakicaz içimizi ferah tutucaz🥰😍

Hepimizinkine canım 🤗
Bide artık büyüdü ya haraket edince resmen sarsıyor insanı. Senin şimdi daha iyi günlerin, tadını çıkar 😝 beni uykumdan uyandırıyor 😂
geceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum🙈

Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak 🙂

ben dalin aldim

Kızlaar,bu sene içinde 3 arkadaşımda 32.haftanın içinde erken doğum yaptı.Bende de şimdi bi endişe bi panik başladı.Nası aşıcam bunu kendi kendime panik yapıp duruyorum 2 gündür :KK43:
Canım ölüm doğum nikah sasmazmis biz onlemimizi alalım gerisi ilahi takdir insan ister istemez stresleniyo bişey duyduğunda ama stres daha da etkiliyo emin olabilirsin Allah emanetiz 🤲

Sampuani bundan aldim. Bir cesidi daha varmis hem vücut hem sac için. Vücudu icin de onu alacağım. Basta bunu bilseydim ondan alırdım direkt 🤔
Konak olursa işe yaramıyo die bende wazgeçtim bundan 🙁 bilemedim de ne alsam
Ben şimdilik dalin aldım sabunu bebek yağını iyi gelmezse başka bişey düşüneceğim deneme yanılma yoluyla anlaşılacak 🙂
Dalin kendimde kullanmıştım gözlerim yanmıştı 🙈 ona cesaret edemedim benim yandıysa bebeğinde yanar die 🙇🏻‍♀️ Offff gerçekten bunlara karar vermek bile ne kadar zormuş 😅

geceleri donmek cok zor oluyor simdiden ya karnim aciyor. Cok zayif hamile kalmanin dezavantajlarini yasiyorum🙈
Acı ilerde 😂 eskisi kadar fıldır fıldır dönmüyor haraketleri ağırlaşıyor ama ağrı oluyor artık haraket ettikçe taş gibi oluyor karnım

Konak olursa işe yaramıyo die bende wazgeçtim bundan 🙁 bilemedim de ne alsam

Dalin kendimde kullanmıştım gözlerim yanmıştı 🙈 ona cesaret edemedim benim yandıysa bebeğinde yanar die 🙇🏻‍♀️ Offff gerçekten bunlara karar vermek bile ne kadar zormuş 😅
Dalının göz yaktığını senden duyuyorum canım ne biliyim yılların markasi bide bebek şampuanı adı ustunde 🙂

Kizlar selam korkuyla direk yazdim buraya. Endiselendirdiysem hakkinizi helal edin.
Yatış yapıldı suan hastanedeyim. Kanamayı takip edecek doktor.
Çok şükür kalp atışı var bebeğin. Plasentası yerinde normal çıktı.
Bugün hiçbir is yapmadım. Sabahtan online dersim vardı 2'ye kadarSonra velilerimle telefon görüşmesi yaptım sonra da yemek hazırladım oğlumla yedik. Yemekten kalkinca birden kanamayi hissettim. wc ye koştum ki normal kan geliyo. Akıntı da değil. Eşimi aradim hemen geldik acile. Muayene yapıldı. Açılma yok plasenta yerinde. Nst bağladı onda da bisey çıkmadı. Simdi servise yatırdılar serum bağlandı. Tekrar nst bağlandı. Takip edecekler kalp atışı bebegin hareketlerini ve kanamayı. Haftasonu burdayım. Belki p.tesi de yatabilirmişim. Doktor anormal görürse sezeryana alabilirmiş. Dua edin bize daha çok küçük.
Canım çok geçmiş olsun 💐 İyi olmanıza sevindim umarım daha iyi olursunuz 🙏 Şu an nasılsın? Geçti mi kanaman?

Ben mustelanın yenidoğan setini aldım canım. Baya araştırdım en doğal içerik mustelaymış. Yorumları da gayet olumluydu. Konak sorunu bebeğin cildine göre değişiyor sanırım. Yani her şampuanda konak ihtimali var. Bez gibi şampuanı da deneyerek anlayacağız o yüzden mustela aldım iyi gelmezse değiştiririm artık

Back
X