- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 16 haftalıkken başladım canım. Kafam karıştı gerçekten kasılmaları takip et diyor ama gerçek doğum kasılmaları başlasa ona göre bildirsem ne ile yarayacak o saatten sonra evde birkaç tane daha var magnezyum ben kullanacağım sanırım. Kızımda da 36 haftada kesmiştik aslında. Şu an şikayetlerim var ve hala kullanma diyorBende de oluyor canım gece uyanıyorum zor dalıyorum zaten uykuya geçişte artık zor oluyor. Son zamanlar ge4cekten zorluyormus. Magnezyum ben devam ediyorum günde iki alıyordum şuan bir gün 1 diğer gün 2 alıyorum. Hamileliğin başından beri mi kullanıyorsun sen ben 24 te başladım sanırım. Doktor o yüzden devam edebilirsin dedi. Ama uzun kullanımda böbreklerde sıkıntı olabiliyormuş canım. Progestan da lekelenme olunca kullanıyorum. Dediğin doğru kasılman varsa bence kullanmalısın. Daha erken haftalar çünkü
Çok güzelKızlar nasıl battaniyemiztriko battaniye almıştım, muslin örtü aldım ama metre hesabı aldım. Birde ponpon
çok tatlı oldu fikir olsun. Çift yüz kullanılabilir ve sıcacık
Muslin kalanlar ağız mendili oldu
![]()
Bende 1 haftadır falan ne kadar uykusuz olursam olayım dalamıyorum bir türlü sonra sinirim bozuluyor kalkıyorum yataktan. Dün evde temizlik vardı bende mutfak dolaplarını indirdim kaldırırdım ama çok yormuşum kendimi bugün belim tutulmuş yürüyemiyorum. Dün o yorgunlukla bile uyuyamadım kalktım 2 saat balkonda oturdum. 3’e geliyordu yattığımda sabahta 8’de uyandım. Gerginim bugün uykusuzluk gerginlik yaptı sanırım.Gece yada sabaha karşı uyanıyorum ve uyku tutmuyor 2 saat falan uyanık kalıyorum benim gibi olan var mı ? Bir de dün kontrolden sonra sanki hep kasılmam oldu kafama taktım büraz aşağıda olmasını onunla mı alakalı bilemiyorum. Bir de magnezyumu 2 hafta önce kesmişti doktorum. Bu gittiğimde sordum kasılmam oldupu halde kullanma diyor bebek de aşağıda. Takip et kasılmaları Dedi. Eğer gerekirse progestan ve magnezyum veririm dedi. Gereksiz yere de doğum sürecini uzatmayalım diyor. Erken olacağına uzasın daha iyi yanlış mı düşünüyorum daha yeni 32 haftamı doldurdum
Çok tatlı olmuş ellerine sağlıkKızlar nasıl battaniyemiztriko battaniye almıştım, muslin örtü aldım ama metre hesabı aldım. Birde ponpon
çok tatlı oldu fikir olsun. Çift yüz kullanılabilir ve sıcacık
Muslin kalanlar ağız mendili oldu
![]()
Ay inşallah canım ya bizimde düzelir inşallahdelirme delirme. bu donem biraz protein ye vitaminlerini aksatma hemen toparliyor. bak bende agladm sizladm 2 hafta 2 gun gerideydi 1 haftaya dusmus
Evdekileri bitir bence de. Yani uzun süre kullanımı da sıkıntılı diye diyordur ama Allah korusun öyle birşey olsa belli eder. Benim kasılma yok yani sanırım yok :) ama magnezyum almama rağmen bu sabah yine bacağıma kramp girdi. Inşallah saglikla vakitli gelsin kuzular. Sen ciğer iğne yaptırdın mi canimBen 16 haftalıkken başladım canım. Kafam karıştı gerçekten kasılmaları takip et diyor ama gerçek doğum kasılmaları başlasa ona göre bildirsem ne ile yarayacak o saatten sonra evde birkaç tane daha var magnezyum ben kullanacağım sanırım. Kızımda da 36 haftada kesmiştik aslında. Şu an şikayetlerim var ve hala kullanma diyor![]()
Evet canim kumascidan aldım. battaniyeden artanı da ağız mendili yaptırdım hem daha maliyeti düşük olduÇok güzelbir tarafı müslin sanırım
Kendini üzüp stres yaparsan hisseder annesi rahat ol keyifli ol önemli olan sağlıklı olsun inşallah kilosu duzelir mutlakaAy inşallah canım ya bizimde düzelir inşallah
İnşallah sizinde düzelmiştir ya gerçekten piskolojisini bozuyorlar insanınCanım bende 30+5 te gittim 1 haftaya yakın geri çıktı 1500 gramdı doktor normal dedi ama ben hem şaşırdım hem üzüldüm kızlarım kilolu doğdular ve vitamin falan kullanmıyordum onlarda hep haftalarından önde çıkarlardı. Bende biraz araştırdım bir kaç gündür kefir kaşar süt kuruyemiş fazla tüketiyorum gece uyanınca birşeyler atıştırıyorum pazartesi bebeğin ekosu var sonucunu göstermeye gidince bakar inşallah umarım toparlanmış olur kuzum sende beslenmene dikkat et haftasını yakalar mutlaka bazı doktorlar stresten başka bişey değil![]()
Bende Egepol’e gidiyorum canım evime çok yakın ve yeni doğan yoğun bakımı var diye tercih ettim açıkcası. Doktorun kimdi peki? Bir de şu an Ege yaşamdan memnun musunGerçi bu saatten sonra doktor değiştirmek mantıklı mı onu da bilmiyorum canım
![]()
Hahaha aynı benBen bu kasılmaları anlayamıyorum bazen çok hareketli oluyo pozisyonundan kaynaklı Bi taraf sertleşip hemen normale dönüyo ama saniyeler içinde onlar mı kasılma doktora da sordum anlattı ama ben Bi türlü anlayamıyorum![]()
Arada Bi oynarken özellikle kaburgamı tekmelediğinde canım yanıyo aslında onlar kasılmamı oluyo kiHahaha aynı bencan yakan bir durum da yok. Bu ara bende sürekli dinlenme isteği var sadece. Is çok ya ondan oda
![]()
Canım doktor Doğum pozisyonu almış Doğum kanalına başını dayamış dedi. Acaba ben yanlış mı anladımHe doğum pozisyonu diyorsun sen dogum kanali farkli bisi sen ole yazinca bende farkli algiladim. Tabi suan bas asagi cogu makat gelisi cok zorluyor 2 3 gun oyledi benimki cok geriyor umarm hepsi normal pozisyonlarını alir
Aminnn inşallahÇok tatlı olmuş ellerine sağlıkgüzel günlerde, sağlıkla kullansın miniğin inşallah ♥
Yok canım kasılma bebeğin bir bölgede toplanıp sertleşmesi demek anlayabilirsenArada Bi oynarken özellikle kaburgamı tekmelediğinde canım yanıyo aslında onlar kasılmamı oluyo kicahillik başa bela
iş yapamıyorum walla vücudum sürekli halsiz bütün değerlerde normal ama ben sanki koca ewi dip bucak temizlemiş gibi hep Yorgunum ☹
Genel olarak bu tarz şikayetler olmaya başladı sanırım. Benim ek olarak bebeğim aşağı inmiş canım normalde 34-35 haftalarda inmesi gereken yerde dedi. Ayrıca kasılmam var hareketlerini %50 azalt dedi. Buna rağmen hala ısrarla magnezyum kullanma demesine takıldım. Bilmiyorum ben mi kuruntu yapıyorumBende 1 haftadır falan ne kadar uykusuz olursam olayım dalamıyorum bir türlü sonra sinirim bozuluyor kalkıyorum yataktan. Dün evde temizlik vardı bende mutfak dolaplarını indirdim kaldırırdım ama çok yormuşum kendimi bugün belim tutulmuş yürüyemiyorum. Dün o yorgunlukla bile uyuyamadım kalktım 2 saat balkonda oturdum. 3’e geliyordu yattığımda sabahta 8’de uyandım. Gerginim bugün uykusuzluk gerginlik yaptı sanırım.
2 gün önce benimde kontrolüm vardı artık kasılmaların olacak düzenli ve akabinde yoğun akıntı veya kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi. Onun dışında korkma dedi. Senin de doktorun gerek görmediyse demek ki acil bir durum yok canım kasılmalarını takip et bakalım düzenli olursa hemen doktoruna haber verirsin.
Canım evi yeni aldık biraz tadilat var şuan da annemdeyim ilk kış nasıl geçer muammayiz o yüzden birinci kat o riske atmayalım diyoruzBence direk evine yerleş bebek yerini evini bilsin sonra çok huzursuz ve huysuz olur
Yok canım hiçbirşey yapılmadı şu ana kadar maşallah bir sıkıntım olmadı hiç. Ondan mı rahat davranıyor doktorum anlamadımEvdekileri bitir bence de. Yani uzun süre kullanımı da sıkıntılı diye diyordur ama Allah korusun öyle birşey olsa belli eder. Benim kasılma yok yani sanırım yok :) ama magnezyum almama rağmen bu sabah yine bacağıma kramp girdi. Inşallah saglikla vakitli gelsin kuzular. Sen ciğer iğne yaptırdın mi canim