- 16 Eylül 2019
- 398
- 881
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem ufakta olsa yoklaması mı gerek sanki diyorum bende bilmiyorum açıkcası36 üncü haftada belirtmii oluyor. Ne gibi mesela. Benim de 35. Ama 36 erken değil mi sancı için
Sanırım evet internetten bir baktım tarifine uyuyor bebiş geliyor saglıkla gelsinKızlar , az önce su gibi bı akıntı oldu ,karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi lavaboya gittim şeffaf ama sert bir şey düştü ama alaturka olduğu için göremedim acaba nişan mıydı düşen
Başın sağ olsun canım mekanı cennet olsunCanım eklicem pcye giremiyorum, dayım vefat etti ve annemdeyim. Ss aldım hepinizinkini. Bgn 2 kere izah ettim zaten durumu![]()
Bende bu ara hiç doğurmayacak gibiyimİyi akşamlar Bugün 36.haftayı tamamladık çok şükür ama hiç sancı vs belirtisi yok bu belirtiler için erken mi yoksa bende mi bir anormallik var içim içimi yiyor acabalarla 36yı geçen anneler bir fikir verebilirler mi![]()
İlk gebeliğimde 36 haftalıkken bakılmıştı.Merhaba kızlar doğumu gerçekleşen herkesin hayırlı olsunçatı muayenesi olan var mı aranızda benim ilk olduğu için biraz merak ediyorum nasıl geçiyor diye?
Bende öyleyim bir sürü de iş yapıyorum bu ara hiç oturmaya bile fırsatım olmuyo vallaBende bu ara hiç doğurmayacak gibiyim
Sancım yok
Ben de başladım gümüş kapak takmaya günde iki saat takmaya çalışıyorum 27kasım sezaryen tarihimSezeryan günü alanlardan göğüslerine krem sürmeye başlayan, gümüş kapak takan var mı? Benim 30 kasımda olacak bir değişiklik olmazsa, ne zaman başlasam karar veremedim. Büyük oğlumda biraz zorlanmıştım göğüs yaralarından şimdi erken müdahale etmek istiyorum![]()
Inşallah normal doğumu etkileyen bir durum olmaz ama olsa da üzme kendini öncelikle sağlık canım. Benim de sağ bacakta var ama vajina bölgesinde değil bu hafta doktora soracağım yineMerhaba hanımlar aranızda varis problemi olan var mı benim sol bacakta ve vajina bolgemden bacağıma doğru oluştu bebek agirlastikca da kasık bolgemdeki şişlik de büyümeye başladı. Dr. Alttan bakmam lazım 38. Haftada belki normal doğum olmayabilir ic bolgede de varis varsa dedi...moralim bozuldu aranızda böyle bişey yaşayan veya yakınında bu durum olan varmi
allah analı babalı büyütsün inşallah canımKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayıneşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da
Bendede yok agri sizi simdilik zamani gelince baslarİyi akşamlar Bugün 36.haftayı tamamladık çok şükür ama hiç sancı vs belirtisi yok bu belirtiler için erken mi yoksa bende mi bir anormallik var içim içimi yiyor acabalarla 36yı geçen anneler bir fikir verebilirler mi![]()
Çok sağol canım kalbim buruk döndüm annemlere eşim gelemedi yanımda yoktu yavrum kuvezde kaldı sağlıklı olsun da kuvezde kalması sorun değil yine deallah analı babalı büyütsün inşallah canım![]()
Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayıneşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da
1 haftaya en geç kavuşursunuz canım geçmiş olsun gözünüz aydın ❤ sağlıkla sizlerle büyüsün inşallahKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayıneşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da
Sende iş çıkarma şimdi bize. Rahat rahat otur işteBilmem ufakta olsa yoklaması mı gerek sanki diyorum bende bilmiyorum açıkcası![]()
Gozunaydin canim iyisinizdir umarimm saglikla buyut insallahSağolasın canım benim amin inşallahbugün yaptım 34+6
Gözün aydın canım. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat etsin inşallah. Seninle aynı günde haftada İmişiz. Normal doğum mu yaptın.Sağolasın canım benim amin inşallahbugün yaptım 34+6
Allah analı babalı büyütsün. İnşallah çabucak kavuşursunuz. Sağlık olsunKızlar hepinizi tek tek etiketleyemedim kusura bakmayıneşimde virüs çıktı ama temaslı degildik annemlerde kaliyordum bi haftadir ben evi onun için hazirladim falan bebeğin kiyafetlerini yıkadim serdim derken evvelsi gün çok yoruldum bebeğin hareketleri yavaş gibi geldi bana dün de biraz yorgun hissediyordum kendimi öğleden sonra lavaboya gittigimde peceteye kan geldi o nişanmis meğerse.. sonra doktorumu aradim git hastaneye nst cekilsin duruma göre olursa gelirim dedi.. nst de sanci çıktı serum verildi 4 tane sanci kesici hap verildi tekrar nst çekildi yine sancı çıktı ve açıklık 1 cm çıkınca yatış yapıldı tekrar alttan muayenede 2cm açıklık çıkınca sanci kesici serumlar yapilmaya baslandi ve ciğer gelistirici 2 igne yapıldı gece de suyum gelmeye basladi açıklık da yavas yavas artiyordu bu sabah 8 gibi de tekrar suni verildi ve sancilarim ve açıklık arrtii bebeğim sabah 9.5 geçe doğdu çok şükür ama nefeste sıkıntı vardı ve cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldilar..34+6 da dogumum gerçekleşti normal doğum oldu bebegimin boyu 48 cm kilosu da 2775 gr mis yeni öğrendim onu da