• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hanımlar daha tecrübeli olduğunuz için size soruyorum.

Önceden regl olduğum zaman kasık ve bacak ağrım olurdu.

Özellikle dün bugün sanki regl olmuş gibi kasık ve bacak ağrım başladı normaldir değil mi ?
Bende regl olacakmış gibi ağrılar ara ara oluyor, kasıklarımda da gerginlik ve batma oluyor. Araştırdığım kadarıyla rahim genişlemesi sebebiyle olabiliyormuş.

Özellikle dün bugün sanki regl olmuş gibi kasık ve bacak ağrım başladı normaldir değil mi ?
Normal canm ilk başlarda adet sancısı kasıga iğne batması şişkinlik bel sırt ağrısı hepsi oluyor 8 haftalık oldum bu söylediklerim sık olmasa da devam ediyor

Normal canm ilk başlarda adet sancısı kasıga iğne batması şişkinlik bel sırt ağrısı hepsi oluyor 8 haftalık oldum bu söylediklerim sık olmasa da devam ediyor

Bende regl olacakmış gibi ağrılar ara ara oluyor, kasıklarımda da gerginlik ve batma oluyor. Araştırdığım kadarıyla rahim genişlemesi sebebiyle olabiliyormuş.

Teşekkür ederim cevaplar için endişelenmeye gerek yok o zaman 😊

Merhaba Arkadaşlar ben hiç iyi değilim dub akşam bi mide bulantısı ve az bi kusma yaşadım sonra ardından başım dönmeye başladı 12 gibi yattım hala dönüyordu sonra şiddetli bir şekilde kusma oldu neyse rahatladım dedim yüzümü yıkadım falan yattım saat 4 oluyor neredeyse benim başım hala dönüyor bu zaman diliminde de bi meyvesuyu içtim ev yapımı.. sizlerden bu durumu yasayan var mi tansiyon olsa geçerdi neden bu baş dönmesi ve hala devam ediyor 😥😥😥

Okuduklarınız neden bu kadar çok tanımıyorsunuz ki dr unuz size doğrusunu belirtecektir eğer dr beğenmiyorsanız degistireceksiniz
Doktorum tabikide en dogrusunu belirtiyor aktarıyor ama illa bi kafa karsikligi oluyor bende sizde olmuyorsa bisi diyemem.

Merhaba Arkadaşlar ben hiç iyi değilim dub akşam bi mide bulantısı ve az bi kusma yaşadım sonra ardından başım dönmeye başladı 12 gibi yattım hala dönüyordu sonra şiddetli bir şekilde kusma oldu neyse rahatladım dedim yüzümü yıkadım falan yattım saat 4 oluyor neredeyse benim başım hala dönüyor bu zaman diliminde de bi meyvesuyu içtim ev yapımı.. sizlerden bu durumu yasayan var mi tansiyon olsa geçerdi neden bu baş dönmesi ve hala devam ediyor 😥😥😥
Canim uyumaya çalış sabaha gecicektir😍🤲🏻

hamileyken baş dönmeleriyle bulantılar olurmuş hamilelikte enfeksiyondanda olurmuş bu şikayetler

Geçmiş olsun canım, bence eve yardımcı vs almak için erken davrandin. Benim evde de yapılacak detaylı çok iş var ama erteliyorum, su riskli 3 ayı atlayınca biraz daha rahatlayacagiz inşallah. Sabaha birseyin kalmaz insallah.
Yabancı değil 8-9 senedir bizimle çalışıyor. Hem mecburdum benim alerjik astımım var tozdan uyuyamıyordum artık.
İnşallah canım kolay atlatırız hepimiz

Merhaba guzel anneler❤ Malesef cogunuz cok tedirgin bebislere bisey olcak diye.. bende cok tedirginim yasadiklarimdan dolayi.. ama inanin bebegimizin alacagi nefesi varsa sagsaglim dogar iyi dusunun iyi olsun.. ben 2 tane melegimi erken dogumla kaybettim. Bu 5. Hamileligim... hic bir hamileligimde migde bulantisi yasamadim. O
Yuzden boyle seylerle caninizi skmayin lutfen❤ Bol
Bol dua edin dinlenin uyuyusun eger risk grubuNda degilseniz normal gununuze devam edin kendinizi birakmayin❤ Yine diyorum migdem bulanmadi gibi kucuk seylerle caninizi skmayin hep positif dusunun ❤ Ben okdr kotu seyler yasadimki en son hamileligimde 17 haftalikken lavaboya giderken birden tum suyum kanla birlikte bosaldi.. hastahenede lavaboya giderken bebegimin geldigini hissettim ve o an dogum gerceklesti kaybettim kuzumu zaten suyumun hepsi bosaldigi icin yasama sansi yoktu. Ilk bebegimi 23 haftalikken idrar yolu iltihapi yuzunden kaybettim. Ama bu hamileligimde positif dusunmeye calisiyorum 2 kizimla zaman gecirip kotu seyleri aklima bile getirmiyorum. Kanamaniz azda olsa cokta olsa lutfen doktorunuza gidin .. kanamaniz acik pembe kirmizi oldumu
Normal olarak sayilmiyor cunku. Kahverengi oldumu korkmayin diyorlar belcikada. Sagsaglim bebislerimize kavusmamiz nasip olsun insallah
Rabbim tekrar yaşatmasın o acı günleri canım inşallah sağ salim kucağına alırsın kızlarının kardeşini 😍🤲

Bi topikdede doktorunuza bakmayin 15 gunde kan verinnn dedi kafam.allak bullak olduuuu bazen burayı cok seviyorum can atiyorum girmek icin bazen bi yorum moralimi alt üst ediyor surekli kafama takiyorum yine ben ara vericem buraya kendim icin bebegim icin daha iyi olcak allaha emanet olun arada girerim ❤
Canım ne alakası var bin tane şey okuyoruz burda hepsini yapıcaz diye bişey yok ki. Ben burda okuduklarımdan öğreniyorum kafama takılınca doktoruma soruyorum. O ne derse onu yapıyorum. Ben bi kere ara verdim buraya 2senelik. Hamile kalamıyordum hep belirti arıyordum konular açıyordum testler yapıyordum hepsi de hüsrandı. Dedim hamile kalıncaya kadar girmiycem çünki hamile kalmak için ilk kural hamileliği düşünmemek benim 7/24 aklımdaydı. O yüzden çıktım sonra geldim. Burda okuduklarımdan çok şey öğreniyorum. Bide hamileliğimi konuşacak kimsem yok burda kızlarla konuşuyorum iyi geliyor ❤️
Yine de sen bilirsin canım gitmek istersen git ara ver biraz. Kendine ve miniğine iyi bak 🤗

Şiddetli bir ağrı oluşuyor yanma yafa gaz gibi değil sonrada şişiyor zaten ama ben de gastrit var birazda ondan dolayı kusmalarim midemi daha çok etkiliyor
Benim midem hep hassastı ama bu şekil acı hiç yaşamamıştım. Doktorum hamilelik en zayıf yerlerini ortaya çıkarıyor dedi.
Benim dün oldu bugün iui gibiyim inşallah bi daha tekrarlanmaz

Bulantıya da takılmayın. Kalbi duran gebeliğimde bulantım devam ediyordu benim de, kürtaj olunca kesilmişti bulantı. Buna göre de ayarlamayın kendinizi. Bazen çok bulanır bazen az, bazen hiç. Gün günü tutmaz. Birbirimizi strese sokmayalım. Hep güzel düşünelim. Stres de zararlı.

Çok geçmiş olsun cnm. Dr ne yapman gerektiğini zaten söylemiştir. İnşallah tutunacaklar göreceksin. Dua et, güzel düşün, biz de dua edelim.
Ben zaten dün yaşadıklarımdan sonra ay bulanmıyor falan filan bidaha demem zaten dün yaşadıklarım ders oldu bana :)

Tabiki normal. Benim de oluyordu ilk başlarda sık sık. Şimdi azaldı ama arada oluyor gene.

Evet canim ben çok defa regl olacakmışım hissine kapıldım o ilk haftalar

Evet mutlaka erkene al. Kocamın arkadaşının karısı da yeni öğrenmiş hamileliğini. Onda da aynı sorun varmış. Sonra düşük yapmış ama o daha başlarındaymış bu sebepten mi bilmiyorum. Ama onun için araştırma yaptığımda gördüm idrar yolu iltihabı düşüğe sebep olabiliyormuş. Googleda bak istersen. Ayrıca randevunu da öne al canım
randewu aldim canim 2 gun sonraya bakalim nasipse.bi gidicem🤔

Benim doktorum 2-3 parmak dedi. Ben artık hep kullandığım için bakmadan da yerini görebiliyorum. 4 bence çok. Ortayı bul. Parmakların inceyse 3 parmak, kalınsa 2 parmak yap.önceden yaptığın yerlere dikkat et yalnışlıkla üstünden vurursan canın çok acır. Boşluk bulmaya çalış. Benim yaptığım gibi yaparsan önceden yaptıkların iyileşir zaten yer açılır sana da. Çok şükür en ufak bi morarma ağrı falan yok.
Ay hadi yaa benim morarmayi bir görsen şok olursun pancar gibi oldu yaptigim yer.ayni yere yapmoyorum da biraz uzak yapiyorum sanirim 5 parmak .bugunkini biraz daha yaklastiracagim canım sağol

Back
X