Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım canım keseyi yüksek ihtimal görürüm perşembe günü kalp atışı içinde bir ihtimal diyordum benimde 24 matta 16 27 martta 75 çıkmıştı kap atışı içinde tekrar giderim o zaman yapacak birşey yok
Doktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim
Doktorumu aradım kızlar. İshal iyi değilmiş hamilelikte. Bugün yemene dikkat et dedi. Haşlanmış patates, yulaf falan yiycekmişim. Papatya çayı içecekmişim
Keşke sadece o olsa, 1 haftadır burnum tıkandı ne koku ne tat alamıyorum iştahım kaçtı yemek yiyemeyekten midem bulandı. Aslında bir hafta daha bekleyecektim doktora gitmek için ama bunlar olunca yarın gitmeye karar verdim bir çözüm bulur belki
En fazla 2günde 1 yapman lazım. Ikınmak iyi değil bebiş için. Bi kaç kuru kayısıyı geceden bir bardak suya koy sabah kalkınca aç karına kayısıları da suyunu da iç. Normale sokar bağırsaklarını.
Keşke sadece o olsa, 1 haftadır burnum tıkandı ne koku ne tat alamıyorum iştahım kaçtı yemek yiyemeyekten midem bulandı. Aslında bir hafta daha bekleyecektim doktora gitmek için ama bunlar olunca yarın gitmeye karar verdim bir çözüm bulur belki
Mutlaka git canım bekletme. Bende aramıycaktım doktorumu ishal yani ne var ki dedim. İyiki aramışım. İshal risk dedi hemen kurtulman lazım ishalden dedi. İyiki aradım dedim ya
Mutlaka git canım bekletme. Bende aramıycaktım doktorumu ishal yani ne var ki dedim. İyiki aramışım. İshal risk dedi hemen kurtulman lazım ishalden dedi. İyiki aradım dedim ya