• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama insanı yokluyor sanki değil mi bazen
Tabiki yokluyor ama 1 2 aya onunda geçeceğini düşünüyorum. Ben çok stres olmadım ama doktorum çok aşırı stres yaşarsan günde 2 tane iç demişti. Stres daha zarar veriyo demişti. Ama dedin 2 içersem hep içerim en iyisi hiç içmemek öyle telkin ettim kendimi.

Tabiki yokluyor ama 1 2 aya onunda geçeceğini düşünüyorum. Ben çok stres olmadım ama doktorum çok aşırı stres yaşarsan günde 2 tane iç demişti. Stres daha zarar veriyo demişti. Ama dedin 2 içersem hep içerim en iyisi hiç içmemek öyle telkin ettim kendimi.
Bnde öyle bi tane içersem arkası gelir dün kendimi çok zor tuttum sinirlenince içmemek icin

Bnde öyle bi tane içersem arkası gelir dün kendimi çok zor tuttum sinirlenince içmemek icin
Dayanabildiğin kadar dayan ama günün büyükvir bölümünü sigara düşünürek geçiriyosan doktoruna bu konuyu danış derim

Yok canım aslında midem bulaniyo artık kokusundan dün biraz gerildim o yüzden
O konuda şanslısın benım bulantim da olmadığı için çok zorlandim bulantım olmadığına sevindim bi yandan da canımın çekmesiyle uğraştım. Çok şükür çoğunu atlattık azı kaldı😊

Selam Kızlar afedersiniz ama vajina da ara ara batmalar yaşıyor musunuz dün gece sagıma soluma dönerken batmalar yaşadım da

Ben zorlanmadım direk tiksinti geldi ama şimdi mide bulantım geçince tiksinti de geçermi diye korkuyorum
Bilmiyorum ki , 5 haftalıkken öğrendim o zaman mide rahatsızlığım yoktu hemen bıraktım bir iki gün çok aradım sigarayı sonra alıştım inş tekrar istek gelmez

O konuda şanslısın benım bulantim da olmadığı için çok zorlandim bulantım olmadığına sevindim bi yandan da canımın çekmesiyle uğraştım. Çok şükür çoğunu atlattık azı kaldı😊
Bıraktığım zaman benim de mide bulandım yoktu sonradan oldu koku gelince tiksiniyorum şuan

Şuan nikotine bağımlılığının azalmış olması gerek. Yani içersen kendi iradenle içmiş olacaksın bağımlılıktan değil. Bende bıraktığımda 1 2 hafta zorluk yaşadım vücudum istiyodu elim ayağım kesiliyodu bazen ama şuan o belirtileri yaşamıyorum
Haklısın ben de öyle düşünüyorum bu kadar zaman sonra vücudum nikotin istemez zaten inşallah

Sanki midem hiç hazmedemiyor benim de arkadaşlar 2 gündür 😐 mideme taş oturmuş gibi. Benzer durumda olan var mı? Çözüm olarak ne yapıyorsunuz?

Öyle ağır bisey de yemiyorum 🤔

Back
X