• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kalçadan da vuruldugum iğneler yüzünden deri altim hep ödem oldu. Ağır bir ilaç olduğu için çok ağrı yapıyor , inanın abartmıyorum yürümek bile çok acı veriyor. Yatakta rahat bir pozisyon bulup saatlerce öyle kalıyorum çünkü eşimin yardımı olmadan sağa sola donemiyorum ağrıdan. 4-5 gün sonra ancak bir tarafin ağrısı geciyor. Zaten 3 günde bir iğne yapıldığı için diğer tarafın sırası geliyor yani ağrı hiç geçmiyor. Hemşirelere de, doktora da sordum maalesef bu şekilde oluyor dediler. Hergun Göbekten vurduklarim saymiyorum bile. Canım yanıyor, bazen ağlıyorum ama isyan değil insanım sonuçta bebeğim iyi olsun sabrederim Allahım diyorum. 7sene bekledim ben onu :emir_bebek:
Ben de aynı durumdayım canım bide ben gün aşırı vuruldum kanamam vardı ilk hafta geçti çok şükür 🙏 son gittiğimde iğne ilaç bıraktırdı hep vitamin kan ilacı başladı.Darısı başına inşallah 🥰🌸

Benim kalçadan da vuruldugum iğneler yüzünden deri altim hep ödem oldu. Ağır bir ilaç olduğu için çok ağrı yapıyor , inanın abartmıyorum yürümek bile çok acı veriyor. Yatakta rahat bir pozisyon bulup saatlerce öyle kalıyorum çünkü eşimin yardımı olmadan sağa sola donemiyorum ağrıdan. 4-5 gün sonra ancak bir tarafin ağrısı geciyor. Zaten 3 günde bir iğne yapıldığı için diğer tarafın sırası geliyor yani ağrı hiç geçmiyor. Hemşirelere de, doktora da sordum maalesef bu şekilde oluyor dediler. Hergun Göbekten vurduklarim saymiyorum bile. Canım yanıyor, bazen ağlıyorum ama isyan değil insanım sonuçta bebeğim iyi olsun sabrederim Allahım diyorum. 7sene bekledim ben onu :emir_bebek:
Ne zamana kadar sürecek canım bu iğneler

Banada ilac verdi zefcon pantpas ve zofer ama fayda etmiyor😭
Ah canım, ilaç da fayda vermiyorsa ağır geçiyor demek belki serum verebilir doktorun. Dramamine diye bir ilaç var onu kullanan arkadaşlar memnundu sanki doktoruna bir sor istersen. Rabbim kolaylik versin.
Allah sabır ve kolaylık versin, bende hergun kan sulandırıcı kullanmak zorundayım. Progestani da fitil kullanıyorum ama yarın daha iyi bi doktora gidecem. Dediginiz iğneler yağlı olduğu için çok acıtıyo. Bakalım bana ne dicek. O iğneleri biraz yavaş vursalar agrimiyomus o kadar aslında. Forumda okumuştum.
Allah razı olsun canım. Aslında yavaş da vuruyor hemşire, zaten ilaç sıvı yağ gibi hızlı verrmiyoruz deri altına yayilmiyor ilaç iğneden zor geçiyor dediler. Neyse artık bir süre daha sabredicem yapacak birşey yok.

Ben de aynı durumdayım canım bide ben gün aşırı vuruldum kanamam vardı ilk hafta geçti çok şükür 🙏 son gittiğimde iğne ilaç bıraktırdı hep vitamin kan ilacı başladı.Darısı başına inşallah 🥰🌸
İnşallah canım. Benim kanamam vs olmadi ama aşılama ile hamile kaldığım ve önceden kaybım olduğu için doktor önlem amaçlı verdi. İnşallah bir sonraki kontrolde biraktirir.
Allah yardımcın olsun canım çok zor durumun
Amin canım sağolasın.
Canım doktoruna söylesen karından iğne ile değiştirse olmaz mı acaba? Çünkü eltimden biliyorum çocuklar 6 yaşına geldi hala poposunda iğne yerleri beze beze 🥺
Göbekten zaten kan sulandırıcı ignem var canım. 27'sinde kontrolüm var ve nasipse 12+4 olacağım o zaman. Bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra bu iğneyi biraktiriyorlarmis doktorlar. İnşallah bana da biraktirir diye umuyorum.

Ne zamana kadar sürecek canım bu iğneler
Göbekten olan Kan sulandiriciyi nasipse doğuma kadar kullanacağım. Kalçadan olanı doktorlar genelde 3.aydan sonra biraktiriyormus. Kontrolde 12+4 olacağım nasipse, belki biraktirir.

İnşallah canım. Benim kanamam vs olmadi ama aşılama ile hamile kaldığım ve önceden kaybım olduğu için doktor önlem amaçlı verdi. İnşallah bir sonraki kontrolde biraktirir.

Amin canım sağolasın.

Göbekten zaten kan sulandırıcı ignem var canım. 27'sinde kontrolüm var ve nasipse 12+4 olacağım o zaman. Bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra bu iğneyi biraktiriyorlarmis doktorlar. İnşallah bana da biraktirir diye umuyorum.
Evet canım bitmiş zaten diren :) gittiğinde %99 bıraktıracaktır ilaçları 🤲🏻

Back
X