Diğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındı
Diğer gittiklerinde eldivenleri ve normal maskeleri vardı şimdi yüzlerini tamamen kapatan şeffaf bir koruyucu maske vardı sadece tek doktor vardı sanırım dönüşümlü gelecekler artık.. Kan almada sorun yoktu ama alındı
Hayırlı olsun güzel anneler. Hoşgeldiniz. Rabbim bebeklerinize sağlıklıca kavuşmayı nasip etsin. Topiğe ilk yazanlardandım. Emin olana kadar sohbete dahil olamadım çok. Ama bugün kontrolde keseyi gördü doktor. Henüz içinde bebeği göremedi ama bu zamanda normal dedi. 4+6 haftadayım. Sat 25 şubat. 1 aralık doğum görünüyor inşallah. Kan verdim tüm tahlillerin yapılması için. Aslında kalp atışını duymadan yapmıyorlarmış ama sen tekrar tekrar hastane ortamına girme şimdiden kanını ver dedi. Sonuçları değerlendirmesi için de 2 hafta sonra çağırdı hem kalp atışına bakarız dedi.