• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar benimde ilacım bitmiş bulantı ilacım tatil olduğunu tamamen unuttum ilacimi içmediğim için durmadan kusuyorum yarım saatde bir.. Çok kötüyüm ilacimi içmediğim için şimdi eşim almaya gitti.
Yaa çok zor. Bu kusma işi hele mide boşsa boşa öğürmek de çok youyor insanı

Kizlar benimde ilacım bitmiş bulantı ilacım tatil olduğunu tamamen unuttum ilacimi içmediğim için durmadan kusuyorum yarım saatde bir.. Çok kötüyüm ilacimi içmediğim için şimdi eşim almaya gitti.
Allah yardımcın olsun senin canim baya zor gecicek seninki belli benimde bulaniyor midem ama istfra etmedim hic

Eczaneler açık canım, ilacını alınca duzelirsin insaallah

Ay bu mide bulantıları varyaaa. Tam bir paradoks. Bir yandan seviniyorum bebisim benle diye bir yandan mahvoluyorum. Kilo vermisim resmen ya. Sabahları acıkarak kalkıyorum sofrada 2 lokma ile bitiyor her şey

Kizlar bulantim gitti diye korkmayin 24 saat bulanti herkesde olmaz olsada bazen gecebilir bu cook normal bisi oldumu acaba die kendinizi strese sokmayin🌼 5 dk midem bulaniyor sonra geciyor dger gun bazen bulantim olmadan bitiriyorum günümü herkrs istifra etcek yada herkesin bulantisi olcak die birsey yok sakin olun dua edin ben elimi kasiklarima koyup surekli ayetel kursi ve salavat okuyorum sizde yapın allah meleklerimizi korusun🤲🏻 saglicakla hepimiz.alalim kucamlariniza

bulant için 2-3 güne bir serum çok iyi geliyor kesinlikle! çünkü sıvı kaybediyoruz bu bizim için de bebek için de tehlikeli, hem de psikolojik olarak çok etkileniyoruz, yine bu da bebeği etkiliyor. doktorum bana 4 adet yazdı bugün gidip birini bağlatacaağım . tavsiye ederim 👍🏻

sen şanslı olanlardansın👍🏻 benim ilk gebeliğim öyleydi, bulantı vardı ama istifra etmiyordum pek, rahat geçireceksin inşallah 🤲🏻
Hayirlisi canim melegim iyi olsunda ben ne isterim baska btun herşeye raziyim yeterki o iyi olsun anasinin mucizesiiiii 4 yılım canımın ici😍

Normalde bubyestleri doktorun istemesi lazımdı canim ama sağlık ocağında hamile olduğunu söylersen rutin gebelik testi yaparlar sanırım.

Ben bu sabah kan verdim canım sağlık ocaginda. Doktorum bir kağıt vermişti istediği testler orada yazıyor.

Gebelikten sonra bahsettiği testi yaptırmadım , ben gebelik öncesi genetik test yaptırmıştım. Enox veya oksapar hangisini bulursam onu kullanıyorum 0,6'lik. Ayrıca coraspin de kullanıyorum. Bu aralar igneleri bulmakta zorlanıyorum yalnız. Sana rapor çıktı mı iğneler için?

Bildiğim kadarıyla gebelikte gerekli olan rutin testlere bakıyorlar. Ben bugün kan verdim sonucu pazartesi alicam inşallah.
Yok rapor çıkmadı. Ama sağlık ocağı yazdı şimdi başka sehirdeyim burdaki yazar mı bilmiyorum.canim senin hangi genlerdeydi sorun

Yok rapor çıkmadı. Ama sağlık ocağı yazdı şimdi başka sehirdeyim burdaki yazar mı bilmiyorum.canim senin hangi genlerdeydi sorun
Bizim dna'da problem çıkmadı. pıhtılaşma riski orta seviye demişti doktor 1 seneden fazla oldu ben yaptirali detayları inan tam hatırlamıyorum. Sadece hamile kalırsan kan sulandırıcı başlayacağız demişti.

İnstagramda eylülonline dan duymuştum mide bulantısı için birtane çiğ kurufasülye yutuyormuş çok iyi gelmiş.bulantım şiddetlenirse yapıcam bende .
Varmı duyan ya da deneyen Kızlar ?

Ya korkutmak istemem. Bu benim yaşadığım bir tecrübe. 10 haftalık bebegimin kalbi durduğunda bulantim kesilmişti anlamıştım bir sorun olduğunu. Ama bunda her sabah bulanmiyo . Cok ağrım sancim vardı ondan korktum. Bide korku iste ya.Bir şey olmaz onlar Allaha emanet. Her şey Allah'tan ne yapalım. Inşallah sağ saglim doğarlar
Yaaa ins iyilerdir yaa ben de panikledim simdi

Back
X