- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Evet yaa benim de oylee zaten zor taşıyorumAy büyümesin yeterince büyük zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaa benim de oylee zaten zor taşıyorumAy büyümesin yeterince büyük zaten![]()
Zaten de öyle olmalı.ben aslinda 6+4 te duymustum.ama dun tekrar gittim.2 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi ben de zaten 2 haftadan fazla duramam
Aslinda 10. Haftada geçiyormus genelde ben 9un icindeyim su an sata göre. Gerci su an böyle agzim aci yine. Ama dünkü gibi bir bulanti da yok.sen git bi gör bebisi ptesi bana da haber et kuzumdoktoruma sordum. korkma yoktur bisey. bulanti zaten yavas yavas degil aniden gecer dedi. ama korkuyosan ptesi gel dedi. gidicem
Ben hamilelik ajandası alıcam inşallah. Doğduktan sonra da bebeğimin ilk yılı diye ajandalar var onlardan almayı düşünüyorum inşallahBen duz sade ajanda istiyorum guzel dışı olan ben herseyi yazmak istiyorum normal bi kitap okur gbi okusun istiyorum yavrukusumun dogtuldan sonrada devam etmek istiyorum ona bi sure bitince birakirim bi ani kalir diyorum bakalim nasip![]()
Çok garipBüyüdü ne alaka bende blmiyorum popo sepet oldubenimmmesim de farketti goren herkes dio arkadaslarim bende farkindayim esofmanlarim olmuyor
goguslerimde degisiklik cok az
Anladım canım ikiz gebelik haricide olabiliyor inşallah senin için gerek kalmaz zaten 10 hamilelikte 2 yada 3 kişide oluyor bu durumAnladım geçmiş olsun canım sağ Salim al inşallah kucağınaBenim de ikiz gebelik hep duyuyorum serklaj o yüzden mi diye korkuyorum bende
Valla benimde belim incedir popomun maşallahı vardı sulalemde zaten popo lar hep belirgindir şimdi daha fenaEvet yaa benim de oylee zaten zor taşıyorum![]()
Yok canım benim tekCanım ikiz annesi sen değilmiydin? İsimler karışıyor benim hep ya![]()
tamam canm. olemi okudun. ben de 9+3 teyim sata gore. ya korkuyorm surekli aklmda. ptesiyi nasl etcem bilmiyormAslinda 10. Haftada geçiyormus genelde ben 9un icindeyim su an sata göre. Gerci su an böyle agzim aci yine. Ama dünkü gibi bir bulanti da yok.sen git bi gör bebisi ptesi bana da haber et kuzum
Yaa ben kendi el emegim goz nurum olsun isdiyorum.o yuzden o deftere cok emek vermek.istiyorum Evlendigimz tarihden doğumdan sonra ve ilerledikce yazmak.istiyorum.ona benden bi ani kalsin inşallah gerceklestirmek.nasil olur oda okur buyyyunce o gunleride gorururzBen hamilelik ajandası alıcam inşallah. Doğduktan sonra da bebeğimin ilk yılı diye ajandalar var onlardan almayı düşünüyorum inşallahgüzel işte sen yazabiliyorsun. Benim bi çok sanat dalına yeteneğim var ama duygularımı güzel ifade etme yeteneğim yok. O yüzden soru cevap şeklinde olsa benim için yeterli
![]()
Ben haziranin basinda gidicem bidahaaa zaman gecermitamam canm. olemi okudun. ben de 9+3 teyim sata gore. ya korkuyorm surekli aklmda. ptesiyi nasl etcem bilmiyorm
kuzum bende normalde mayis sonu gtcektm bulantim aniden kesilince erkene aldimBen haziranin basinda gidicem bidahaaa zaman gecermi![]()
Tansiyon düştüğü için olmuştur diğer semptomlar.bas dönmesi vs... Biraz dinlen .tansiyonu dengeleyecek şeyler yemeye çalış canimKızlar sabahtan beridir bi gariplik var ya. Midem bulandı geçti derken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı, o da geçti mide ağrısı başladı yumruk yemiş gibiydim, bişeyler atıştırdım mecburen. Şimdi de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Psikolojikman çökmüş durumdayım. Demin ağlayacak gibi oldum ya. Şu an mide ağrısı ve kasık ağrım var![]()
Kuzum hic kendini korkutma allahi izniyle nisi olmaz ama sen yine bi git kafan rahatlasin mide bulantisi bende5 dk var oluo sonra bi anda gidio bende halsizlik cok var zor duruom ayakdakuzum bende normalde mayis sonu gtcektm bulantim aniden kesilince erkene aldim
Bendede halsizlik varrrr bayilcam gbi hisediyorum kendimi ayakda zor duruyorum bi anda elin ayagim titriyor canim vucudumuz alışmaya calisiyor hormonlarimiz oyun oynuyor bizimleKızlar sabahtan beridir bi gariplik var ya. Midem bulandı geçti derken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı, o da geçti mide ağrısı başladı yumruk yemiş gibiydim, bişeyler atıştırdım mecburen. Şimdi de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Psikolojikman çökmüş durumdayım. Demin ağlayacak gibi oldum ya. Şu an mide ağrısı ve kasık ağrım var![]()
halsizlik bende de var. hep yatmak istyormKuzum hic kendini korkutma allahi izniyle nisi olmaz ama sen yine bi git kafan rahatlasin mide bulantisi bende5 dk var oluo sonra bi anda gidio bende halsizlik cok var zor duruom ayakda
Midemi üşütmüşüm gene. Karın mide bel ağrısı heryerim ağrıyor. Berbat hissediyorum dokunsalar ağlarımTansiyon düştüğü için olmuştur diğer semptomlar.bas dönmesi vs... Biraz dinlen .tansiyonu dengeleyecek şeyler yemeye çalış canim