- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
Bende ayniiiiii hiccc kalkmak.isdemiyorum canim yemek de isdemiyorhalsizlik bende de var. hep yatmak istyorm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayniiiiii hiccc kalkmak.isdemiyorum canim yemek de isdemiyorhalsizlik bende de var. hep yatmak istyorm
bulantinin kesilmesi korkuttu ama ya. alismisim lavaboya yapisik yasamaya. bianda kesilmesi korkuyormBende ayniiiiii hiccc kalkmak.isdemiyorum canim yemek de isdemiyor
Istifra ediyormuydun sen canimbulantinin kesilmesi korkuttu ama ya. alismisim lavaboya yapisik yasamaya. bianda kesilmesi korkuyorm![]()
evet genelde mide bulantisiyla geciyordu ama gunde 2 3 defa kusuyordum hele gecen hafta yogundu baya. bu sabah bi kalktim resmen iyiymIstifra ediyormuydun sen canim
Sen yarin gor kendinievet genelde mide bulantisiyla geciyordu ama gunde 2 3 defa kusuyordum hele gecen hafta yogundu baya. bu sabah bi kalktim resmen iyiym
insallah iyidir dua etSen yarin gor kendinicok gecmez bak yine ayni olcan canim belkidr tamamen bitmistir bulantıların cunku kimisi 1 ay çekiyor kimisi 1 hafta kimisi 9 ay
Iyidirr annesi elini kasiklarina koy ayetel.kursi oku yada baska sureler okuuu kendini rahatlatinsallah iyidir dua et![]()
Taze nane çok iyi gelir mide üşütmesine zararlımı bize bilmiyorum ama değilse iç rahtlarsın kuzumMidemi üşütmüşüm gene. Karın mide bel ağrısı heryerim ağrıyor. Berbat hissediyorum dokunsalar ağlarım
Bende de durumlar fenaKızlar göğüsleri inanılmaz derecede büyüyen var mı?Benim küçücüktü kocaman oldular küçülecek mi tekrar deneyimi olan var mı,küçülmez inşallah
[/
Hoş buldum TeşekkürlerSizden sonra gelene artık kapıyı kapattık son aralık tarihi hayırlısı olsun hoşgeldiniz![]()
Temizlik yaptırıyordun kadının peşinde çok mu dolandın acabaKızlar sabahtan beridir bi gariplik var ya. Midem bulandı geçti derken tansiyonum düştü başım dönmeye başladı, o da geçti mide ağrısı başladı yumruk yemiş gibiydim, bişeyler atıştırdım mecburen. Şimdi de adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var. Psikolojikman çökmüş durumdayım. Demin ağlayacak gibi oldum ya. Şu an mide ağrısı ve kasık ağrım var![]()
Inşallah canım bende ilaçlarla dün daha iyi gibiydim ama bugün yine çok fenayim bide boş kusma başımı ve midemi ağrıtıyorKizlar eşim ilacı alıp geldi zofer 8mg normalde yarısını içiyordum hep doktorum 1 e çıkardı tam icicem artık ama şunu farkettim sabah çok aşırı bulantım oldu kahvaltıdan sonra bu saate kadar rahat ettim ilk defa. Şimdi bulanmaya başladı ilacimi ictim. 10.cu haftam giriyorum yarın umarım yavas yavaş geçer oğlumda ki gibi 9 Ay sürmez![]()
Geciyordur artık belki de .Allaha emanet canım ben de korkuyorum hep içimi rahatlatmaya çalışıyorumtamam canm. olemi okudun. ben de 9+3 teyim sata gore. ya korkuyorm surekli aklmda. ptesiyi nasl etcem bilmiyorm
Benimde gün içinde midem bulaniyor bazen sürekli değil çok şükür 3-4 gün önce çok kotuydum limonu sıkıp içine bir tutam şeker attın içtim biraz yaktı içimi uyumuşum sonra bulantım geçmişti şükür limon da çok iyi geliyor sık sık yiyorum limonu bak agzim sulandıİnstagramda eylülonline dan duymuştum mide bulantısı için birtane çiğ kurufasülye yutuyormuş çok iyi gelmiş.bulantım şiddetlenirse yapıcam bende .
Varmı duyan ya da deneyen Kızlar ?
Evet ondan oldu sanırım. Cam falan da açtık koku falan çıksın diye. Cereyanda kaldım sanırım. Midem fena ya. Bitmiş durumdayım.Temizlik yaptırıyordun kadının peşinde çok mu dolandın acabafarkında olmadan yoruyorsun bence kendini. Havalar tam ısınmadı cnm bahçede de çok vakit geçirmemeye çalış
çabucak geçer inşallah.
Benim azcık sarkıktı. Şimdi şiştiler ya dikler. İnsan hep böyle kalsın istiyor![]()
Midemi üşütmüşüm gene. Karın mide bel ağrısı heryerim ağrıyor. Berbat hissediyorum dokunsalar ağlarım
Benim 85ti. Şimdi 90 giyorum sıkmaması için.Canm ya benim doğumdan önce 80 beden olan göğüslerimi doğumdan sonra hiç bir numaraya sığdıramadim demem o ki daha cokk sisecekler
![]()