• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hicbir şeyim yok ne güzel bir hamilelik geçiriyorum derken bir bel ağrısı...... demez olaydım 🙈belim ağrıyor 😔

Hicbir şeyim yok ne güzel bir hamilelik geçiriyorum derken bir bel ağrısı...... demez olaydım 🙈belim ağrıyor 😔
kendi kendimize nazar ediyoruz galiba bende iyim arada ki bulantılar hariçde en güzeli bende birşey yok dememek :) ben ılk dogumu sezeryan yaptım eve gelenler maşallah iyisin felan diyorlardı bende evet çok iyim hemen toplandım diyordum annem ordan hemen lafa girerdi yok ya ne iyisi iyi felan degil derdi nazar degmesin diye :halay:

Kızlar ilk kusmamı yapmış bulunmaktayım. :KK51:
Ayyy cok gecmis olsun mu desem gözün aydınmi desem bilemedim canim🤭
Ağrılarını kafaya takma bugün soğukta kaldıysan kendini yorduysan vs veya sadece basit bir gaz sıkışması da olabilir benim cok oluyor öyle agrilarim ama kafaya takmıyorum hiç. Yok oluyor genelde sonradan. Bebek büyüyor vücutta heryer genişliyor. Ona bağla olumsuz düşünme canim.

Geciyordur artık belki de .Allaha emanet canım ben de korkuyorum hep içimi rahatlatmaya çalışıyorum
arkadaslar içinizi ferah tutun bu sekilde bebeginize daha zarar benim arkadaslarım ilk 3 ay nasıl gectı anlamadık felan dedıler belırtınız olmayabılır ve bitebilir bende bazen cok cok ıyım bazen halsizleşiyorum dua edin bol bol saglıcakla dogsunlar inşallah

Ayyy cok gecmis olsun mu desem gözün aydınmi desem bilemedim canim🤭
Ağrılarını kafaya takma bugün soğukta kaldıysan kendini yorduysan vs veya sadece basit bir gaz sıkışması da olabilir benim cok oluyor öyle agrilarim ama kafaya takmıyorum hiç. Yok oluyor genelde sonradan. Bebek büyüyor vücutta heryer genişliyor. Ona bağla olumsuz düşünme canim.
Geçmiş olsun de canım öldüm dirildim resmen. Yardımcıdan papatya çayı istedim getirdi sağolsun oturdum bende elimde tutuyorum. O da maşallah çok konuşkan kadın. Başladı anlatmaya, kızım makine durdu astım çamaşırlarını şimdi gidip şunu yapcam bunu etcem derken kusura bakmayın ben galibaaa dedim koştum tuvalete 😂 o da heee heeee çıkar rahatlarsın dedi konuşarak uzaklaştı 😂 ben 27 yıllık hayatımda 2.kez kusuyorum. Berbat bişeymiş 🤦

arkadaslar içinizi ferah tutun bu sekilde bebeginize daha zarar benim arkadaslarım ilk 3 ay nasıl gectı anlamadık felan dedıler belırtınız olmayabılır ve bitebilir bende bazen cok cok ıyım bazen halsizleşiyorum dua edin bol bol saglıcakla dogsunlar inşallah
Amin canım inşallah

Evet yaa benim de oylee zaten zor taşıyorum 🤣
Canım ya senin iğne morarma yapıyor mu.benim bugün yaptığım enox bir morarmış ki böyle göbeğim bordo kan oturmuş kocaman bir alana. Ilk kez bukadar morardi korktum öyle görünce göbeğimi

🤣🤣🤣 Canm ya benim doğumdan önce 80 beden olan göğüslerimi doğumdan sonra hiç bir numaraya sığdıramadim demem o ki daha cokk sisecekler 😃
Bende aynen oyle oldu 90 95 arasi takiyordum suan 110 takiyorum sonrasi ne olur hic kestiremiyorum ama bizde irsi hep buyuktu dahada buyumez insallah ameliyat icin kosturuyordum bebis olmuyor bari ameliyat olayim dedim cok sirt agrim oluyordu hamile olunca kaldi hayirlisi buymus hakkimda bebegim saglikla gelsinde ben buyumelerine raziyim

Kızlar ilk kusmamı yapmış bulunmaktayım. :KK51:
Canim ben daha 3 defa kustum enteresan bir sekilde sabahlari bulantim yok denecek kadar az aksam yemeginden sonra asiri bulantim oluyor acken daha rahatim tokken kotu oluyorum ben hicte kilo almadim henuz ekmek yemiyorum daha cok sut yogur peynir meyve ve kefirle geciriyorum gunlerimi agir yemekler almiyor midem anaannem her seyini kendi yapan bir kadin kisligini yazligini konservelerini bahcede yetistirir kendi yetistirdiklerinden yapar ve ben bu konserveleri cok severek yerim canim onlardan istiyor bugun anneme dedim soyle bana ayarlasin uc dort siparis verdim cuma gunu doktora gidince donuste ugrayip alicam 😍😍

Canım ya senin iğne morarma yapıyor mu.benim bugün yaptığım enox bir morarmış ki böyle göbeğim bordo kan oturmuş kocaman bir alana. Ilk kez bukadar morardi korktum öyle görünce göbeğimi
Çok morariyor evet canim, genelde morarma yapıyormuş zaten ben de ilk olarak korkmuştum çok morarinca.

Ohhh ne şanslısınız kizlar ben 75 geldim 75 gidiyorum 😂benimde okadar bulantım var hiç gogusum ağrımıyor ne şişlik ne hassaslik bitek ilk öğrendiğimde vardı okadar suan bildiğiniz minikler 😅

aynen ben de korkuyorum arastirdim bicok yerde 12. haftada biter yaziyo. surekli gogsume bakiyorm agriyomu diye iyice delirdim
Yok merak etme 8. Haftadan sonra azalıyormuş. Bazilari in sonuna kadar devam. Benim azaldı epeydir. Bir kac gundur hic yoktu bulantim...dedim ne oluyoruz..kontrole gittim dün her şey yolundaydı şükür. 🍀

Benimde gün içinde midem bulaniyor bazen sürekli değil çok şükür 3-4 gün önce çok kotuydum limonu sıkıp içine bir tutam şeker attın içtim biraz yaktı içimi uyumuşum sonra bulantım geçmişti şükür limon da çok iyi geliyor sık sık yiyorum limonu bak agzim sulandı 😃😃
şuan çok şiddetlenmedi dayanamıcak gibi olursam denerim cnm

Canim ben daha 3 defa kustum enteresan bir sekilde sabahlari bulantim yok denecek kadar az aksam yemeginden sonra asiri bulantim oluyor acken daha rahatim tokken kotu oluyorum ben hicte kilo almadim henuz ekmek yemiyorum daha cok sut yogur peynir meyve ve kefirle geciriyorum gunlerimi agir yemekler almiyor midem anaannem her seyini kendi yapan bir kadin kisligini yazligini konservelerini bahcede yetistirir kendi yetistirdiklerinden yapar ve ben bu konserveleri cok severek yerim canim onlardan istiyor bugun anneme dedim soyle bana ayarlasin uc dort siparis verdim cuma gunu doktora gidince donuste ugrayip alicam 😍😍
Allah anaanene uzun ömürler versin maşallah hep yapsın 😍
Ya ben üşüttüğümdenmidir yoksa normal bir hamilelik kusması mı bilemiyorum ki.
İkinci geldi demin. Ama midem boş olduğundan sadece acı bir su. İlaç içersin de yutamazsın ağzında kalır iğrenç tadı olur ya aynı ondan.
Of siz nasıl dayanıyorsunuz? Ben ölüyorum deminden beri :KK42:

Kusan kızlara soruyorum. Kasık ve bel ağrınız oluyormu kusunca?

Back
X