- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 37
Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandıkÇok morariyor evet canim, genelde morarma yapıyormuş zaten ben de ilk olarak korkmuştum çok morarinca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandıkÇok morariyor evet canim, genelde morarma yapıyormuş zaten ben de ilk olarak korkmuştum çok morarinca.
Mor olan yerlere vurmayaya çalış kılcal damara denk geldiği zaman içerde kanama oluyor o yüzden morariyor benim berbat durumdaydı suan biraz düzeldi iğneden sonra ovalama bastirma göbek deliğine çok yakın degil çokta uzak olmasin 4 parmak çevresine yap canimValla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandık
Konunun başını okuyamadım kan sulandırıcı iğnelerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öğrendiğimden beridir yapıyorum. İlk başta morardı artık çözdüm. Göbekten 2 parmak sağa ya da sola vuracaksın, vurmadan önce iyice spirt deniyor bizde sizde ney onun adı iğne yaparken alkollü bişey, neyse ondan sık, sonra birden değil yavaş yavaş ittir saplama aniden. Ve iğneyi de dibine kadar tam sokma azcık boşluk oluşsun. Çektikten sonra sakın dokunma karnına, usulca çek gömleğini ve yarım saat kalkma. Morarma falan olmuyor hiç. Hatta bugün önceki iğnelerin yerini bulmaya zorlandım :)Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandık
Ya bende baktım göğsüme pek şiş değil sanki ilk günlerdeki gibi şiş değilaynen ben de korkuyorum arastirdim bicok yerde 12. haftada biter yaziyo. surekli gogsume bakiyorm agriyomu diye iyice delirdim
Bizdede genetik taşıması zor eşim çok seviyordu inşallah bebişimde severBende aynen oyle oldu 90 95 arasi takiyordum suan 110 takiyorum sonrasi ne olur hic kestiremiyorum ama bizde irsi hep buyuktu dahada buyumez insallah ameliyat icin kosturuyordum bebis olmuyor bari ameliyat olayim dedim cok sirt agrim oluyordu hamile olunca kaldi hayirlisi buymus hakkimda bebegim saglikla gelsinde ben buyumelerine raziyim
evet zaten kan oturmuş gibi tamam canım öyle yapayımMor olan yerlere vurmayaya çalış kılcal damara denk geldiği zaman içerde kanama oluyor o yüzden morariyor benim berbat durumdaydı suan biraz düzeldi iğneden sonra ovalama bastirma göbek deliğine çok yakın degil çokta uzak olmasin 4 parmak çevresine yap canim
Ona takılma. Benim sağlıksız gebeliğimde kürtaja kadar davul gibi şişmişlerdi ve felaket acıyordu. Kürtajdan hemen sonra balon gibi söndüler. Demem o ki niye şiş değil niye ağrı yok diye dert etme canımYa bende baktım göğsüme pek şiş değil sanki ilk günlerdeki gibi şiş değil
Çok geçmiş olsun. Zorlama kendini tuvalette hiç. Bol su iç kayısı falan ye bağırsaklarını yumuşatsınn.Merhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmişapar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi
![]()
Ben 3 ayrı doktora gittim bu sekilde yapmam söylendi canım göbek deliğine yakın yapma sakıncalı dediler 4-5 parmaktan ilerde de büyük damarlar var oralarda sıkıntılı 4 parmak ölç saglı sollu yap iğneden sonra hiç ovalama bastırma canım inşallah geçer morarmazevet zaten kan oturmuş gibi tamam canım öyle yapayım
Evet canım pihtilasma iğnesi.Hadi yaa keşke morarmasa.ama 4 parmak diyorlar hep 2 parmak göbek deligine daha yakın olmuyor mu?Ben korkarak batiriyorum her seferinde yavaş ittireyim bir de iğneyi sonuna kadar sokuyorum. Bakalım dediklerine dikkat edeyim morarcakmi.Konunun başını okuyamadım kan sulandırıcı iğnelerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öğrendiğimden beridir yapıyorum. İlk başta morardı artık çözdüm. Göbekten 2 parmak sağa ya da sola vuracaksın, vurmadan önce iyice spirt deniyor bizde sizde ney onun adı iğne yaparken alkollü bişey, neyse ondan sık, sonra birden değil yavaş yavaş ittir saplama aniden. Ve iğneyi de dibine kadar tam sokma azcık boşluk oluşsun. Çektikten sonra sakın dokunma karnına, usulca çek gömleğini ve yarım saat kalkma. Morarma falan olmuyor hiç. Hatta bugün önceki iğnelerin yerini bulmaya zorlandım :)
Allahim sen koruuuuu cok dikkatli ol canim cokMerhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmişapar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi
![]()
Tamam canım öyle yapayım. ben sadece internetten bakmistim. Iyi gidiyordu aslnda ama bu ara kanım sulandigindan mı anlamadım böyle morarmaya kan oturmaya basladiBen 3 ayrı doktora gittim bu sekilde yapmam söylendi canım göbek deliğine yakın yapma sakıncalı dediler 4-5 parmaktan ilerde de büyük damarlar var oralarda sıkıntılı 4 parmak ölç saglı sollu yap iğneden sonra hiç ovalama bastırma canım inşallah geçer morarmaz
Kusunca sadece midem ve başım ağrıyorKusan kızlara soruyorum. Kasık ve bel ağrınız oluyormu kusunca?
Dinlen kuzum bol bol tuvalet dışında kalkma Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsinMerhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmişapar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi
![]()
Çok geçmiş olsun ayağa kalkma sakin bir iş yapma yatMerhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmişapar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi
![]()
Tuvalete gitmeye korkarim ben artık ☹ allahim meleklerimizi korusun saglicakla hepimiz alalim insalllahNormalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şeyelim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere
![]()
Stres yapma sakin bol bol oku bebişlere sakin kal bişi olmayacak inşallahNormalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şeyelim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere
![]()