• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba benim daha hic kusma ve sabah bulantım olmadı fakat mide yanması beni öldürecek dayanacak mecalim kalmadı ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum eksiyor ve yanıyor artık ılık süt de fayda etmiyor Salça baharatli acı yağlı Vs ne yememem gerekirse dikkat ediyorum ama hala felaket durumdayim aynı şeyleri yaşayan ve önerisi olan var mi

Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandık
Mor olan yerlere vurmayaya çalış kılcal damara denk geldiği zaman içerde kanama oluyor o yüzden morariyor benim berbat durumdaydı suan biraz düzeldi iğneden sonra ovalama bastirma göbek deliğine çok yakın degil çokta uzak olmasin 4 parmak çevresine yap canim

Valla gobegimde yer kalmaz diye korkuyorum her yaptığım böyle kocaman morarirsa yandık
Konunun başını okuyamadım kan sulandırıcı iğnelerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öğrendiğimden beridir yapıyorum. İlk başta morardı artık çözdüm. Göbekten 2 parmak sağa ya da sola vuracaksın, vurmadan önce iyice spirt deniyor bizde sizde ney onun adı iğne yaparken alkollü bişey, neyse ondan sık, sonra birden değil yavaş yavaş ittir saplama aniden. Ve iğneyi de dibine kadar tam sokma azcık boşluk oluşsun. Çektikten sonra sakın dokunma karnına, usulca çek gömleğini ve yarım saat kalkma. Morarma falan olmuyor hiç. Hatta bugün önceki iğnelerin yerini bulmaya zorlandım :)

Bende aynen oyle oldu 90 95 arasi takiyordum suan 110 takiyorum sonrasi ne olur hic kestiremiyorum ama bizde irsi hep buyuktu dahada buyumez insallah ameliyat icin kosturuyordum bebis olmuyor bari ameliyat olayim dedim cok sirt agrim oluyordu hamile olunca kaldi hayirlisi buymus hakkimda bebegim saglikla gelsinde ben buyumelerine raziyim
Bizdede genetik taşıması zor eşim çok seviyordu inşallah bebişimde sever🙈😅

Mor olan yerlere vurmayaya çalış kılcal damara denk geldiği zaman içerde kanama oluyor o yüzden morariyor benim berbat durumdaydı suan biraz düzeldi iğneden sonra ovalama bastirma göbek deliğine çok yakın degil çokta uzak olmasin 4 parmak çevresine yap canim
evet zaten kan oturmuş gibi tamam canım öyle yapayım

Merhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmiş 😔 apar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi 😔

Ya bende baktım göğsüme pek şiş değil sanki ilk günlerdeki gibi şiş değil
Ona takılma. Benim sağlıksız gebeliğimde kürtaja kadar davul gibi şişmişlerdi ve felaket acıyordu. Kürtajdan hemen sonra balon gibi söndüler. Demem o ki niye şiş değil niye ağrı yok diye dert etme canım

Merhaba Kızlar hastaneden geliyorum . Akşam tuvalate çıkarken zorlanmışım sanırım bir baktım kan gelmiş 😔 apar topar doktora gittik bebekler iyi kalpleri atıyor ama düşük riskin var dedi . Kanaman artarsa mutlaka gel dedi 😔
Çok geçmiş olsun. Zorlama kendini tuvalette hiç. Bol su iç kayısı falan ye bağırsaklarını yumuşatsınn.
Yatıp dinlenmen lazım

evet zaten kan oturmuş gibi tamam canım öyle yapayım
Ben 3 ayrı doktora gittim bu sekilde yapmam söylendi canım göbek deliğine yakın yapma sakıncalı dediler 4-5 parmaktan ilerde de büyük damarlar var oralarda sıkıntılı 4 parmak ölç saglı sollu yap iğneden sonra hiç ovalama bastırma canım inşallah geçer morarmaz

Konunun başını okuyamadım kan sulandırıcı iğnelerden bahsediyorsunuz sanırım. Ben öğrendiğimden beridir yapıyorum. İlk başta morardı artık çözdüm. Göbekten 2 parmak sağa ya da sola vuracaksın, vurmadan önce iyice spirt deniyor bizde sizde ney onun adı iğne yaparken alkollü bişey, neyse ondan sık, sonra birden değil yavaş yavaş ittir saplama aniden. Ve iğneyi de dibine kadar tam sokma azcık boşluk oluşsun. Çektikten sonra sakın dokunma karnına, usulca çek gömleğini ve yarım saat kalkma. Morarma falan olmuyor hiç. Hatta bugün önceki iğnelerin yerini bulmaya zorlandım :)
Evet canım pihtilasma iğnesi.Hadi yaa keşke morarmasa.ama 4 parmak diyorlar hep 2 parmak göbek deligine daha yakın olmuyor mu?Ben korkarak batiriyorum her seferinde yavaş ittireyim bir de iğneyi sonuna kadar sokuyorum. Bakalım dediklerine dikkat edeyim morarcakmi.

Allahim sen koruuuuu cok dikkatli ol canim cok

Ben 3 ayrı doktora gittim bu sekilde yapmam söylendi canım göbek deliğine yakın yapma sakıncalı dediler 4-5 parmaktan ilerde de büyük damarlar var oralarda sıkıntılı 4 parmak ölç saglı sollu yap iğneden sonra hiç ovalama bastırma canım inşallah geçer morarmaz
Tamam canım öyle yapayım. ben sadece internetten bakmistim. Iyi gidiyordu aslnda ama bu ara kanım sulandigindan mı anlamadım böyle morarmaya kan oturmaya basladi

Dinlen kuzum bol bol tuvalet dışında kalkma Rabbim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Normalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şey 😔 elim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere 🤲🏻🙏🏻

Çok geçmiş olsun ayağa kalkma sakin bir iş yapma yat

Normalde asla ıkınmam ama nasıl oldu anlamadım böyle bir şey 😔 elim ayağım titreyerek gittim allahım inşallah bşe olmaz bebeklere 🤲🏻🙏🏻
Tuvalete gitmeye korkarim ben artık ☹ allahim meleklerimizi korusun saglicakla hepimiz alalim insalllah

Stres yapma sakin bol bol oku bebişlere sakin kal bişi olmayacak inşallah

Back
X