Kasik ağrım çok ya ondan korkuyorum. Özellikle ayakta durunca çok oluyo. Sende de var miAynıymış günümüzzz ☺ Ben de bi gün oluyo bulantı sonra çok olmuyor falan artık sürekli olmayacak galibaKasık ağrın var mı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasik ağrım çok ya ondan korkuyorum. Özellikle ayakta durunca çok oluyo. Sende de var miAynıymış günümüzzz ☺ Ben de bi gün oluyo bulantı sonra çok olmuyor falan artık sürekli olmayacak galibaKasık ağrın var mı canım
Benim eşim makarnayı guzel yapar bekar evinde yaşadı için tecrübesi varBenim esimin eli cok lezzetli cidden:)) ama makarna yapmayi bile bilmiyor:))
Teşekkür ederm korkulacak bi durum mu ya yaAlla allaaa doktorra bu git canim bi ilac falan verir cok gecmis olsunn
Evet devlete gider gitmez ilk kan alıyorlar zaten canm ben de çok şaşırdım pandemiye bağladım bu rahatligi umarım birsey yoktur ama demir eksikliğinden şüpheliyimCok ilginç benim kan uyuşmazlığı testim bile çıktı 8+5 de hepsini bitirdik... Burada devlet hastaneleri bu konuda iyi çalışıyor.. o yüzden ilgisiz olsalar bile gene orayı tercih ediyor herkes.. önemli olan tetkikler zaten
Canım bende de hiç yok açıkçası ama progestan iğne ve fitil kullanıyorum o ağrı ve kasılmayı kesiyor olabilirKasik ağrım çok ya ondan korkuyorum. Özellikle ayakta durunca çok oluyo. Sende de var mi
Bulantim artık yok. Dün sanki midem eksi gibiydi o da bitti. Bugün iştah tavan. 9+ 5 teyim sanirim .bende akıntı falan da yok. Sanki alıntı olması normal, olmaması anormalmiş gibi geliyor banaBulantılar belirtiler ne alemde kızlar nasılsınız
Ben en kötü günümü yasıyorum galiba bugün kusmalar beni bitirdi.artık ciğerlerim kopucak.bulantısız bir dakikam bile yok.artık benlikten çıktım bi hastlıga yakakanmış gibi hissediyorum.Bulantim artık yok. Dün sanki midem eksi gibiydi o da bitti. Bugün iştah tavan. 9+ 5 teyim sanirim .bende akıntı falan da yok. Sanki alıntı olması normal, olmaması anormalmiş gibi geliyor bana![]()
Ben en kötü günümü yasıyorum galiba bugün kusmalar beni bitirdi.artık ciğerlerim kopucak.bulantısız bir dakikam bile yok.artık benlikten çıktım bi hastlıga yakakanmış gibi hissediyorum.
wala deli oluyorum sesi cikmasin kosede otursun tepemi attiriyo nasi almisim ben bunuSakin canm sakınaynıyız bende sinir oluyorum çoğu zaman
benim istah fulll zirwedeAl bendende okdr suan su icersem zorla yersem biseyi bulanti var amaaaaa hic.hal yok bea![]()
Sanmiyorum enfeksiyon varsada fitil yada ilac verir gecer canim.korkmaaa su icebiliosan bol su icTeşekkür ederm korkulacak bi durum mu ya ya![]()
Bensede istah var daaaaa biseyi yerken bi anda midem bulanio su icemiyorum yaaabenim istah fulll zirwedeheppinizin yerine yemek yiyebilirim ac kalmadigim surece sikinti yok
![]()
Yemek falan hayal oldu sudan bile tiksiniyorum.göğüsler de hassas baya dokununca acıyor vücudum öyle bir tepki verdiki hamileliğe bütün hormonlar topyekün coşmuş demekki yüzümü söylemiyorum bile mayın tarlası( hay allah ya. Hiç öyle şeyler yaşamadım. Istahım gitti bi donem sadece...Ne kadar da farklı bünyeler var.. cok ilginc bir sey bu. Bende bol bol geğirdim bu surede istemsiz .eşim paso oh yarasinnnn diyip durdu .:)) ama o da azaldi...peki gogsunuz nasıl. Ben hala dokunamiyorim acisindan
Ay inşallh ya korktum ben tamam canım ilk gebeliğim acemiyim korktum yani öle yapayım ozman zaten zorluom içmeye çalişiom hepSanmiyorum enfeksiyon varsada fitil yada ilac verir gecer canim.korkmaaa su icebiliosan bol su ic
Evet canım. Sabah akşam 100 mg alıyorum benCanım bende de hiç yok açıkçası ama progestan iğne ve fitil kullanıyorum o ağrı ve kasılmayı kesiyor olabilirsen de kullanıyo musun progestan
benim kasık ağrılarım oluyordu 2 hafta önce şimdi olmuyor diye acaba yolunda gitmiyor mu diye pipirikleniyorum. Kasık ağrısı korkulacak bir şey mi ki?Kasik ağrım çok ya ondan korkuyorum. Özellikle ayakta durunca çok oluyo. Sende de var mi
Süper canım annenin gelmesi bende çok şükür annemle aynı apartmandayız çok şanslıyım o konu da ama yinede azıcık eşlerin yardımı olsun isterdim ne biliyim bi salata yapsa sofra hazırlasa yani ufacık birşey olsa çok isterdimBana da annem aynı şeyi söylüyo. Haklı aslında. Yattıkça daha kötü oluyorum. Ama kalkmaya da halim yok, bulantım da var. Kısır bi döngü aslında
Eşi yemek yapabilenler çok şanslı bu dönemde. Bizimki de yumurta bile kırsa lezzetsiz olur. Yemek zaten yapamaz. Annem geldi sağ olsun![]()