Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar normalde mart grubundayım martın ilk haftası doğum gözüküyordu ama kan sulandırıcılar kullandığım için doktor 40.haftaya kadar bekletmem dedi burayada uğradım
Merhaba kızlar normalde mart grubundayım martın ilk haftası doğum gözüküyordu ama kan sulandırıcılar kullandığım için doktor 40.haftaya kadar bekletmem dedi burayada uğradım
Ben de evlendikten beş ay sonra tam anlamıyla ilişkiye girebildim ama sonrasında yine ilişkide acılar oldu. Hala mesela uzun ara versek yine oluyor acı.. Alttan muayeneden rahatsız olmayan yoktur bence de ya.. Biraz bahane arıyorlar sanki sezaryen için artık normal diye de diretmiyorum nasıl isterse öyle gelsin napalım
Bizim de evliliğin ilk aylari olmadı. Ben de vajinismus muyum diye çok baktım, internetten egzersizleri falan denedik artık yine olmasaydı Dr a gidecektim ama işe yaradı şükür. Kendimiz çözdük. Ve biraz ara verince ben de başa dönüyordum. Şimdi yine aynısını yaşıyorum ara verdik ve yine ben aynı şeyleri yaşıyorum alttan muayene gerçekten geriyor catlatma tedavisi denedigimiz dönem yumurta takibi için sürekli alttan baktı Dr ama örtü örtüp resmen görmeden probu yerlestiriyordu ve ince bir prob olmasına rağmen çok rahatsız oluyordum kasıyordum. Şimdi bu hamileligimde hiç alttan bakılmadı şükür. Şimdiki Dr um alttan muayene yapmıyormuş zaten mecbur degilse, cihazı çok iyi artı sen çok zayıfsın rahat görünüyor karından şanslıyız demişti. Doğum konusunu açtığımda hep erken diyip kapatıyor ama ben de vajinal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendi korkularimin üstüne bi de genital bolgede varis eklendi, kalp damar Dr u sezeryan önerdi ama kadın dogumcum tek kriter bu değil günü gelince konuşuruz dedi. Bilmiyorum ne olacak
Kızlar hamilelikte cilt bakımını bırakmıştım. Ürünler bebeğe zararlıdır diye. Şimdi yves rocher c vitamını serumuna başlayacağım ama kullanan var mı ya? Korkuyorum bir andan bebeği etkiler mi diye.
Kızlar hamilelikte cilt bakımını bırakmıştım. Ürünler bebeğe zararlıdır diye. Şimdi yves rocher c vitamını serumuna başlayacağım ama kullanan var mı ya? Korkuyorum bir andan bebeği etkiler mi diye.
çokda sakınan göze çöp batar bence doğru. bende başta inanılmaz dikkat ediyordum artık cildim vs kurudu arada sürüyorum cildime bişeyler içerik olarakta hep chatgbt atıyorum uygun derse uyguluyorum
Kızlar çamaşır deterjanı aldınız mı bebişim kıyafetlerini yıkamak için. Bu siveno çok övülmüş ama deneyen var mı ya da alacak olan içeriği temiz gibi görünüyor ama emin olamadım. Bı de kokusu konusunda kararsızim kullanan varsa konusu ağır mi acaba. Nette indirim varmış da