- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza ☺
Aaaaa bu suyla alakalimi olur ben sok benimde 6 gun geridendi su icemiom tabiysiArtık bende içemiyorum malesefilk başladığımda 2.5 lt içiyordum ama şuan 1 lt ancak.. Benim bebiş sat a göre 2 hafta geriden di ya sonra 1 haftayı kapattı hemen ben bu suya bağladım bu durumu o an çok içiyordum beslenme olarak çok birşey yiyemiyordum ama bol su tuketiyirdum
Evet kesiyor 1 2 gün kullanmadim hemen kramplar başladı.Canım bende de hiç yok açıkçası ama progestan iğne ve fitil kullanıyorum o ağrı ve kasılmayı kesiyor olabilirsen de kullanıyo musun progestan
Bilmiyorum bende bi sayfada okumuştum sonrada ona bağladımAaaaa bu suyla alakalimi olur ben sok benimde 6 gun geridendi su icemiom tabiysi![]()
Ya ilk cinsiyet kimden gelecek bakalımHanımlar Kasım annelerinden 12 haftada cinsiyetleri belli olanlar olmuş azıcık girdim orayaçok heyecanlı 2 hafta sonra bizim topigimizde başlayabilir cinsiyetler
bakalm listeye ilk kim eklenecek
![]()
O ilac fayda ediyormuş canım diğerleri fayda etmediyse ilacı kullan geçmiş olsunDaha önce yazan oldu mu bilemiyorum kaçırdım veya o kısımları çok çok çok fena kabızlık yaşıyorum kayısı yemekten tiksindim artık var mı kesin çözüm diyebileceğiniz bir şey endişelenmekten başım agrıyor artık sinirlerim bozuldu Kendimi bu konuda çok yalnız hissediyorum Bugün doktorumun verdigi ilaca başladım ama vicdan azabı çekiyorum resmen
E nabizdan mı baktın canm henüz kayıt yapmadılar dün aradılar salı günü gidicem kayidaCanim kontorle gittiğinde gebeliğini kaydettilermi , bende hala duzensiz menstürasyon yazıyor
Evet canım ilk önce orda kayıt oluyomuş ordan sağlık pcağına bilgi veriliyormuş dedi birileri burda ondan karasız kaldım gidip gitmemektrE nabizdan mı baktın canm henüz kayıt yapmadılar dün aradılar salı günü gidicem kayida
Evet mantikli olabilir bence canimBilmiyorum bende bi sayfada okumuştum sonrada ona bağladım![]()
Evet olabilir o şekilde çünkü ilk gebeligimde hastane de kan tahlilleri yaptırmıştım aile hekimliğinden aramislardi kayida gel diye bende nerden ogrendiler diyordumEvet canım ilk önce orda kayıt oluyomuş ordan sağlık pcağına bilgi veriliyormuş dedi birileri burda ondan karasız kaldım gidip gitmemektr
Allah'tan dışarıya cikmiyorum :)))Bendede cikti dışarda goren hamilemisin dio bende saklaamıyorum artik nabayim![]()
Evet cok büyük bir nimet.. anemde aman kilo alcam diye yememezlik etme diyor ama da uc kisilik yiyemem patlarim daa :))Sorun etmiyorum bende canm ya iştahım var yiyebiliyorum hatta şükrediyorum![]()
Senin de kutlu olsun .. hepimizin inşallah
Ah anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorumEvet cok büyük bir nimet.. anemde aman kilo alcam diye yememezlik etme diyor ama da uc kisilik yiyemem patlarim daa :))
Bazen hava almak.icim çıkıyorum nefes alıyorum evdede bunaliyor insanAllah'tan dışarıya cikmiyorum :)))
bende bugün cıktım biraz kendime geldim arada fırsat buldugunuz daa cıkın kalabalık olmayan yerlereBazen hava almak.icim çıkıyorum nefes alıyorum evdede bunaliyor insan
Tecrübe ile sabit ilk gebeligimde 65 kg ile hamile kaldim doktorum cok titizdi bir anda kilo alinca bayağı kizdi bende rejim yaptim senmisin yapan bebeğe birşey olmadi ama benim kan değerleri yerlerdeydi.. ama ben tam buğday ekmeği yedim cok zayifladim ama genede 20 kg almıştım.. bünye yapıyor öyle gece kalkayim yiyeyim gündüz durmadan yiyeyim hic yapmadim ama aldım bu bünye meselesi... O yüzden kesinlikle diyet yapmayin dikkat edin ama diyet yapmayinAh anneler hıc kıyamıyor zaten benım annemde aynı dıyet yapayım derım ıyısın daha ne olsun der kıyamaz :) aç kalma canm yıyebıldıgın kadar ben az ve sık yıyorum