• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Resmen tükendim ya glike hemoglobin kaç çıkmıştı senin canım

Canım benim açlık şekerim ilk öğrendiğimde 116 çıkmıştı sonraki hafta 103 cıktı, tokluk 120 ama 3 aylık şekerime normal dedi. Hamile olduğumu bilmeden çok tatlı yedim o yükseltti bide hep evde hareketsiz olunca. Aşırı acikiyodum ve mesela çok yoğun yesem bile 1 saat sonra yine acikiyodum midem kaziniyodu. Şuan hiç şeker yemiyorum. Kısmen daha iyiyim. Senin çok fazla da çıkmamış az dikkat edersen şekere düzelir bence.

Canım benim açlık şekerim ilk öğrendiğimde 116 çıkmıştı sonraki hafta 103 cıktı, tokluk 120 ama 3 aylık şekerime normal dedi. Hamile olduğumu bilmeden çok tatlı yedim o yükseltti bide hep evde hareketsiz olunca. Aşırı acikiyodum ve mesela çok yoğun yesem bile 1 saat sonra yine acikiyodum midem kaziniyodu. Şuan hiç şeker yemiyorum. Kısmen daha iyiyim. Senin çok fazla da çıkmamış az dikkat edersen şekere düzelir bence.
Benim açlık kan şekerim 102 çıktı
hemoglobin 4.20 cıktı doktor bişey demedi sence normal mi

Benim ne karnım ne göbeğim . Aksine bulantıdan çok kilo da verdim inşallah toparlanırım sonradan

IMG_20200507_130336.webp
ayni gun cekilmis baska ultrason görüntüsü bu da

Benim açlık kan şekerim 102 çıktı
hemoglobin 4.20 cıktı doktor bişey demedi sence normal mi

Canım bence ilk gittiğimde tekrar sor doktora veya fırsatın varsa başka bir kadın dogumcuya görün. Benim de dediğim gibi şeker değerlerim ve dikkat ediyorum şuan sekere. Hemoglobini tam bilemiyorum canım.

Back
X