• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlaaarr nasısınız? :KK36:
Yazıları okumaya yetişemiyorum. İyisinizdir inşallah hepiniz 🤗
Bişey sorcam canlar. Benim yüzüm mafoldu ya her yer sivilce. Eskiden tertemizdi yüzüm. Sizlerde durum nedir? Scrub falan kullanıyormusunuz yüz için?
Benimde sivilcelendi zaten sivilcem vardı ama sadece yanaklarımda çıkardı şimdi her yerde çıkıyor 😔

Bişey sorcam canlar. Benim yüzüm mafoldu ya her yer sivilce. Eskiden tertemizdi yüzüm. Sizlerde durum nedir? Scrub falan kullanıyormusunuz yüz için?
Bende birşey yok canım cildimde

Ya umarım bir sorun olmaz böyle olabiliyor tabi ama ben biraz olumsuz şeyler de okudum bugün ondan içim sıkıldı
Ne gibi olumsuz şeyler ? Yani doktor 3 görüşmenin 3 ünde de uyarmadı. Geride olması o kadar normal ki ya da erken olması. Hiçbir kadın adetten 14 gün sonra yumurtlamadığı ve robotik olarak aynı günde hamile kalmadığına göre erken döllenme geç döllenme olması mantıken çok ama çok mümkün. Bir problem ya da kusur olduğuna inanmıyorum ben.

Benim yüzüm de berbat halde canım alnım sivilce dolu ama bakım yapmaya halim yok saldım ben

Bende 2 doktora danıstım normal dediler ama ne biliyim kendimi cok kötü hissediyorum kazıntı hep var

Benim kazıntı geçti şekeri bırakınca canım, biraz dikkat edersen rahatlarsın sen de bence. Normal halimizden daha yüksek sonuçta şekerimiz.

Benim sivilce az ama egzemam azdı kaşıntıdan duramıyorum

Doktoruna söyledin mi canım? Belki yediklerindendi
Benimde sivilcelendi zaten sivilcem vardı ama sadece yanaklarımda çıkardı şimdi her yerde çıkıyor 😔

Benim hiç olmazdı sadece adete yakın bir çıkardı çenemde ya da burnuma yakın yerlerde. O da hemen geçip giderdi. Şimdi yüzümde heryerde. Çıkıyor geçiyor derken yenileri çıkıyor

Benim cildim de bozuldu. Sivilce yok ama lekelenmeye başladı.

Benim de sivilce değil de siyah noktam arttı önceden nasıl temizliyorsam aynı devam ediyorum canım 🙂

Aynı durum bende de var canım sivilce çıkıyor devamli fakat benim mide eşimem vardı dün azaldı bugün hiç yok bir anda kesildi bende buna takıldım 😕

Back
X