ne yazikki bitmediCanım kanamam nasıl oldu inşallah bitmiştir tamamen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yazikki bitmediCanım kanamam nasıl oldu inşallah bitmiştir tamamen
ah bi kader arkadasi buldm sonunda. cok gecms olsn sana da canm benm. benm doktorum hersey olablr dercesine konustu ben oyuzden cok korkuyormCanm geçtiğimiz cumartesi gecesi kanAmam oldu benimde hemen hastaneye gittik çok şükür kalbi atıyordu iğne yaptı kullandığım ilacı günde 3 e çıkardı. Senin gibi bebeğin eşi aşağıya doğru yerleşmiş vajinayı kapatıyormuş o yüzden olmuş. Kendini yorma cinsellik zaten baştan beri yasak diyordu. Dinlen ayaklarını uzat ama arada da hareket et içerde kalan kan iltihap yapmasın dedi. Zamanla rahim büyüdükçe bebeğin eşi de yukarı doğru çıkarmış. İnşallah bizimkilerde zamanla yukarı doğru çıkar. Ama Çıkmasa da doktorum olumsuz konuşmadı kendimizi yormaz en fazla sezaryen oluruz bebeklerimiz sağlıklı olsun hiç önemli değil.
peki ctesinden beri kanaman devammi ne durumdasnCanm geçtiğimiz cumartesi gecesi kanAmam oldu benimde hemen hastaneye gittik çok şükür kalbi atıyordu iğne yaptı kullandığım ilacı günde 3 e çıkardı. Senin gibi bebeğin eşi aşağıya doğru yerleşmiş vajinayı kapatıyormuş o yüzden olmuş. Kendini yorma cinsellik zaten baştan beri yasak diyordu. Dinlen ayaklarını uzat ama arada da hareket et içerde kalan kan iltihap yapmasın dedi. Zamanla rahim büyüdükçe bebeğin eşi de yukarı doğru çıkarmış. İnşallah bizimkilerde zamanla yukarı doğru çıkar. Ama Çıkmasa da doktorum olumsuz konuşmadı kendimizi yormaz en fazla sezaryen oluruz bebeklerimiz sağlıklı olsun hiç önemli değil.
Aralarda aciktikca yemeğe saldirmak yerine ben de meyve yiyorum canımCanlar suan sezonu olan meyve ve sebzeler cok faydali hergun yemeye calisin mutlaka kabızlığı olanlarda iyi gelir isim vermeme gerek yok hepsinin ayri ayri faydalari var mutlaka tüketin![]()
Aynen kışın zorlanacaz ama bu mevsimler tam bizlere goreAralarda aciktikca yemeğe saldirmak yerine ben de meyve yiyorum canım![]()
Kayısı yemek şeker miktarından dolayı zorluyor ne tüketirsem tüketeyim işe yaramadı (hoşaf zeytin yulaf ılık ballı su erik kayısı ne duyduysam denedim olmadı)doktoruma söyledim magnezi calsine diye bir ilaç verdi akşamları yatmadan önce yarım ölçek içiyorum.İlk başlarda (7-8haftalık iken )İlaç almayacagım diye direttim ama wcye çıkamadıgım için inanın karın agrısından agladım.Sonra dedim ki bebek bu stresi yaşayacagına ilaç içerim daha iyi.Bir haftadır çok iyiyimMide hazımsızlığı ve kabızlık yaşayanlar herhangi bir ilaç önerdi mi doktorunuz?ya resmen sindirim sistemim durdu 1 haftadır. Kayısı çok yiyemiyorum şekerden dolayı
![]()
Hayırlı haberlerle bizim de 09:50 de randevuGünaydın kızlaaarrr.Biz gidiyoruz inşallah minnoşu görmeye.
Bizim için bol bol dua edin tamam mııı
güzel haberlerle dönelim çok heyecanlıyız
![]()
Bilmiyorum kafami kurcaladi bu sefer gidince sorcamBence akıntı olması normal. Olmamasi anormal. Benim akındım yok hiç endişeleniyorum bazen ciddengerçi ben bartolin diye bir rahatsızlık geçirdim onla da alakalı olabilie
Oyle yapacagim gitmemde sorarimBugün bir dr u dinledim akıntı rengine ve çeşidine göre değişiyor ama yine de en iyisi kendi dr umuza sormak
Canim yudum yudum soguk sut al o biraz ise yariyo. Az karnina bir kasik tahin oneriliyo onun disinda yagli salcali asitli yiyeceklerden uzak durman gerek yatarkenden iki uc yastikla yat bas asagida olunca oda cok etkiliyoHanımlar iki gündür reflüm arttı bıçak saplanır gibi acıyor sırtıma kadar vuruyor ağrısı rennie gaviscon da iyi gelmez oldu. Ne yapabilirim yaşayan var mı
Güzel haberlerini bekliyoruz canimGünaydın kızlaaarrr.Biz gidiyoruz inşallah minnoşu görmeye.
![]()
Ay hadi inşallah iyidir benim de 11.15 deGünaydın kızlaaarrr.Biz gidiyoruz inşallah minnoşu görmeye.
![]()
Güzel haberler alırsın inşallahGünaydın kızlaaarrr.Biz gidiyoruz inşallah minnoşu görmeye.
![]()
Kayısı yemek şeker miktarından dolayı zorluyor ne tüketirsem tüketeyim işe yaramadı (hoşaf zeytin yulaf ılık ballı su erik kayısı ne duyduysam denedim olmadı)doktoruma söyledim magnezi calsine diye bir ilaç verdi akşamları yatmadan önce yarım ölçek içiyorum.İlk başlarda (7-8haftalık iken )İlaç almayacagım diye direttim ama wcye çıkamadıgım için inanın karın agrısından agladım.Sonra dedim ki bebek bu stresi yaşayacagına ilaç içerim daha iyi.Bir haftadır çok iyiyim
Canım karpuz ve eriği mutlaka dene
çok zor da kalmazsan kullanma diyor doktor ama bugün çok kötüydüm tuvalete çıkamamak kusma yaptı
bende içtim rahatladım valla