Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sübhanallah canımBen çıktım kızlar 3 gün önce gidiyormuş hareketlerini izledik ense kalinligini ölçtü gayet güzel dedi kıza benzetti ben erkek dediydim ama daha erken dedi 13. Hafta da belli olur dedi![]()
Maşallah canımMerhabalar bizde geldik 2 Li test yaptırmadım ense kalınlığı , suyu , burnu falan çok iyi şükürMaşallah çok hareketliydi minnoş ama doktor cinsiyet için erken dedi Sağlıklı olsun da artık beklicez
![]()
Ay ne güzel canım darısı başıma inşallahBiz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
haftasıyla tam uyumlu çıktı yakaladı satla uyumu. Doktor 5 aralığa tarih verdi
minnoşum ekrana baktı bizi farketti ve el salladı bize böyle
minicik parmakları vardı
ALLAHım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah
Çok şükür çok mutlu oldum halen kendime gelemiyorum![]()
MaşallahSelamlar kızlar ben de bugün 2li tarama için gittim. Herşey yolunda. Gelişimi haftasına uygunmuş şükür. Adete göre 3 gün öne geçmiş bi önceki kontrolde geriden geliyordu. 66 mm olmuş fındığım. 12+3 ama cinsiyet için birşey söylemedi erken dedi. Halbuki oğlumda aynı haftada görmüştü doktorumbulantımdan çok giremiyorum arada girip bakıyorum sağlıklı oldugunuzu görünce sevinip çıkıyorum
folik asit için birşey dedi mi size? Ben sordum bitirene kadar kullan dedi ama 90 Kapsüldü 30dan fazla var. Kullanmanın zararı olmaz normalde 12 haftaya kadar kullanılıyor dedi net birşey söylemedi ama yıldım artık kullanmak istemiyorum.kan sulandırıcı ve bulantı hapı da içiyorum 3 ilaç fazla geliyor bana
![]()
MaşalllaaahhBiz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
minicik parmakları vardı
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah![]()
Ikili taramaya gittin mi? Kendi ultrasonunda göremedi radyolojiye yönlendirdi ama Bugün muhakkak yaptır haftan geçiyor yoksa dedi.Maşallahbende 12+3 gidecektim cinsiyet söyler mi acaba diyordum napalım biraz daha sabır
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıklıymış çok şükür. Sen tedirgindin. Sevindim senin adınaBiz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
minicik parmakları vardı
Ultrasonda ikili test ölçümleri yapıldı gayet iyiydi herşey yolunda dedi. Kan için gelecek hafta gidicem inşallah

harika bi haber canm cok tebrk ederm❤❤Biz geldik teyzeleriiimaşallah kocamaaann olmuş minnoşum
minicik parmakları vardı
Göstermedi benimki merakta kalın dediMaşalllaaahhcinsiyet için bir şey dedi miiii
Yok canım gitmedim 1 haziranda çağırdı 12+3 te hem ikili hem kontrol için. İnsan ister istemez merak ediyor vallahiIkili taramaya gittin mi? Kendi ultrasonunda göremedi radyolojiye yönlendirdi ama Bugün muhakkak yaptır haftan geçiyor yoksa dedi.
Cinsiyet de doktorun tecrübesine bağlı açıkçası. Oğlumda gittiğim doktor çok iyi bi doktordu 20 seneye yakındı mesleğinde tecrübesi. 13. Haftada söyledi ama kesin değil demişti. Ama tuttu yani.
Evet tatlım aşırı tedirgindin çok şükür üzerimden yük kalktı sankiHayırlı olsun canım sağlıklıymış çok şükür. Sen tedirgindin. Sevindim senin adına![]()
Anlaşıldı bu grup haziranda kesin net öğrenmeye başlayacakGöstermedi benimki merakta kalın dedi![]()
Aynen.Anlaşıldı bu grup haziranda kesin net öğrenmeye başlayacak![]()
Tamam daha varmış zamanın. Bakarsın seninki bi tahmin yapar belli mi okurYok canım gitmedim 1 haziranda çağırdı 12+3 te hem ikili hem kontrol için. İnsan ister istemez merak ediyor vallahi![]()