Tam gününü bekliyor yani doktorun öyle mi cnm30+5 Canım benim sezeryan olacağı için herşey yolunda giderse aralık 3 de doğum olacak 2 ay kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam gününü bekliyor yani doktorun öyle mi cnm30+5 Canım benim sezeryan olacağı için herşey yolunda giderse aralık 3 de doğum olacak 2 ay kaldı
Bak bak yataklar cok guzel. Cift tarafli kullanimi var. Bir tarafi 0-2 yasa uygun daha sert yapıda. Diger tarafi 3-6 yasa uygun daha yumusak yapida. Omurga gelisimini destekliyorYatak soruyorum canim sagol bakayim yatasa bende☺
Bizde dün döktük. Yaa bende az kifayet var diyordum ama baya varmış. İlk kızımda mevlüt falan yapmıştık çok eşya gelmişti. Bende çok beğendiklerimi saklamıştık ondan daha fazla dağıttığım var. Ama yine de baya saklamışımAbiden kalma kıyafetleri döktük o kadar çok kıyafet varmış ki 2 çocuk giydirir yalnız arada taze ama sarı sarı lekeli olanlar var neyle yıkasam geçer bilgisi olan var mı ???
Cok guzeller gule gule kullanmak nasip olsun insallahKızlar bugün miniğimin oda takımını sipariş ettik sonunda. Şifonyerle dolabı özel üretim olcak, dolabı bunun 3 kapaklısı yapılcak. Bi de şifonyerle dolabın kulpları ve yan çıtaları naturel meşe rengi yapılcakfirmanın beşiği de vardı da ben sevmedim ondan hepsiburadadan baya araştırarak g&g baby marka sipariş verdik. Bugün çok mutlu oldum 3 haftaya kadar teslim edilcekmiş. Çok şükür
![]()
Evet ikeada görüp beğendim, dolabı da buna yakın bi şeydi sanırım ama onunkiler daha küçüktü galiba. Sağol canım, sen de güle güle kullanŞifonyer ikeanin modeli sanirim demi? Ben de bundan siparis verdim mobilyaci yapacakcok guzel gule gule kullan
![]()
Yünlüler çekiyor canım pamuklular çekmiyor geneldeYüksek ısıda yikattigim bebisimin kıyafetleri buharla ütüleyince açıldı, eski aline döndü hepsikarbonat ve beyaz sirkeli bir yöntem de varmış onu yapmadan çözdük şükür.
Yünlüler çekiyor canım pamuklular çekmiyor genelde
Pamuklular topluyor biraz zaten minicik kıyafetlerBiraz küçülmüşlerdi canım 60 derecede yıkayınca ama buharla açıldı eski haline döndü şükür.
Kesinlikle öyle oldu herşey varBizde dün döktük. Yaa bende az kifayet var diyordum ama baya varmış. İlk kızımda mevlüt falan yapmıştık çok eşya gelmişti. Bende çok beğendiklerimi saklamıştık ondan daha fazla dağıttığım var. Ama yine de baya saklamışımbizim senle aynıyız cinsiyetler bir olunca masraf düştü baya
![]()
Yürüyüş pilates yap dedi doktor da bana normal doğum gözüküyo die ama kendime inancım yok normal doğurcam dieKızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim
![]()
Ya sağlıkla büyüsün inşallahKızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim
![]()
Yürüyüş pilates yap dedi doktor da bana normal doğum gözüküyo die ama kendime inancım yok normal doğurcam dieoyüzden yapmıyorum bide artık çok çabuk yoruluyorum bünye riskli dönemden sonra yatmaya alıştı benim
![]()
Squat yapmayı sewiyorum hamilelik öncesi yapıyodum ama son ayda da olsa yaparmıyım bilemedim koca göbekle çok zor olursquat da çok etkiliymiş de ben hamile değilken bile zorlanıyordum şimdi nasıl olcak ama sanırım son ay yapılıyor squat
![]()
Mantıklı canım koşu bandında yürümek . Herkesin hikayesi başka işte normal düşünenler için yuruyus plates topuyla hareketler yapmak ilişki oneriliyo bide 36. Haftadan sonra perine masajı eşten yardım istenilebilinirKızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim
![]()
Gününü zaten kendi hesapladığı için en uygun zamanın aralık 3 olarak gördüğü için o gün alacak canımTam gününü bekliyor yani doktorun öyle mi cnm
Burda benim takıldığım neden erken doğum olduKızlar kuzenimin eşi 36+6 doğum yapmış Pazar günü. Bugün öğrendim ben daha kızı oldu onun da. Normal doğurmuş 3150 gram, 49 cmmiş minik kuşumuz. Doğum hikayesini anlatmıcam tabi ki, o da bana anlatmak istemedi ama ben zorladım. Sadece şunu söylücem yürüyüş yapmamız şartmış, o kendine çok kızmış yapmadı diye. Ben bugünden başladım 20 dk yürüdüm, ufaktan başlamak lazım dedim, geç bile kaldım da. Çünkü başında kanamam olduğundan başından beri hareketsizim, dışarı çıkmak istemediğimde de evde koşu bandında yavaş yürüme kararı aldım. Sizlere de söyleyeyim dedim
![]()
Tahmini doğum da 3 aralık yazıyor ya 40 haftayı tamamlıyorsun diye düşündümGününü zaten kendi hesapladığı için en uygun zamanın aralık 3 olarak gördüğü için o gün alacak canım