- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 133
- 37
Ya Evet benim de pazartesi bitiyor da karar veremedim calisabilir alsam sonraya ekletsem mı diye okulları da açacak gibilerEvet idari izindeydim. Bu hafta bitiyor işte iznim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Evet benim de pazartesi bitiyor da karar veremedim calisabilir alsam sonraya ekletsem mı diye okulları da açacak gibilerEvet idari izindeydim. Bu hafta bitiyor işte iznim.
Kısmi başladı okullar. Henuz evden calisiyorum ben kultur ogrwtmeni oldugum icin. Meslekciler okula gidiyor. Ama gerekirse sıkı önlem alicam artık. Astronot gibi giderim gerekirse. 3 maske takarimYa Evet benim de pazartesi bitiyor da karar veremedim calisabilir alsam sonraya ekletsem mı diye okulları da açacak gibiler
Evet yaaa bence de 2 ay asla yetmezKısmi başladı okullar. Henuz evden calisiyorum ben kultur ogrwtmeni oldugum icin. Meslekciler okula gidiyor. Ama gerekirse sıkı önlem alicam artık. Astronot gibi giderim gerekirse. 3 maske takarimÇünkü doğum sonrası 2 ay çok az canım ya
en azindan 4 hafta daha idare edebilirsek çok iyi olur. 1 ay 1 aydır
Allahım sağlıkla kucaklarimiza alalım da inşallah isimlerini koymakta nasip olur canımYiğit ismini de çok severim adıyla yaşasınbi ara bizde düşündük ama eşim Göktuğ’u çok istiyor bende Demir’i sevdim. Büyük ihtimalle Demir olacak
![]()
Canım göğüs kremi, kullanılacaksa kalkan, gümüş kapak vs., kirli poşeti ve ben yastık kılıfı da ekledim ek olarak benim aklıma gelen şimdilik bunlar, çok güzel her şeyi yazmışsın ayrıntılı eline sağlıkKızlar aklınıza gelen başka bir şey var mı, benim gözümden kaçan bir bakar mısınız rica etsem![]()
Benim bildigim yenidogani hastanede siringayla besliyorlar ilk kez duydum kasik seker falanBebek için kaşık mama biberon kaynamış su bazen sütümüz gelmeyince bebek aç kalmasın diye şekerli su veriyorlar şeker koyabilirsin önlem olarak.
Mama hastaneden vermiyorlar mi yanimiza mi koymak gerekiyormusKızlar aklınıza gelen başka bir şey var mı, benim gözümden kaçan bir bakar mısınız rica etsem![]()
Canım her ihtimale karşı alayım dedim.Mama hastaneden vermiyorlar mi yanimiza mi koymak gerekiyormus
Hastanede veriyorlar hiç gerek yokMama hastaneden vermiyorlar mi yanimiza mi koymak gerekiyormus
Evet idari izindeydim. Bu hafta bitiyor işte iznim.
budizz icin sesi boguk dediler ben bir sogudum budizzden. doodoo hic duymadim bilmiyorum. ben de uzun suredir takipteydim baby shusher aldim 2. el. dolaptan.sifiri 700 tl gibi birseydi. oglumda da cok istemistim kismet olmamisti. bulursaniz 2. el baby shusher bakin derim. otomatik pışpış liyor bebegi cok rahatlatip uyutuyor. yenidogan fotografcilari falan bebegi uyutmak icin hep o aleti kullaniyorlar. bir arastir istersenKizlar doodoo uyku arkadasini gormus muydunuz? Cok hosuma gitti ama baya pahali geldi bana
tesekkur ederim bakiyimbudizz icin sesi boguk dediler ben bir sogudum budizzden. doodoo hic duymadim bilmiyorum. ben de uzun suredir takipteydim baby shusher aldim 2. el. dolaptan.sifiri 700 tl gibi birseydi. oglumda da cok istemistim kismet olmamisti. bulursaniz 2. el baby shusher bakin derim. otomatik pışpış liyor bebegi cok rahatlatip uyutuyor. yenidogan fotografcilari falan bebegi uyutmak icin hep o aleti kullaniyorlar. bir arastir istersen
Amin canım inşallahAllahım sağlıkla kucaklarimiza alalım da inşallah isimlerini koymakta nasip olur canım
Sen bilirsin ama pişik kremi ve korseye hemen ihtiyacın olmayabilir ben zorunlu sezeryan olacağım için ufak bir su ısıtıcı nescafe bardak çatal kaşık götürsem eşim kalacak refakatçi ona kıyafet birde süt hemen gelmezse şırınga bebek suyu mama alıcam açlıktan sarılık olmadan hastaneden çıkmak istiyorum evdede küçük kızım var çünküBen hastane cantasina bunlari koymayi dusunuyorum akliniza gelen bir sey varsa fikir verirseniz sevinirim![]()
Yastık kılıfı götürcem benKızlar aklınıza gelen başka bir şey var mı, benim gözümden kaçan bir bakar mısınız rica etsem![]()
Şeker düşmesin diye gizlice verenler var şekerli suyu ben doğru bulmuyorum ama herkesin kendi bileceği işBenim bildigim yenidogani hastanede siringayla besliyorlar ilk kez duydum kasik seker falan![]()