- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
hijyenik olmasindan degil yemek sectigim icin yemem sogan yemiyorum hic o yuzdenAslına bakilirsa hastane yemekhaneleri dışarıdaki restaurant mutfaklarından çok daha hijyeniktir. Hem de sağlıklı menü oluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hijyenik olmasindan degil yemek sectigim icin yemem sogan yemiyorum hic o yuzdenAslına bakilirsa hastane yemekhaneleri dışarıdaki restaurant mutfaklarından çok daha hijyeniktir. Hem de sağlıklı menü oluyor.
Bende lohus kilodu vs almadım ilkinde hastane zaten giydirmisti dogumdan sonra daha sonra da gece olan en buyuk pedlerden goturmustum onu taktim ben hicte taşma vs olmadi tabi kanama kisiden kisiye degisebilir ama bu sefer de almam diye dusunuyorum bakalimDepend ile lohusa kilodu arasında ki fark.nedir valla ikinci çocuğuma.hamileyim ama böyle külotlar almadım benzaten ilk bebegimde hastane çantası bile hazırlamak kısmet olmamıştı zaten hastanede sezeryan sonrası ben uyandığımda bana o kulottan giydirmislerdi yani hala çok gerekli mi emin değilim soyle bir hatırlıyorum da sadece evden annem gecelik getirmiş onu giydirmisti sonrada normal kıyafetlerimi giydirdiler ve hastaneden çıktık kizimada tek bir hastane çıkışı giydirdik onunlada çıktık
yani bu kadar basitti açıkçası
Yemekleri hep soğansız mı yapıosun kuzu, nasıl yapıonhijyenik olmasindan degil yemek sectigim icin yemem sogan yemiyorum hic o yuzden![]()
Öyle birşey yok canım sezaryeni bilmem ama normal doğumda yeme sıkıntısı yok ben ikisinde de doğumhaneden çıkar çıkmaz yemiştim öyle bitkin ve açtım ki beklemek mümkün değilCanım eve gecince yersin benimde soğanla aram yok görünce hele hiç yiyemiyorum çok ince kıyılmış olacak ama her iki dogumdada hemen öyle gaz durumundan dolayı filan yemene izin verilmiyo diye biliyorum onu demek istedim. Zaten yemeden bile hastanede de hosafla çorba çıkar emin ol![]()
sogan hic koymuyorum canim sadece dolmalari falan yarisini soganli yarisini sogansiz yapip ayni tencerede pisiriyorum bide benim sevmedigim esimin sevdigi yemeklere dogruyorum kendim yemiyorumYemekleri hep soğansız mı yapıosun kuzu, nasıl yapıonmesela ben soğandan tiksiniyordum ilk 3 4 ay soğansız yemek de tatsız olcağından genelde haşlama falan yaptım yedik. Ama çok zorlanmıştım.
Ay zor valla işin. Benimki de koymasam aramaz yemeklerde soğan ama tadı olmuyordur diye düşünüp hiç denemedim bilesogan hic koymuyorum canim sadece dolmalari falan yarisini soganli yarisini sogansiz yapip ayni tencerede pisiriyorum bide benim sevmedigim esimin sevdigi yemeklere dogruyorum kendim yemiyorum![]()
valla boyle alistik oldum olasi soganli yemedigim icin tadi bana normal geliyor esimde alisti artikAy zor valla işin. Benimki de koymasam aramaz yemeklerde soğan ama tadı olmuyordur diye düşünüp hiç denemedim bile![]()
Butun bir takim aldim boydan cok hosuma gitti onunla hastane cikisi arasinda kaldim ikisinide goturecegim ince bi yelekte aldim dun bime gelmisti kendimde ordum onlardan da alirim sanirim yanimaArkadaslar dogumhaneye ne vereceksiniz kiyafet olarak? Kizimda havalar sicakti tek kat uzun kollu ust alt sapka eldiven takimi birde icine üst ic zibin vermistim sadece bu sefer soguk olacak o yuzden soruyorum
Kendi kalp atışını da hissedebiliosun canım ben hissediorum, korkmaKızlar arada karnımda seğirme hissediyorum. Ama kalp atışı gibi hızlı ve ritmik. Hıçkırık desem degildir herhalde çünkü baya hızlı. Ne olabilir ki korktum biraz. Kalp atışı gibi ayni![]()
Ayy bebekle ilgili sıkıntı olmasin daKendi kalp atışını da hissedebiliosun canım ben hissediorum, korkma![]()
Yok yok korkma ben de hissediyorumm onuAyy bebekle ilgili sıkıntı olmasin da![]()
Icim rahatladı kuzumYok yok korkma ben de hissediyorumm onu![]()
Bende d vit hep unutuyorumArkadaşlar var mı benim gibi demir ve vitamin hapını düzgün içmeyen tek şaşmayan sabahları TSH hapı, yarın kan vericem yine kesin düşük cikicak kan degelerim![]()
Güzelmis ilk nasil gormek istiyorsaniz onu giydirin benceButun bir takim aldim boydan cok hosuma gitti onunla hastane cikisi arasinda kaldim ikisinide goturecegim ince bi yelekte aldim dun bime gelmisti kendimde ordum onlardan da alirim sanirim yanima
Ya bugün akşam üstünden beri bende var aynı şekilde düzenli bi seğirme var. Korktum bende bir sorun mu var diye. Hıçkırık gibi aralıklı değil daha seri ve 1-2 saat aralıklarla devam etti bilen varsa sevinirimKızlar arada karnımda seğirme hissediyorum. Ama kalp atışı gibi hızlı ve ritmik. Hıçkırık desem degildir herhalde çünkü baya hızlı. Ne olabilir ki korktum biraz. Kalp atışı gibi ayni![]()
İşin kötüsü ilk gebeliğimdede içememiştim kan değerlerim çok düştü doğumda kan 2 ünite kan verdiler 3 gecede yatırdılar. Yine öyle olacak diye korkuyorum bu hastalık zamanında kimsenin kanıda alınmazBende öyle yutamiyorum decaviti zaten istemedim kolay yutarim diye özel vitamin aldım yok oda midemi bulandırıyor![]()
Canım kendi kalp ritmimiz o, bende de oluyor. aynı anda nabzıma da bakıyorum aynı atıyor.Ya bugün akşam üstünden beri bende var aynı şekilde düzenli bi seğirme var. Korktum bende bir sorun mu var diye. Hıçkırık gibi aralıklı değil daha seri ve 1-2 saat aralıklarla devam etti bilen varsa sevinirim![]()