Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçin rahat etsin bence mesaj at en azindan bakabilirse. Sonlara yaklaştık insan tedirgin oluyo daha geldimi kontrol et baridaha cuma gunu gittim doktora canim nstye de girmistim. Yarin da takip edeyim devami gelirse giderim doktora
Benimde koyu kahve gibiydi cnm ama sancım felan olmadığı için eve geri gelmistim ilk doğumdaDun karnimin biraz indigini hissettim demistim gece de ara ara karin agrisina uyandim simdi de bu olunca tedirgin oldum ben de kanli olur diye biliyorum aslinda![]()
Numarasi yok canim doktorumun bu saatte hastanede de olmaz mecbur yarini beklicemİçin rahat etsin bence mesaj at en azindan bakabilirse. Sonlara yaklaştık insan tedirgin oluyo daha geldimi kontrol et bari
Hayırlısı olsun inşaallah...
Sagolun kızlarCanım kahverengi kılcallar gibi şeyler varsa akıntında doktora yaz bildir nişan pembe kırmızı yada kahverengi olabiliyor ağrımda var diyorsun
Allah sağlıklı dogum nasip etsin inşallah, kucağınıza sağlıklı alın bebişi![]()
Yanında kim var tek başına değilsin inşallah canımEvet kuzum o da ılık duşa girmemi evin içinde sancılar geldikçe yürümemi tavsiye etti. Var kuzum ara ara atıyorum ağzıma hurma da gezinirken.![]()
aminnn inşallah canım ya. Valla hiç böyle hayal etmemiştim ama böyle oldu
suyum gelir sancılarım başlar doğuma alınırım diye düşündüm hep nedense ama dünden beri ağrı çekiyorum
![]()
Takipte kal bari kuzum inşallah bişey yokturNumarasi yok canim doktorumun bu saatte hastanede de olmaz mecbur yarini beklicem
Gözünüz aydın canım Allah hayırlı eylesin sağlıkla büyütün inşallahMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Keşke resmini çekseydin Cnm bildiğim kadarıyla hepsi kanlı olmuyo doktoruna atardın resminiKizlar ozur dileyerek bisey sormak istiyorum. Nisan icin sumuksu yapida diyorlar ya illa kanli mi olur o? Biraz once wcye gittigimde peceteye ayni sumuksu yapida bisey geldi ama sarimtrak renkli aklima nisan geldi ya da enfeksiyon. Midenizi bulandirdiysam cok uzur diliyorum.
Maşallah bugün bol doğumlu birgün olmuş yeni görüyorum mesajları. İnşallah arkadaşların doğumları güzel kolay geçmiştir. Allah herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsinHerkese merhaba arkadaşlar,
Kuzeylitekeli şuan hastanede, bebeğin gelisimi yavaşladığı için doğuma alındı suni sancı veriliyor şuan.
B Berna9035 de sezeryana alınacak bugun. Sabah nişanı geldi, plesenta previa olduğu için doktoru riske atmamak adına doğuma aldı hemen.
Sizlerden ricam arkadaşlarımız için dua edelim hayırlısıyla evlatlarına kavuşsunlar.
Bu arada ben de Perşembe günü doğuma gireceğim, sabah 8'de yatisim yapılacak inşaallah.
Çok doğru diyorsun canım yarın niyetim inşallah bebişim ve kendi eşyalarım için çanta hazırlamak34-35.haftada olan arkadaşlar nasıl olsa erken deyip hazırlıklarınızı ertelemeyin bence. Artık son aydayiz, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Çantalarınızı, eksiklerinizi hazır etseniz iyi olur. Rabbim sağlıkla vakitli gelmelerini nasip etsin bebislerimizin. Surprizler olabiliyor gördüğünüz gibi![]()
cekmedim canim ya tiksine tiksine elimle dokundum kivamliydi baya sari gibiydi rengiKeşke resmini çekseydin Cnm bildiğim kadarıyla hepsi kanlı olmuyo doktoruna atardın resmini
Enfeksiyonda olabilir nişanda tam Bi bilgim yok ama arkadaşımın şeffaf gelmişti pelte halinde seZeryana alınacağı gün doktor da nişan demişti ona bidaha gelirse en azından fotografını çekip göster mutlakacekmedim canim ya tiksine tiksine elimle dokundum kivamliydi baya sari gibiydi rengi
Hadi bakalım sağlıkla kawuş Cnm kızına unutmazsan bizim için de dua etKızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada.![]()
mesajları okuyamadım haberdar edeyim dedim kızlar
Allah kolay doğum nasip etsin canm sağlıklı sıhhatli alinn kucağınızaKızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada.![]()
Hayırlı, kolay dogumlar inşaallahKızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada.![]()
maşallah canım bi avazda kurtulursun inşallahKızlar hastanedeyim doktor yatış verdi 2 cm açılmam var sancılarım sık olduğu için yatış verdi. 2 saatte bir nst çekilcek duruma göre muayene yapılcak tekrar bu gece veya yarın doğum gerçekleşcek. Suni sancı vermek istemedi doktorum akışına bıraktı bekliyoruz artık annemle odada.![]()