- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- 53
amin canım inşallah ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah ya
inşallah kurtuluruz canım hem bebeğe bakıp hem koronayla uğrasmak kolay değil yaT Tubaaaa81 B Berna9035 Allah analı babalı büyütsün kızlar ❤ Sağlıkla inşallah.
A acemianne92Kuzeylitekeli Bir avazda doğumlarınız olsun inşallah
heyecan arttı resmen grupta
beti8892 H Hufezaa Allah yardımcınız olsun kızlar
hem hamilelik bu zor günlerde zor hem de doğum sonrası zorlu sizlerden de belliki. Insallah şu covid illetinden kurtuluruz artık.
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu |
04.11.2020 | Kız | Rüya | 35+5 | 3200 gr | 53 cm | |
10.11.2020 | - | - | - | 3250 gr | 45 cm | |
10.11.2020 | - | - | - | 2170 gr | 44 cm | |
16.11.2020 | - | - | - | 2760 gr | - | |
16.11.2020 | - | - | 36+5 | - | - | |
? | | | | | | |
? | | | | | | |
? | | | | | | |
| | | | | | |
| | | | | | |
| | | | | | |
inşallah kurtuluruz canım hem bebeğe bakıp hem koronayla uğrasmak kolay değil ya
Canım 19 Kasım benim sezaryen günü kesinleşti ekleyebilirisn2020 ARALIK BEBEKLERİ
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
04.11.2020 Kız Rüya 35+5 3200 gr 53 cm 10.11.2020 - - - 3250 gr 45 cm 10.11.2020 - - - 2170 gr 44 cm 16.11.2020 - - - 2760 gr - 16.11.2020 - - 36+5 - - ? ?
Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın hemen sağlığına kavuşursun.üzülme canım şükretki sa glıklısınız nolursa olsun dik dur ben en basından beri tekim kızım ansızın gelen dogum ışın tedavisi benim dikişler enfeksiyon kaptı derken bugünde korona testimin pozitif oldgunu öğrendim hep, tektim bi eşim vardı şimdi o da yok ilaçta kullanamıyorum allaha kaldık rabbim sağlık versin yeterki sakın üzülme lohusa psikolojisi zor evet ama sabret geçicek
Geçmiş olsun, Allah şifa versinbeti8892 canım çok geçmiş olsun sakın sıkıntı yapma bak bende şimdi coranayim.ama hafif atlatiyorum ıns sende hafif geçirirsin biliyorum psikolojisi kötü ama iyi dusun ii olsun
Kızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten![]()
Allah acil hayırlı şifalar ve bu zor zamanları atlatacak güç kuvvet kolaylık versin ikinize de hanımlarüzülme canım şükretki sa glıklısınız nolursa olsun dik dur ben en basından beri tekim kızım ansızın gelen dogum ışın tedavisi benim dikişler enfeksiyon kaptı derken bugünde korona testimin pozitif oldgunu öğrendim hep, tektim bi eşim vardı şimdi o da yok ilaçta kullanamıyorum allaha kaldık rabbim sağlık versin yeterki sakın üzülme lohusa psikolojisi zor evet ama sabret geçicek
Evet bende 33 ten bu yana her hafta giriyorumOğlum 2400 gr 47 cm olmuş. Bazı değerler 34 hafta ile bazı değerler 35 hafta ile uyumlu pek anlamadım. Nst normal bundan sonra her hafta geleceksin dedi. Siz de mi her hafta nst’ye giriyorsunuz? Ben çok bunaldım ya nefes alamıyorum terliyorum nst de.
Hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin hemen çıkar kuvözdenMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Selamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
Canm öncelikle Allah şifa versin babana , malesef herşey umduğumuz gibi gitmiyor zor ama bebeğin yanında ona odaklan emzir kendine iyi bak daha güçlü olmalısın. Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda kurtuluruz inşallah bu hastalıktanKızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten![]()
Bebeğin kaç kilo olmuş kuzum allah kolaylık versin inşallahSelamlar
Kontrole geldim , yatış verdiler bebeğin suyu ve giden kan akışı azalmış ciğer geliştirici iğne yaptılar yarın tekrar kontrol edecek doktor duruma göre yarın yada çarşamba sezeryana alacak
T Tubaaaa81 B Berna9035 Allah analı babalı büyütsün kızlar ❤ Sağlıkla inşallah.
A acemianne92Kuzeylitekeli
_Sitare_ Bir avazda doğumlarınız olsun inşallah
heyecan arttı resmen grupta
beti8892 H Hufezaa Allah yardımcınız olsun kızlar
hem hamilelik zor bu günlerde hem de doğum sonrası zorlu, sizlerden de belliki. Insallah şu covid illetinden kurtuluruz artık.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin
Sagolun kızlar inşallahEvet bende 33 ten bu yana her hafta giriyorum
Hayırlı olsun canım inşaAllah bebeğin hemen çıkar kuvözden
şaşırdım canım ya, hayırlısıyla gelsin inşaAllah
![]()
Bencede enfeksiyondur canim eger sancinda cok yoksa ama en dogrusu doktora danisman sanirim stres yapma sakindaha cuma gunu gittim doktora canim nstye de girmistim. Yarin da takip edeyim devami gelirse giderim doktora
Normalde 38Bebeğin kaç kilo olmuş kuzum allah kolaylık versin inşallahgeriden mi gidiyor bebiş kaç haftalık şuan