- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 30
Kaç haftalık doğdu canım bebeğin allah yardımcın olsun bi an önce çıksın inşallah bebeğin küvezdenMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık doğdu canım bebeğin allah yardımcın olsun bi an önce çıksın inşallah bebeğin küvezdenMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
Gozunaydin canim umarim iyisinizdirMerhaba kızlar ben doğum yaptım tansiyonum 15-9 ve sancım 100 e kadar çıkınca acil sezeryana alımdım
İnşallah bi sıkıntı olmadan kucağına alırsın canım benimde aynı biliyorsun küveze girecek diye ödüm kopuyor bu cuma randevum var inşallah kilo almıştır sezeryana almazNormalde 38
Ultrason da 36 bastan beri böyleydi
Sağol canım inşallah 2500 kg olmus
Kasılmaların olabilir canimKızlar benim bebekte iki gecedir çok garip hateketler yapıyor çok baskı yaparak hareket ediyor bi 10 dk kadar sürüyor. Hatta bu gece o hareket ettikçe sağ kalçama ağrı girdi çıktı 3-4 defaSıradan hareketler değil çok daha sert bastırıyor neden acaba?
Hayırlı olsun sağlıkla kawuş inşallahSagolun kızlar inşallah![]()
bilmiyorum ki kim kalcak yanimda hala bulamadıkBitmedi bu hastalık inşallah bir şey çok.az canım sende.cocuklara esin bakar ama refakatçi kim olcak
Bence hastaneyle görüşün Bi hemşire yada hasta bakıcı para karşılığında yardımcı olur mu die en azından hastanede tek kalmamış olursunuzbilmiyorum ki kim kalcak yanimda hala bulamadık![]()
Son haftalarda akintilar normal diyor doktorlar canim sen yinede takip et kendiniDun karnimin biraz indigini hissettim demistim gece de ara ara karin agrisina uyandim simdi de bu olunca tedirgin oldum ben de kanli olur diye biliyorum aslinda![]()
Benimde belli bi aksilik olmazsa 5 Aralık2020 ARALIK BEBEKLERİ
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi Bebeğin Cinsiyeti Bebeğin İsmi Bebeğin Haftası Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
04.11.2020 Kız Rüya 35+5 3200 gr 53 cm 10.11.2020 - - - 3250 gr 45 cm 10.11.2020 - - - 2170 gr 44 cm 16.11.2020 - - - 2760 gr - 16.11.2020 - - 36+5 - - ? ? ?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah36.haftada canım ama tam bilmiyorjm 36+5 olabilir
Allah razı olsun cumlemize şifa versinGeçmiş olsun, Allah şifa versin
Kız benim de sürpriz çok yazdım ama kaçıyor heraldeARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 19 Kasım
anreb3232 23 Kasım
elf21 23 Kasım
Judy_K 23 Kasım
btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
Endobeybi 4 Aralık
Bluangl 10 Aralık
arzu123 11 Aralık
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
Ftm009 sürpriz
sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
Seuta sürpriz
tugcekb sürpriz
_cedric_ sürpriz
beklemede27 sürpriz
Efebay sürpriz
Ayy çok şükür Rabbim sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın
Ay evet canım ya kaçmış gözümdenKız benim de sürpriz çok yazdım ama kaçıyor heralde![]()
Çok geçmiş olsun canim. İnşallah baban sağlığına kavuşur bir an önce. Üzme kendini. Benim de ilk doğumumda erken olabilir diye, dogumdan 3 hafta önce gelmisti annem. Tam dogum yaptim eve geçtik ertesi gün ananem rahatsizlandigi icin memlekete gitmek zorunda kaldi annem. O kadar üzülmüştüm ki 1 günlük bebekle napicam nasil olacak diye. Kayinvalidem gelmisti 2 hafta kadar kaldi sagolsun ama sadece ev isleriyle ilgilenmişti. Gece falan ya bebegi duyupta uyanamazsam diye cok korkuyordum. O zamanlar cok zoruma gitmisti bu durum. Annem yanimda olsaydi böyle aklim kalmazdi diye. Ama sonralari iyi ki de öyle olmus diyorum. İş başa düşünce zorda olsa her seyin üstesinden geliyor insan. Annem kalsaydi, altını almaya bile korkardim canını yakicam diye hep yardim etmesini isterdim kesin. Müdahale edilmeyince kendi düzenini kuruyorsun ve cok daha iyi oluyor emin ol. Kayinvaliden evle ilgilense yeter.Kızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten![]()