• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar benim bebekte iki gecedir çok garip hateketler yapıyor çok baskı yaparak hareket ediyor bi 10 dk kadar sürüyor. Hatta bu gece o hareket ettikçe sağ kalçama ağrı girdi çıktı 3-4 defa 🤷🏻‍♀️ Sıradan hareketler değil çok daha sert bastırıyor neden acaba?
Kasılmaların olabilir canim

:nazar:2020 ARALIK BEBEKLERİ :nazar:
Bebeğine Kavuşan Annemiz :emir_bebek:
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu:nazar:
Bebeğin Boyu:nazar:
04.11.2020​
Kız​
Rüya​
35+5​
3200 gr​
53 cm​
10.11.2020​
-​
-​
-​
3250 gr​
45 cm​
10.11.2020​
-​
-​
-​
2170 gr​
44 cm​
16.11.2020​
-​
-​
-​
2760 gr​
-​
16.11.2020​
-​
-​
36+5​
-​
-​
?​
?​
?​
Benimde belli bi aksilik olmazsa 5 Aralık

Ne güzel aktif olarak yazıyorsunuz bende fırsat buldukça okuyorum birikmiş 15 sayfayı okudum geldim bir kitap gibi heyecanı kaçmasın diye atlamadan 🤭🤭

Herkes doğurmaya başladı maşallah cok heyecanlanıyorum okudukça 😆 Allah herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

:KK200: ARALIK ANNELERİ:KK200:

Gün Sayan Annelerimiz :anneadayı::emir_bebek:

Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 cyd86 19 Kasım
anreb3232 23 Kasım
elf21 23 Kasım
Judy_K 23 Kasım
btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
fikoss 26 Kasım
Faoc 27 Kasım
Endobeybi 4 Aralık
Bluangl 10 Aralık
arzu123 11 Aralık
Forever07 sürpriz
Kumsal17 sürpriz
limpido limpido sürpriz
esinsema sürpriz
P Pinokyo1905 sürpriz
Ftm009 sürpriz
sinemvodka sürpriz
franses92 franses92 sürpriz
Seuta Seuta sürpriz
tugcekb tugcekb sürpriz
_cedric_ sürpriz
beklemede27 sürpriz
Efebay sürpriz
Kız benim de sürpriz çok yazdım ama kaçıyor heralde🙈

Kızlar doğum yaptığımdan beri annem yanımdaydı, babam ve kız kardeşim evde kalıyordu. Dün babam rahatsızlanmış annem de mecburen gitmek zorunda kaldı kardeşim tek başına bakamaz diye. Bugün covid testi yaptırmışlar pozitif olduğunu öğrendik. Çok üzgünüm sabahtan beri ağlıyorum sütüm çoktu göğüslerim sertleşmiş ağrıyordu şimdi bir anda söndü sanki. Neye üzüleceğime şaşırıyorum şuan babamın pozitif çıkmasına mı annemin tekrar yanıma gelemeyecek olmasına mı sütümün azalmasına mı.. Yarın eşim iş başı yapacak ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kırk tane rica minnet eşim annesine söyledi gelsin yanımda kalsın diye, gönülsüz bi şekilde kabul etti. Yalnız kalabilecek psikolojide değilim, yanımda destek olanımda yok, çok yalnız çaresiz hissediyorum.. Daha doğum psikolojisini atlatamamışken bir de bu çıktı. Bitse de kurtulsak artık şu illetten 😢
Çok geçmiş olsun canim. İnşallah baban sağlığına kavuşur bir an önce. Üzme kendini. Benim de ilk doğumumda erken olabilir diye, dogumdan 3 hafta önce gelmisti annem. Tam dogum yaptim eve geçtik ertesi gün ananem rahatsizlandigi icin memlekete gitmek zorunda kaldi annem. O kadar üzülmüştüm ki 1 günlük bebekle napicam nasil olacak diye. Kayinvalidem gelmisti 2 hafta kadar kaldi sagolsun ama sadece ev isleriyle ilgilenmişti. Gece falan ya bebegi duyupta uyanamazsam diye cok korkuyordum. O zamanlar cok zoruma gitmisti bu durum. Annem yanimda olsaydi böyle aklim kalmazdi diye. Ama sonralari iyi ki de öyle olmus diyorum. İş başa düşünce zorda olsa her seyin üstesinden geliyor insan. Annem kalsaydi, altını almaya bile korkardim canını yakicam diye hep yardim etmesini isterdim kesin. Müdahale edilmeyince kendi düzenini kuruyorsun ve cok daha iyi oluyor emin ol. Kayinvaliden evle ilgilense yeter.

Back
X