Ben bir kardeşime sorayım canım doktor kendisiKızlar acil bakar mısınız dün aksam gögsümden böyle süt ve kan geldi doktoruma yazdım daha cevap vermedi bu beni cok korkuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir kardeşime sorayım canım doktor kendisiKızlar acil bakar mısınız dün aksam gögsümden böyle süt ve kan geldi doktoruma yazdım daha cevap vermedi bu beni cok korkuttu
Geçmiş olsun inşallah önemli bişi değildirKızlar acil bakar mısınız dün aksam gögsümden böyle süt ve kan geldi doktoruma yazdım daha cevap vermedi bu beni cok korkuttu
Gögüsümün ucu sızlıyor kolum falan geldikçe baska bir problem yokCnm süt kanalları ile ilgili olabilir mi acaba. Ağrı sızı var mi
Tamam canım cok korktum doktorumda henüz cevap yazmadıBen bir kardeşime sorayım canım doktor kendisi
Canım beni listeye eklemiştin ama son güncel listede adımı göremedim yanlışlıkla silindi herhalde26 Kasım sanırım canım di mi? Öyle okudum sanki ama. Annemdeyim evime geçeyim pcden girince eklicem bikaç kişi daha var eklenecek.![]()
Canım ben çarşamba günü vakalar 4000 aştığını görünce eşime bana bir ebe bul evde doğuracam dedim. Harbiden insan korkuyor. Yine de Egepolde bina ayrı ve çok temiz tutuyorlar oraları, fakat Ege Yaşam ayni binada var covid hastaları. Bu beni çok tedirgin ediyor. Dün baktım 5000 aştı hasta sayısıÇok zor bir döneme denk geldik gerçekten. Şuan için uygulanan tedbirler 2 hafta gözlenecek duruma göre yeni yasaklar bile gelebilirmiş. Nasış olacak böyle bilmiyorum. Benim kayınvalidem ebe başlarda işin şakasını yapıyorduk ama geçen eşim ciddi ciddi evde mi doğum yapsan acaba dedi. Herhangi bir acil durum olur diye istemiyorum ama hastanelerde de durum kötü. Sağlıkla alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza![]()
Başınız sağolsun canımKızlar içime doğan oldu, dayımı kaybettik![]()
Çok güzel olmuşlar. Ben de çikolata yaptırmadım.1 kutu mado çikolata yaptırırım yeter dedim.zaten magnetlerde hediyeliklerde falan isim yazıyorEki Görüntüle 2725076 buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar![]()
Teşekkür ederiz kuzumÇok güzel olmuşlar. Ben de çikolata yaptırmadım.1 kutu mado çikolata yaptırırım yeter dedim.zaten magnetlerde hediyeliklerde falan isim yazıyor
Su gelmesinin daha farklı olduğunu biliyorum canım. Öyle değil. Foş yapıyor:) seninki akıntı vs. DirKizlar bir sorum olacak.Ben gece tuvalete kalktım altımda peçete vardi o ıslanmış biraz da pijamam nemlenmis gibi geldi ama terledim herhalde.simdi de çok az akıntı geldi su gibi yarım çay bardağından az yani bu su mu akıntı mi bilemedim ki.
Çok tatlı olmuşEki Görüntüle 2725076 buda açacagımız dolaba :) çikolata felan yaptırmadım kimseyi kabul edesim yokta şimdi görümcekler felan gelir kesin bir lokum alacağım o kadar![]()
İyi düşünmüşşünüz bekliyoruz fotileriiiÇok tatlı olmuşbende 20 adet balon açacak 40 çikolata yaptırdım Abisine yaptırmıştım şimdi ayrımcılık olsun istemedim kimseyi de kabul etmeyeceğim annemler kaynanam felan derken onlar alirlar istediklerine verirler diye düşündüm gelince paylaşırım bende
![]()
Öyledir demi yaa boşa heyecan yapmiyim:) Dedim acaba bazen de az az falan geliyor olabilir mi ondan sorayım bi dedimSu gelmesinin daha farklı olduğunu biliyorum canım. Öyle değil. Foş yapıyor:) seninki akıntı vs. Dir
Canım bazen foş diye de gelmiomuş sızdırma da oluyormuş. Bence sen takip et devam ederse gidersin doktora ya da sorarsın.Öyledir demi yaa boşa heyecan yapmiyim:) Dedim acaba bazen de az az falan geliyor olabilir mi ondan sorayım bi dedim
Diyelim ki az az geldi.onda da bir risk yok bu haftalarda bence. O zaman da doktor ultrasonda görmeyecek mi suyun geliyor , azalıyor vs. Diye.:) rahat olÖyledir demi yaa boşa heyecan yapmiyim:) Dedim acaba bazen de az az falan geliyor olabilir mi ondan sorayım bi dedim
Ay tamam canım ben de simdi internetten de baktım dediğin gibi yazıyor.Tqkip edeyim.belki akintidirCanım bazen foş diye de gelmiomuş sızdırma da oluyormuş. Bence sen takip et devam ederse gidersin doktora ya da sorarsın.