- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Doktorumun her defasında benim saatime doğumu denk geliyor. Bugün tam ben girecekken doğuma çıktı, tamam olabilir tabi ki gidecek ama artık sabrım zorlandı. Zaten başka doktor aramaya da başlamıştım, özel üniversitesi hastanesinde bir prof bulmuştum ama annem kızım bunca haftadır devam ettin doğumunu da doktorun yaptırsın dedi diye son şans vereyim hadi dedim ama başından beri içime sinmeyen şeyler vardı. Giderken de çok dua ettim, sanki bir işaret bekledim. Neyse asistanına nomu verdim doğum bitince ararsınız gelirim diye. Eşimle çıktık arabayla gezerken eşim üniversitenin önünden geçiyordu ikimiz de aynı şeyi düşündük. Girdik hastaneye hoca da müsaitti. Muayenemi oldum çok şükür her şeyi iyi kızım 6 gün önde. 2580 gr 47 cm.
ama hala dönmemiş, 38e kadar bekleyelim dönmezse sezaryen planlarız dedi doktor hanım. Ben her zaman normal doğum yanlısıyım ama 2. bebeğin olsa makat geliş de denerdik normali ama ilk bebek riske atamayız dedi. İlk kez nstye girdim çok şükür orda da sancım çıkmadı, kalp atışları da çok iyiydi kızımın. Hastane bomboş nerdeyse 1 senelik hastaneymiş, çok içime sindi. Hemşireyle baya muhabbet ettik, doğumhaneyi ve anne uyum odasını gezdirdi bana. Refakatçi 1 kişi alıyorlarmış, sezaryende 2, normalde 1 gece kalınıomş. Bana ve refakatçiye 200er tlden sürüntü testi yapılcakmış. Gündüz 2 şer kişi olmak üzere dönüşümlü ziyaretçi alınıomş. Süsleme, ikram yapılıo dedi hemşire hanım. Normal doğum 3000, sezaryen 3500 tlymiş. Doğum öncesi bana yapılan tahliller ile bebek doğunca yapılacak ilk tahlillerin ücreti de bu fiyatlara dahilmiş. Doktordan da hastaneden de çok memnun kaldım şimdilik.
Baya uzun oldu ama