- 13 Mart 2020
- 1.212
- 2.212
- 133
Çok heyecanlıYarına 4 bebiş daha geliyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecanlıYarına 4 bebiş daha geliyor![]()
Allahın ıznınle sağ salim kavuşun canım bende uyuyamazdım herhaldeBu gece uyuyamam sanırım çok heyecanliyim stresliyim
Ayyy ben bile heyecanlandımBu gece uyuyamam sanırım çok heyecanliyim stresliyim
Amin canımAllahın ıznınle sağ salim kavuşun canım bende uyuyamazdım herhalde
Beni de yarına aldı doktorum 1 gün öne almış olduYarına 4 bebiş daha geliyor![]()
Çok ortadan konuyu yakaladım ama ilaçla uykusuzlugun bir alakası mı var geceleri hiç uyuyamıyorum daBugün kontrolüm vardı 30 kasıma doğum verdi doktor canım bu arada ben magnezyumumu değiştirdim düzeldi valla artık uyuyabiliyorım
Hayırla kurtul inşallah canım sendeBeni de yarına aldı doktorum 1 gün öne almış oldu![]()
Haklısın canım ultrasonda kiloda yanılma payı oluyor onu da düşündüm belki bebek 3 kilo bile olabilir. Eşimle de az önce bunu konuşuyorduk. Cuma günü gideyim de kontrole ondan sonra karar veririm artıkSevgiliplath canım ben de ilk doğumda farklı bir nedenle son kontrolümde sezaryen kararı almıştı dr ben de ona çok güvendiğim için ve biraz da ilk doğum korkularımdan hemen kabul ettim ama son muayenede 3800 üzeri görünen oğlum 4 gün sonra 3500 civarı doğdu yani biz 4 kiloyu geçer diyorduk ama ölçümler hep doğru olmayabilir
Seni çok iyi anlıyorum şu an ama naçizane ben sonra çok üzüldüm normal denemediğime ama nasip
Sana da illa normal dene diyemem ama iyice bir düşün ve değerlendir derim
Ya benim ikinci sezeryanım ama ben çok korkuyorumİyi akşamlaryarın sezeryana girecek arkadaşlar Allah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin inşallah
doğumdan sonra bakalim bizim nasıl bir hikayemiz olucak
![]()
Fotoğraf çok heyecanlandırdı beni, sağlıkla kucağına alArtık çantalar da kapandı çok şükürsabaha hazirirz herkese iyi geceler
![]()
Iyi geceler canım sana da hayırlı doğumlarArtık çantalar da kapandı çok şükürsabaha hazirirz herkese iyi geceler
![]()
Bende korkuyorum yalnız değilsinYa benim ikinci sezeryanım ama ben çok korkuyorum![]()
İkinci doğum senin de değil mi ?
Daha kolay doğarmış derler.
ben yine de 5 dk ya kadar bekleyemem ya ne biliyimdoktorlar daha iyi bilir tabii herkes bir değil. Benim de hastane yakın. İlk kızım suni sancıyla doğmuştu bunda kendi sancım gelir mi bilemiyorum bakalım
![]()
Alina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacaktiEvet canım, 2 doğum bende İn şa Allah olucak.
Aynen öyle diyorlar. Birde dahimin yumuşaklığına bakınca doktor çok iyi dedi hemen açılır dedi, fazla sancı çekmezsin. İn şa Allah öyle olucak. Ama hamileliğim da ilkine göre çoook rahat geçti çok şükür.
Ben sancılarla başlar diye sanmıyorum, kızımla suyum gelmeye başlamıştı, bu sefer de öyle olucak bence. Nişanım geldi galiba ama sancılarım hiç yok. Geçen araştırdım, doğum sancılardan başlayınca daha hızlı ve daha kolay geçiyor, su torbasını tam açılma olunca patlatıyorlar. Bakalım nasıl olucak bu sefer. Heyecanlıyım çok :)
Sen yine de hastaneye hemen gitme suyun gelmezse, evde daha rahat edemez misin?
Allah yardımcımız olsun inşallah ya valla uyku uyuyamıyorumBende korkuyorum yalnız değilsin![]()
Saol canım iyiyiz çok şükür bebeğim küvezden dün çıktı .kavuştuk .Canım geçmiş olsun gözünüz aydın ❤
Umarım ikinizde iyisinizdirAllah analı babalı büyütsün canım sağlıkla
![]()