2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya normal sezeryan fark etmez hayırlısıyla o günlere bi gelsem. Stresten kafayı yicem bunaldim artık iyice
Stres yapmamaya calıs bol bol dınlen kuzum Allahın ıznınle yarısı bıttı bıle 😊
Aynı sorunu yaşayan bır cok kadın var hepsı bebeklerıne kavusmus sadece kanamalar ınsanın canını cıdden cok sıkıyor

Ya normal sezeryan fark etmez hayırlısıyla o günlere bi gelsem. Stresten kafayı yicem bunaldim artık iyice
kanama konusu cok skntili gercekten. insani cok urkuten bisey. benm sdce 1 kere yogun knaamam oldu ona ragmen ogun bugundur her tuvaletimi yaptgmda kalkarken odum kopuyor gerideki suyu kirmizi gorucem diye. silerken odum kopuyor kirmizi bsey gorucem diye. gercekten insani yoran bisey. allah hepimizin bebegni saglikla kucagmiza aldirsin

Bende 27 haftayı bekleyeyim alışveriş için diyordum tecrübeli bir arkadaşım en azından büyük parça eşyalarını detaylıdan sonra almaya başla çünkü ağırlaşıp zorlanacaksın dedi kafam karıştı 🙄
Bence kişiden kişiye değişir. Ben Hiç ağırlaşmadım 36 haftaya kadar çalıştım. Müdürüm de sen nasıl hamilesin öyle hızlı hızlı yürüyorsun diyordu😅 son ay biraz ağrılar oluyor ama ne biliyim yürüyemeyecek kıvama gelmedim hiç. Doğumdan önceki gün pazara gitmiştim hatta. Alışveriş işini 6 aydan sonra yapmayı düşünüyorum ben

Stres yapmamaya calıs bol bol dınlen kuzum Allahın ıznınle yarısı bıttı bıle 😊
Aynı sorunu yaşayan bır cok kadın var hepsı bebeklerıne kavusmus sadece kanamalar ınsanın canını cıdden cok sıkıyor
Lavobaya gitmeye korkar oldum gerçekten. Sağ saglim kucagimiza alabilsek Allahın izniyle

kanama konusu cok skntili gercekten. insani cok urkuten bisey. benm sdce 1 kere yogun knaamam oldu ona ragmen ogun bugundur her tuvaletimi yaptgmda kalkarken odum kopuyor gerideki suyu kirmizi gorucem diye. silerken odum kopuyor kirmizi bsey gorucem diye. gercekten insani yoran bisey. allah hepimizin bebegni saglikla kucagmiza aldirsin
Amin ya insallahhh. Benim de sildikçe kahve kahve geliyo. Ama böyle değişik bi kahve ama doktor demişti bi kac gun daha olur çok az daha kanama alani var demişti. Allahtan benim çok çok yoğun olmadı.

Bence kişiden kişiye değişir. Ben Hiç ağırlaşmadım 36 haftaya kadar çalıştım. Müdürüm de sen nasıl hamilesin öyle hızlı hızlı yürüyorsun diyordu😅 son ay biraz ağrılar oluyor ama ne biliyim yürüyemeyecek kıvama gelmedim hiç. Doğumdan önceki gün pazara gitmiştim hatta. Alışveriş işini 6 aydan sonra yapmayı düşünüyorum ben
benım ayaklarım normalde de şişerdi şimdi çok kötü şişiyor basamıyorum resmen 🙇🏻‍♀️ Araba kullanmak benım için zulum oldu daha sımdıden bılmıyorum bakacağım zaman ne gosterecek 🙇🏻‍♀

Günaydın hanımlar. Ben uzunca bir süredir sessiz takip ediyorum okuyorum. Ben de 20. Hafta içindeyim 4 5 gün önce az az miktarda kanamam oldu apar tolar doktoruma gittik ve plesenta dan kaynaklandığını söyledi çok da fazla bir şey söylemedi açıkçası progestan verdi sabah akşam kullandım azaldı hemen kahve akıntıya döndü sonra da sarı akıntıya döndü. Sonra dün akşam fark ettim ki tekrar kahveye döndü bu sabah ta pembe akıntıya döndü. Böyle bir durum yaşayan var mı. Ilk gebeliklerin de ya da bi yakınında arkadaşında duyan. Çok şükür bir ağrım sızım yok hafif hafif kasik ağrıları oluyo. Bebeği de hissediyorum ama
Geçmiş olsun benim bilgim yok ama böyle emin olamadığın durumlarda 2. Dr dan Bilgi almak iyi oluyor

Günaydın güzel anneler, gününüz güzel geçsin inşaallah 🤗
Kıyafet olarak sanırım ben çok alışveriş yapmayacağım. Teyzemin bir kızı var ve ondan kalan tüm eşyaları teyzem benim için saklamisti. Hepsi anneannemin evinde yaş gruplarına bile ayrılmış şekilde özenle duruyor. Hatta çoğunun üzerinde etiketi bile var. Çoğunu Giydiremeden bile büyüdü demişti teyzem. Gorumcemin de 3 tane kızı var, o da temiz kıyafetlerden gönderebilecegini söyledi. Heves ettiğim, ihtiyaç olan şeyleri alırım sadece.
Ne güzel işte fazla masraf etmezsin 😊
Ama çok geç kalmadan bak istersen bazen kıyafetler durduğu yerde sararıyor cnm

Gunaydin canim. Ben de oyle yapiyorum ayda 1 doktor kontrolum var kontrolden once ayni yerde ayni acidan fotografimi cekiyor esim. Ama ne kadar genisledigimi daha iyi anlamak icin bi kotum var onu deniyorum arada bacaklari bile dar geliyor artik kotun🙈

Özellikle kolaj yapınca aradaki fark nasıl belli oluyor 🤭

Benim de herşeyim dar olmaya başladı iç dış herşeyi yeniliyorum 😅
Tişörtlerim oluyor sadece.

3 kilo aldım aslında ama ne kadar fark ediyor. Normalde de sürekli alıp verirdim hiç farketmezdim.

benım ayaklarım normalde de şişerdi şimdi çok kötü şişiyor basamıyorum resmen 🙇🏻‍♀️ Araba kullanmak benım için zulum oldu daha sımdıden bılmıyorum bakacağım zaman ne gosterecek 🙇🏻‍♀️
İlk hamilelikte benim de ayaklarım çok şişiyordu. Şimdi hiç şişmiyor. Evdeyim sürekli aktifim onunla mı alakalı yoksa her gebelikte farklı mı oluyor bilmiyorum. Göbek çizgim oluşmuştu ilk kızımda bunda yok mesela yine kız ama. Bunzamanlarda süt sızardı göğüs uçlarımda kuru olurdu bunda o da yok. Bazen insan insana değil gebelikten gebeliğe bile fark edebiliyor sanırım. Ayaklarını yukarı uzatıp dinlenmeye çalış canım bir de otururken de altına bir tabure koyabilirsin çalışıyorsan. Herkese kolay bir hamilelik olur inşallah😍😇

Ben kızım da öyle olmuştum birde o alınanların temizlemesi var son ay oturduğum yerden yemek yapıp dolaba atıcam
temizlenme işini hiç sorma kıyafetleri yıkayım demiştim hareketlerim o kadar kısıtlıydı ki tam 3 kere peşpeşe yıkamak zoru da kalmıstım camasırları çünki çamasrları bahceye seriyoduki sepeti tam 3 kere elimden düşürmüştüm😁

Ne güzel işte fazla masraf etmezsin 😊
Ama çok geç kalmadan bak istersen bazen kıyafetler durduğu yerde sararıyor cnm
Anneannem çıkarıp havalandiriyormus arada, kontrol ediyorum diyordu ama nasipse bayramda gittiğimizde hepsini kontrol edip eve getireceğim 😊
Selam kızlar 😊
Kilolar ne durumda 🙈
Ben toplam 5 kilo almışım bile 🙊
Ben 8 kilo almışım, doktorum karbonhidratı kes ve hergun yarım saat yürüyüş yap dedi.

maşallaaahhhh sana wala ben 7. aydan somra yataktan çıkamamıştım pelwis kemiklerimiymiş neymiş çok agrıyodu oturamıyodum bile bırak yürümeyi

Back
X