- 24 Aralık 2019
- 20
- 12
- 3
- 38
Amin güzelim inşallah dileyen herkesin duası kabul olsun,şu zor günlerde Allah kimseyi dermansız bırakmasın,Allah razı olsun sizlerdenYaa gözünaydin canım.ne güzel böyle pozitif haberler almak bize de moral oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Bize de dua et
AmiinnnAmin güzelim inşallah dileyen herkesin duası kabul olsun,şu zor günlerde Allah kimseyi dermansız bırakmasın,Allah razı olsun sizlerden ❤
Canım milletin dediklerini umursama benim hakkımda da konuşuyorlar ama onlara veren Allah tövbe bize vermeyen başkası mı sanki boşver rabbim sınıyor vakti gelincede verecektir inşallahBen adet oldum dün ve bugün adetimin 2.gunu canım ve doktoruma eşim ile gidip bakilicam ona göre kist vs durumunu geçtim zaten benim klomen kaynaklı kistim vardı ve doktor bı sorun açmaz dedi ama şuan sağ dada ağrı hissediyorum ve bugün doktoruma gidicez belki de artık tüp bebek için tedaviye baslayacaz çünkü inanın bende yoruldum üzülmekten Rabbim nasip etsin inşallah eğer tüp bebek olursa tüp.bebege basliycaz artık parası vs kredi çekeriz napalimo kadar ağladım ki dün bugün . Allah'ım bizimle olsun .
Canımm hayırlı olsun dua et bize de ne olurAmin güzelim inşallah dileyen herkesin duası kabul olsun,şu zor günlerde Allah kimseyi dermansız bırakmasın,Allah razı olsun sizlerden ❤
Amin canım benim Allah razı olsun. Bugün eşimle hastaneye gittik özel klinik ama kabul etmediler koronadan ötürü . Bizde eşimle aktara gittik derman arıyoruz işte belli mi olur belki de kendi kendimize olacak bu korona arası ileCanım milletin dediklerini umursama benim hakkımda da konuşuyorlar ama onlara veren Allah tövbe bize vermeyen başkası mı sanki boşver rabbim sınıyor vakti gelincede verecektir inşallah
canım hayırlı uğurlu olsun senin adına çook sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAşılamanın 12.günü verdiğim Bhcg değerim 200 çıktı kızlar,doktorumla görüştüm hamilesin dedi.Pazartesi kontrole gidiyorum,Rabbim dileyen herkesin duasını kabul etsin ❤
kesinlikle katılıyorum canım. bak her şerde bir hayır vardır. bu virüsler salgınalr derken rabbim bir şey biliyor ki vermiyor. bekleyeceğiz, sabredeceğiz ama her yolu da deneyeceğiz :)Amin canım benim Allah razı olsun. Bugün eşimle hastaneye gittik özel klinik ama kabul etmediler koronadan ötürü . Bizde eşimle aktara gittik derman arıyoruz işte belli mi olur belki de kendi kendimize olacak bu korona arası ile
Merhaba derin bende olucam ama biraz korkuyorum bana nasıl bi süreçten geçtin anlatirmisin rica etsemKızlar merhaba! Ben şubatın 19'unda aşılama yaptırdım. Bu ay ya da önceki ay aşılama yaptıranlar sizde durumlar nedir? Aşılaması tutanlar belirtileriyle yazarsa ne güzel olurrr
Ya ne mutlu sana darısı bizim başımıza inşallah canım bende yeni aşılama olucam da biraz korkuyorum nasıl bi süreçten geçtinn biraz anlatirmisin rica etsemAşılamanın 12.günü verdiğim Bhcg değerim 200 çıktı kızlar,doktorumla görüştüm hamilesin dedi.Pazartesi kontrole gidiyorum,Rabbim dileyen herkesin duasını kabul etsin ❤
İnsallah Gülüm inşallah bende öyle düşünüyorum vardır bir hikmet bir hayır dua ediyorumkesinlikle katılıyorum canım. bak her şerde bir hayır vardır. bu virüsler salgınalr derken rabbim bir şey biliyor ki vermiyor. bekleyeceğiz, sabredeceğiz ama her yolu da deneyeceğiz :)
Canım ben iki ay klomen kullandım artık çatlatma iğnesi tutmayınca daha fazla uğraşmak istemedim ve aşılamaya karar verdik. Bilmiyorum sadece benimki mi öyleydi hemencecik oldu herşey reglin 3. Günü Doktora gittim iki kutu klomen verdi ilaçlar bittikten 3 gün sonra doktora gittim muayene etti yumurtalıkların büyümüş dedi çatlatma iğnesi yaptım daha sonrada aşılamam yapıldı. Kendini kasma rahim filmi çekildiysen ağrı olarak onun gibi bir şey birkaç dakikalık yani. Sen aşılamadan sonra bol bol dinlen mümkünse çok ayakta dolanma. Ayrıca bazı hamile kalan arkadaşlar avakado yediklerini söylediler sende aşılamadan sonra tüket belki hamile kalırsın inşallahMerhaba derin bende olucam ama biraz korkuyorum bana nasıl bi süreçten geçtin anlatirmisin rica etsem
Katılıyorum sana canımSelam, asılama bos ıs bence, bende gecen ay yaptırdım tutmadı, bu ay da adetım 3gun gectı ama bısı yok sonuc negatıf bence asılama ıle ugrasmayalım
Neden öyle oldu ki canim kanda çıkmıştı senin neden düştü acaba geri. Sıkma canını hakkında hayırlısı bidaha denersinKızlar sizlere kötü bir haberim var adet oldum,aşılamam tutmamış değerlerim düştüHayırlısı olsun,denemeye devam edicez,inşallah sağlıkla,hayırla bebeklerimize kavuşacaz
Çok teşekkür ederim cevapladığın için Ben de doktora gittim doktor bana Klomen verdi bir kutu ama onu kullandım daha sonra tekrar gittim bitirince yumurtalarımı kontrol etti büyüyünce iğne yaptı şu an onun sonucunu bekliyoruzCanım ben iki ay klomen kullandım artık çatlatma iğnesi tutmayınca daha fazla uğraşmak istemedim ve aşılamaya karar verdik. Bilmiyorum sadece benimki mi öyleydi hemencecik oldu herşey reglin 3. Günü Doktora gittim iki kutu klomen verdi ilaçlar bittikten 3 gün sonra doktora gittim muayene etti yumurtalıkların büyümüş dedi çatlatma iğnesi yaptım daha sonrada aşılamam yapıldı. Kendini kasma rahim filmi çekildiysen ağrı olarak onun gibi bir şey birkaç dakikalık yani. Sen aşılamadan sonra bol bol dinlen mümkünse çok ayakta dolanma. Ayrıca bazı hamile kalan arkadaşlar avakado yediklerini söylediler sende aşılamadan sonra tüket belki hamile kalırsın inşallahçok uzun yazdım kusura bakmayın
Allah'ım seninle olsun kardeşim inşallah.bende 9 aylık evliyim 1 ay önce aşılama yaptırdım ilki idi olmadı nasip değilmiş inşallah senin ve diğerlerinin tutar . Rabbim de bana hayırlı şekilde nasip ederMerhaba kızlar bende bugün 2 ci aşılamamı oldum 1 negatif ti sonuç , inşallah 2 cisi tutar Rabim nasib eder hayirlisisa 4,5 yıldır hiç hamile kalamadım
Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah, ben geçen yıl tüplerim den ameliyat oldum , bakalım sonucu bekliyorum,Allah'ım seninle olsun kardeşim inşallah.bende 9 aylık evliyim 1 ay önce aşılama yaptırdım ilki idi olmadı nasip değilmiş inşallah senin ve diğerlerinin tutar . Rabbim de bana hayırlı şekilde nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?