Ne zaman yapicaksin cnmGaliba test yapacam
Sen yapacnimi peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yapicaksin cnmGaliba test yapacam
Sen yapacnimi peki
Ayın 10 basladi bende de erken basladi bu seferYoktu adete bi iki gun kala vardi sadece
Ayy ne gizel benimii erkek istiyor sanki sulalede hic erkek yik gibi 12 kardes 9 erkekEvet tatlım özellikle kız istiyor![]()
Ama ben hep ruyalarimda erkek görüyorum o kız dedikçe benim içine etme doğuyor bendenkiz istiyorum ama onun kadar değil hayırlı olsun sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil sen ne yaptin çıktı mi sonuclarAyy ne gizel benimii erkek istiyor sanki sulalede hic erkek yik gibi 12 kardes 9 erkek![]()
KIRMIZI ALARM
Bazılri erken test yapiyoooooorrrrrrr☠⚠☡☢ N Nana Ana ve gruptakiler
İFŞA İFŞA İFŞA İFŞA
☛ @bocebocekLadyMorganas ☚
![]()
Saqqın haaaaaaBende şimdi test yapan varmı diye soracaktım![]()
Aynen saglikli hayirlisi olsun .ben kan verdim 3 te cikicakmisAma ben hep ruyalarimda erkek görüyorum o kız dedikçe benim içine etme doğuyor bendenkiz istiyorum ama onun kadar değil hayırlı olsun sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil sen ne yaptin çıktı mi sonuclar
Ben de cok gormustm valla kafama taktiktan sonra hayrolsn insllhKızlar bu gece rüyamsa bebeğimin olduğunu gördümm![]()
Yapsam dün yapardim evde test duruyor ama negatif cikicam biliyorumKIRMIZI ALARM
Bazılri erken test yapiyoooooorrrrrrr☠⚠☡☢ N Nana Ana ve gruptakiler
İFŞA İFŞA İFŞA İFŞA
☛ @bocebocekLadyMorganas ☚
![]()
Merakla bekliyorumAynen saglikli hayirlisi olsun .ben kan verdim 3 te cikicakmis
Hadiya belki hamisligin belirtisidir ya insallah adet olmazsnnnnnn uzulmeeee ❤❤Kizlar adet olacak gibi arada sancı geliyor![]()
Bndeeee merakla bekliyorm hadi bakalm hayrlisi kizlar ben sizi hep takip edoyrm bazende yazabilince yaziyrm iste bnmde yarn ama normalde gecen ay 18 in olmstum bir umut bzde bekliyrz .dMerakla bekliyorum
Gunun gecsin canm bekle sakın test yaoma tut kendniiiYapsam dün yapardim evde test duruyor ama negatif cikicam biliyorum