Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminn aminn canm ağzın bal yesin
Kız çağırma su adeti gelmesin bebiş gelsin inşallah
Ah insalllaaahhhhh bebek gelsin yerlesme kanamasi gelsin de regl gelmesin aslinda ben adet olmadan maksimum 1 hafta once falan bacagim uyuşurdu boyle degisik olurdu ama adetime 2 gun var dun cok hafif oldu sadece

kizlar ya ben de 1 haftadir burun kanamasi var ama her gun degil iki uc gunde bir falan gece yatarken de aniden geldi . Ama o kadar şiddetli degil . Simdi birazcik arastirdim da burun kanamasi da hamilelik belirtisiymiscunku vucutta salgilanan bi hormon kan akışını hizlandiriyormus . Oda kilcal damarlar bu basinca bazen karsi koyamayip kanama oldugunu yazıyor yine kendimi umutlandirdimneyse 2 gun umutlu muyum ? AAASSSSSLLLLAAA DEEGIILIIMM

Cok üzüldüm canim demek ki sağlıklı değilmiş

Geçen ay bnmde burnum kanadı aynı şeyler okudum bnde hamilelik diye sonuç fosss çıktı

Benim hamileyken burnum kanamıştı bir hafta ama ilerleyen haftalardı 12. Haftadan sonraydı sanırım, yani belli olmaz canım olabilir bence..

Kızlar bir şey soracağım şimdi size: bir saat önce ovü testinde pik gördüm ve sabah değerlendirmiştik çünkü akşam eşim evde olmayacak, yarın gece geç mi kalırız sizce gündüz mü olmalı? Bu arada bugün 13. Gün geçen ay 10. Günde görmüştüm demekki belli olmuyor ama yine 10. Gün değil 11. Gün değerlendirmiştik olmadı o yüzden geç mi kalırız acaba diye düşünüyorum iki aydır pik günü müsait olmuyor eşim pff

Ya hayali bile güzel cnm yaşasak nasıl mutluluk verir gebelik takibiRabbim en hayırlı en güzel zamanda hepimize nasip etsin inş..

2 gun gecikme Allah ım nolur bu sefer olsun Havalar dan oluyor benimde gecen sene cok kanadı canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…