- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ah insalllaaahhhhh bebek gelsin yerlesme kanamasi gelsin de regl gelmesinAminn aminn canm ağzın bal yesin
Kız çağırma su adeti gelmesin bebiş gelsin inşallah
Insallah ilk denemede tutarSelam kızlaaaaar napıyosunuz
L Loriklorik canım sonucunu gördüm
Bence aşılama sana uğurlu gelecek hemen olacak
Cok üzüldüm canim demek ki sağlıklı değilmişBenimki geçen sene ilk bebebebek için çalışmalara başladığımızda olmuştu sonra tabi bebek olmayınca ondan sonraki 2 ay çokta önemsemedim belirtileri 2 ay sonunda hamile kaldığımı öğrendim adetim geçince test yaptım hatırladığım bir belirti yoktu ama bebeğimi kaybettim 5 aylıkken, gecen ay yine calismalara basladik yine oyle hamile oldugumu sandigim belirtiler oldu surekli test yaptım filan ama yine olmadi bakalım bu ay adet tarihini bekliycem hayırlısı artik
Geçen ay bnmde burnum kanadı aynı şeyler okudum bnde hamilelik diye sonuç fosss çıktıkizlar ya ben de 1 haftadir burun kanamasi var ama her gun degil iki uc gunde bir falan gece yatarken de aniden geldi . Ama o kadar şiddetli degil . Simdi birazcik arastirdim da burun kanamasi da hamilelik belirtisiymiscunku vucutta salgilanan bi hormon kan akışını hizlandiriyormus . Oda kilcal damarlar bu basinca bazen karsi koyamayip kanama oldugunu yazıyor yine kendimi umutlandirdim neyse 2 gun umutlu muyum ? AAASSSSSLLLLAAA DEEGIILIIMM
Zatiiiiin de umutlu degildimGeçen ay bnmde burnum kanadı aynı şeyler okudum bnde hamilelik diye sonuç fosss çıktı
İnşâllah bebiktir kızZatiiiiin de umutlu degildim
Cift olsunn cifttAMinnn aminnnyeter ki olsun tek çift fark etmez
Benim hamileyken burnum kanamıştı bir hafta ama ilerleyen haftalardı 12. Haftadan sonraydı sanırım, yani belli olmaz canım olabilir bence..kizlar ya ben de 1 haftadir burun kanamasi var ama her gun degil iki uc gunde bir falan gece yatarken de aniden geldi . Ama o kadar şiddetli degil . Simdi birazcik arastirdim da burun kanamasi da hamilelik belirtisiymiscunku vucutta salgilanan bi hormon kan akışını hizlandiriyormus . Oda kilcal damarlar bu basinca bazen karsi koyamayip kanama oldugunu yazıyor yine kendimi umutlandirdim neyse 2 gun umutlu muyum ? AAASSSSSLLLLAAA DEEGIILIIMM
Amin aminCift olsunn cifttbenim dee cift olsun
Ya hayali bile güzel cnm yaşasak nasıl mutluluk verir gebelik takibiInşallah canm inşallah gerek kalmadan meleğin gelir
Bende evlendikten 4 5 ay sonra yenebildim vajinismusu ama yapcak bisey yok diye defalarca alttan muayne oldum
Kasıyo insan ister istemez o yüzden acıyabiliyo ama sonu güzel olan herşey için değer benceinşallah gerek bile kalmaz da gebelik takibi için gidersin kontrollere
Olsun artik dokulen kanlarimin hepsi helal diyesim geldiBenim hamileyken burnum kanamıştı bir hafta ama ilerleyen haftalardı 12. Haftadan sonraydı sanırım, yani belli olmaz canım olabilir bence..
Olsun artik dokulen kanlarimin hepsi helal diyesim geldi
Insallah canim benimInşallah tutinurlar canim herkes niye olmuyo gözüyle bakıyor sanki istiyorlar da
Havalar dan oluyor benimde gecen sene cok kanadı canımkizlar ya ben de 1 haftadir burun kanamasi var ama her gun degil iki uc gunde bir falan gece yatarken de aniden geldi . Ama o kadar şiddetli degil . Simdi birazcik arastirdim da burun kanamasi da hamilelik belirtisiymiscunku vucutta salgilanan bi hormon kan akışını hizlandiriyormus . Oda kilcal damarlar bu basinca bazen karsi koyamayip kanama oldugunu yazıyor yine kendimi umutlandirdim neyse 2 gun umutlu muyum ? AAASSSSSLLLLAAA DEEGIILIIMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?