Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah insalllaaahhhhh bebek gelsin yerlesme kanamasi gelsin de regl gelmesin aslinda ben adet olmadan maksimum 1 hafta once falan bacagim uyuşurdu boyle degisik olurdu ama adetime 2 gun var dun cok hafif oldu sadece

Dinleme kendini kuzu dinlememeye çalış insan daha çok stres yapıyo bence o zaman, ben o stresten dolayı çok geciktirdim adetimi.
Tabi insAllah pozitif sonuçlar almak nasip olur hayırlısıyla

Dinleme kendini kuzu dinlememeye çalış insan daha çok stres yapıyo bence o zaman, ben o stresten dolayı çok geciktirdim adetimi.
Tabi insAllah pozitif sonuçlar almak nasip olur hayırlısıyla
Ah o cift cizgiyi goreydimmmmm ahh ooooo betahcg sonucunu yuksek gorseuddiim

yaa kizlar az once cay iciyorduk .cayin icine limon atmistim . cayim bittikten sonra cayin icindeki o limon gozume carptiparmagimi sokup cikardim esimin bakislarini gorseydiniznerrrrddeeennn buldum bu gundiyi der gibiydiutandım biracik
Niye utanion kiz caylanmis limon cok guzl oluo bi kerem

Ayy kizlaar insllh bi an once siz de kavusursunz miniginize ama simdiden cok zorlaniorm yaa ne yesem fayda etmio hep bi gariplik midede. Koku gercktn artiomus bu hafta daha da cogaldi.her syden cok tiksindm yemek yiyemiorm. Vel hasil hazrlikli olun simdiden yiyebilcgin her syi yiyiin. Bi an once gecsin su tiksinmeler bualntilr

İnşallah bir an önce geçer canım.
Ben hamileliğimin ilk aylarını tost ve kahvaltılıklarla geçirdim. Çok zor oluyor.
Hele koku hassasiyeti hiç geçmeyecek gibi hissediyorsun ama geçiyor.

Yavrum yazık tabi o verilen paralara ama bi taraftanda yaş geçiyor Rabbim vercek olunca zamanıda bebek için parayıda bi yerden veriyor bu arada tam günümde adet oldum hiç şaşmaz iki gözümün çiçeee

Son 7 güne girmek üzereyim ne adet ağrısı ne gebelik belirtisi hiç biri yok suan eğer hamileysem bellirtisiz olucam degilsem de bir daha asla yumurtlamagunu yok bilmem ne takip etmicem rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin geç evlendim umarım bu bnm en büyük pismanligim olmaz

Yok öyle düşünme bebeğinin nasibi ne zamansa öyle gelecek erken evlenseydin de bekletecekti yani bu zamanı geçenlerde birşey öğrendim; insanın doğacağı-öleceği vakit ve evleneceği kişi değişmezmiş, bizim nasıl belliyse çocuklarımızında doğacağı vakit belli ve doğması için de eşimizle tanışıp evlenmemiz gerekiyor başkasıyla değil yani ne mükemmel bir döngü değil mi

Kuzum doktorlara sordum bnde nerak ediodum wc de sanki hepsi akio gibi geliodu 5 dk bile yetiomus yararli spermlerin iceri gitmesine o akan fazlalarmis ve sey suyu vsmis öle iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…