- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yaaaaa sizli bizli olmayiniz bana lütfenYaa cok ictensiznz valla bayildm bende 24 yasindaym tabisiiii vermeyeblrsnz
Ah insalllaaahhhhh bebek gelsin yerlesme kanamasi gelsin de regl gelmesinaslinda ben adet olmadan maksimum 1 hafta once falan bacagim uyuşurdu boyle degisik olurdu ama adetime 2 gun var dun cok hafif oldu sadece
Ah o cift cizgiyi goreydimmmmm ahh ooooo betahcg sonucunu yuksek gorseuddiimDinleme kendini kuzu dinlememeye çalış insan daha çok stres yapıyo bence o zaman, ben o stresten dolayı çok geciktirdim adetimi.
Tabi insAllah pozitif sonuçlar almak nasip olur hayırlısıyla
Ya hayali bile güzel cnm yaşasak nasıl mutluluk verir gebelik takibiRabbim en hayırlı en güzel zamanda hepimize nasip etsin inş..
Ah o cift cizgiyi goreydimmmmm ahh ooooo betahcg sonucunu yuksek gorseuddiim
Yaa he yaa cok dgruuu hahahaPeki sabah da yarin olmuyor mu
Tmm ozmn cnm loriklorikkkYaaaaa sizli bizli olmayiniz bana lütfenkendimi tuhaf hissediyorum memnun oldum
Niye utanion kiz caylanmis limon cok guzl oluo bi keremyaa kizlar az once cay iciyorduk.cayin icine limon atmistim . cayim bittikten sonra cayin icindeki o limon gozume carpti parmagimi sokup cikardim esimin bakislarini gorseydiniz nerrrrddeeennn buldum bu gundiyi der gibiydi utandım biracik
Ben biliyom24 yasimdayimallahhiiiimmmmm cok tesekkurler siz de oylesiniz .
ISMINI VERMEK ISTEMEYEN IZLEYICI
Aslında bebeğin bi sorunu yoktu detaylı ultrasona filan girmiştim ama hep kanamam vardı ve kanamalar bebeğin kesesini tahrip etmiş ve suyu erken geldi napalim yasiyacak günü yokmus işteCok üzüldüm canim demek ki sağlıklı değilmiş
Yaa he yaa cok dgruuu hahahaniye ole bse yazmisim bn
Istersen instadan takiplesebilürüqqTmm ozmn cnm loriklorikkk
Yaaa cok isterdm ama bn kullanmiyormacaaaabbaagggggg
Istersen instadan takiplesebilürüqq
İnşallah bir an önce geçer canım.Ayy kizlaar insllh bi an once siz de kavusursunz miniginize ama simdiden cok zorlaniorm yaane yesem fayda etmio hep bi gariplik midede. Koku gercktn artiomus bu hafta daha da cogaldi.her syden cok tiksindm yemek yiyemiorm. Vel hasil hazrlikli olun simdiden yiyebilcgin her syi yiyiin. Bi an once gecsin su tiksinmeler bualntilr
Allhhhhaaasseeennn niye kullanmiyorsunYaaa cok isterdm ama bn kullanmiyorm
Yavrum yazık tabi o verilen paralara ama bi taraftanda yaş geçiyor Rabbim vercek olunca zamanıda bebek için parayıda bi yerden veriyorSen kendi adına en iyisini daha iyi bilirsin kuzum sahssen bana gebe kalamayanların gebelik haberleri moral oluyoro verilen paralarada yazıkyaa bebeklerin doluca ihtiyacı karsılanır insallah kimseye gerek kalmaz ihtiyac olmazda tüp bebek merkezleri kapatılır aminnnb
Yok öyle düşünme bebeğinin nasibi ne zamansa öyle gelecek erken evlenseydin de bekletecekti yani bu zamanıSon 7 güne girmek üzereyim ne adet ağrısı ne gebelik belirtisi hiç biri yok suan eğer hamileysem bellirtisiz olucam degilsem de bir daha asla yumurtlamagunu yok bilmem ne takip etmicem rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin geç evlendim umarım bu bnm en büyük pismanligim olmaz
Kuzum doktorlara sordum bnde nerak ediodum wc de sanki hepsi akio gibi geliodu 5 dk bile yetiomus yararli spermlerin iceri gitmesine o akan fazlalarmis ve sey suyu vsmis öle istegünaydın kızlarr, sabah sabah bi sorum olacak size. normal bir ilişkide, ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkar mı? yani daha p..i çıkarırken dışarı çıkıyor çoğu. normal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?